suzana всеки път като пратиш снимки е малък празник за мен...много им се кефя на цялата банда,купона ще е пълен .....срам не срам взимам Арчи и се преселваме у вас,ще мина да забера и Анито с Бъди....и ще има "песни и танци на народите"
Чакайте да ви кажа...на много места чета че мъжките кучета не се били разгонвали,да ама не...Арчи е разгонен,няма какво друго да е ,така никога не се е държал,направо ....за клецането въобще не го коментирам,ама такъв нервен е станал и като види куче така почва да скимти,все едно го пребиват,ужас някакъв-възмъжава пръдльото,не е бебе вече

Идвай и да тръгваме

. Те какво пък, да няма да ни изгонят? Както казва Сузана - дето 4 - там и 6 пинчовци

!
Арчи е пораснал

, объркана съм! Кога беше бебе, кога стана пубер? Как растат децата! Да го пазиш много, че аз пък съм чувала, че мъжките кучета са вечно разгонени и като подушат разгонена женска хукват и не ги интересуват ни стопани, ни коли. Ние понеже имаме кучешка градинка (място само за кучета), която е близо до натоварена улица и аз разхождам Бъди там, та разправят за прегазени мъжки кучета. Хукват през улицата и толкоз! А аз като имах женско куче се бях прибрала с един пудел вкъщи, та му издирвах после стопаните. Направо полудявали!
silas_83, идете пак на лекар както каза Скипър и хубаво го разпитайте. Иначе тука има тема Ветиринарен кабинет, но за информация, не за диагностика. Айде стискаме палци да се оправя вече Моли и да забравите за всякакви проблеми!
Skipper, така се смях, че си показвала как се ползва къщичката

!