Чета темата много отдавна и всеки път когато има някой нов потребител, който се включва за да покаже мъника си, се намира кой да му каже че кучето му изобщо ама изобщо няма нищо общо с тази порода, а на този някой и през ум не му минава че този човек си е взел точно това което иска, че обича Кучето си такова каквоте е.
А в предишният си пост исках само да попитам: с какво мила ми techichi ти е смшна темата на Мини Пинчерите????
Понеже питаш за втори път,въпреки че знаеш отговора ми.Ще ти отговоря и повече не се заяждайте,както виждате аз спрях,видях,че никога нищо няма да се промени.Всичко ще си остане към лошата посока.Смешни сте в надпреварата да си размножавате вие по-по -най кучетата които нямат никаква прилика с чистородният мини пинчер.Смешни сте с факта,че всички си мислите,че имате такива кучета,че даже и убеждавате другите в това.Нито един от пишещите там няма мини пинчер,знаеш го прекрасно.Нито един от тях не седна да прочете що е това мини пинчер и малко да се замисли какви са тези неща които ги изписвате там.За сладките целувки и прегръдки прекрасно!Продължавайте!Ти четеш и в двете теми.Знаеш прекрасно героите.Искам да ти попитам аз, одобряваш ли фактът,че /няма да я споменавам/във вашата тема една отдавна пише за кучетата си, от които едното е късокосместо,другото дългокосместо и сама казва да изкарала некой лев,ги скъсва от раждане и после ги продава за чихуахуа.Дори съм и публикувала снимки в темата не купувайте на нейните произведения.Това на какво прилича!Нима е редно за нечистопордните си кучета да взимат пари и да лъжат хората.Тук са писали такива взели от нея куче и бързичко са се изпарявали,защо ли?!Ами смешно е,да!Или вие в тази тема сте кой от кой по ангелчета?!Не ми отговаряй!Не искам да продължаваме това безмислие.