Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • 469
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9321 Потребителят е офлайн   miimencetyy Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 23 October 2009 - 11:30 PM

zdraveite az imam jenski mini pin4er kazva se Aira na 2 godini e i se razgoni tyrsq mom4ence ot varna ako nqkoi ima molq da pi6e na skype last_kiss_7 ili da zv 0878262502

#9322 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 07:15 AM

Цитат(Buddy28 @ Oct 23 2009, 11:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Все едно гледам Бъдко wub.gif . Само на руски намирам smile.gif .

Ани,и аз това щях да кажа...като ги видях и първо за Бъдко се сетих....значи и вие всички(или почти всички) имате породисти кученца...ние не сме и в тази категория,защото сме с " дълги коси за плитки" ab_041.gif -ама пука ли ми....ни най-малко,толкова много го обичам,че винаги ще си ми е най-хубавото,най-добричкото и въобще най-най кученце(както и вашите за вас)...
User's Signature

Качена снимка

#9323 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 08:01 AM

Цитат(zahoo @ Oct 23 2009, 11:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е форум за пинчерчета , ама незнайно защо някой хора обявяват, че дадено куче не е пинчер защото нямало родословие - а кво е - трактор ли питам аз ? Абсолютна парвенющина при това отвратителна. На майка ми гаджето има пинчер и умишлено не съм качвал снимки на Роко тук защото искам да си спестя комплексарски изказвания !

Уверявам те,че ако имаш желание спокойно можеш да качиш снимки на кученцето....ние тук не сме такива злобари,но има един Иван,който от време на време ни вдига кръвното,но той каза,че повече няма да пише тук ad_018.gif така,че ще има мир и любов при нас " ахкащите" md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#9324 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2009 - 08:43 AM

Цитат(chocolate80 @ Oct 24 2009, 06:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
,но има един Иван,който от време на време ни вдига кръвното,но той каза,че повече няма да пише тук ad_018.gif така,че ще има мир и любов при нас " ахкащите" md_064.gif

zz_020.gif

Цитат(techichi @ Oct 15 2009, 02:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lutova_83 @ Oct 15 2009, 03:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съжалявам за тези който са се обидили ....просто някой от тези развъдчици си противоречат, нали не трябваше да се развъждат Пинчероподобните????
Чета темата много отдавна и всеки път когато има някой нов потребител, който се включва за да покаже мъника си, се намира кой да му каже че кучето му изобщо ама изобщо няма нищо общо с тази порода, а на този някой и през ум не му минава че този човек си е взел точно това което иска, че обича Кучето си такова каквоте е.
А в предишният си пост исках само да попитам: с какво мила ми techichi ти е смшна темата на Мини Пинчерите????

Понеже питаш за втори път,въпреки че знаеш отговора ми.Ще ти отговоря и повече не се заяждайте,както виждате аз спрях,видях,че никога нищо няма да се промени.Всичко ще си остане към лошата посока.Смешни сте в надпреварата да си размножавате вие по-по -най кучетата които нямат никаква прилика с чистородният мини пинчер.Смешни сте с факта,че всички си мислите,че имате такива кучета,че даже и убеждавате другите в това.Нито един от пишещите там няма мини пинчер,знаеш го прекрасно.Нито един от тях не седна да прочете що е това мини пинчер и малко да се замисли какви са тези неща които ги изписвате там.За сладките целувки и прегръдки прекрасно!Продължавайте!Ти четеш и в двете теми.Знаеш прекрасно героите.Искам да ти попитам аз, одобряваш ли фактът,че /няма да я споменавам/във вашата тема една отдавна пише за кучетата си, от които едното е късокосместо,другото дългокосместо и сама казва да изкарала некой лев,ги скъсва от раждане и после ги продава за чихуахуа.Дори съм и публикувала снимки в темата не купувайте на нейните произведения.Това на какво прилича!Нима е редно за нечистопордните си кучета да взимат пари и да лъжат хората.Тук са писали такива взели от нея куче и бързичко са се изпарявали,защо ли?!Ами смешно е,да!Или вие в тази тема сте кой от кой по ангелчета?!Не ми отговаряй!Не искам да продължаваме това безмислие.

wf_039.gif

User's Signature

Качена снимка

#9325 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 02:29 PM

Чакайте да ви кажа......сега се връщаме от клиниката вадиха на Арчи 3 зъба,взеха му кръв от вратлето за изследване + му направих и тест за дирофилария,гледаха му и акото и всичко е наред....сега лежкундри в мен и събира сили за нови лудории.Сега като видяхме,че теста за дирофилария е отрицателен ще почвам да му давам всеки месец Хергард профилактично(не само в сезона на комарите),а и док каза,че Хергарда става и за другите вътрешни паразити и бил по-подсладен на вкус,че мойто диваненце много се опъва за тез хапчета...виж калция го хрупа като бонбони
Някой от вас правил ли е такъв тест,какво ви е препоръчвал вашия вет,и все въпроси от тоз род...моля споделете...

Май взе да се оправя вече...взе да търчи насам натам и да лае по комшиите ab_041.gif Така ми беше свито 2 часа и срам не срам си "поцириках" малко
User's Signature

Качена снимка

#9326 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 02:39 PM

chocolate80,
Извини ме,но аз нали съм заета само да се джафкам и не разбрах какво му е на твоето мъниче(сега разгледах малко на зад-ама нищо не открих..)
Хергарда-е обезпаразитяващо средство така ли?Аз до сега само Дронтал съм давала(вета,де)
И защо се наложи да му правиш изследвания?

#9327 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 03:31 PM

Ами като изключим че е много слабичък,нищо друго видимо нямаше....уж яде а все такъв скакалец стои,тук ми дойде съмнението за глисти...дзверя се на акото ама все нищо не мога да видя и реших,че най-добре да занеса на вета и той да се подзвери малко и да каже(под микроскоп все пак по-се вижда).Другото беше неприятния му дъх,който не знаех дали е проблем със зъбите или със стомаха и по закона на Мърфи,като отидохме при вета устата му не миришеше...как стана тоз номер и аз не можах да разбера.Аз си мислех,че има 1,а те били 3 зъба за вадене.А за теста за дирофиларията реших,че така и така ще му вземат кръв да направя и този тест,защото оня ден четох за нея и направо се ужасих....а от къде да съм сигурна,че не го е ухапал някой комар,както постоянно ходим по реки и язовири,а от профилактика глава не боли... Ами вета каза,че тоз Хергард ставал и за други вътрешни паразити,но май имам спомен,че някъде четох че не ставал против тении,не съм много сигурна пак,че много неща чета и една каша е в главата ми,вече ще почвам да си записвам blush.gif ,но сега нямам толкова свободно време да го намеря,че да го чета и да ти кажа със сигурност,но ако те интересува напиши на гугълчето и то всичко ще си изпей ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9328 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 October 2009 - 03:32 PM

Защо си правила тест за дирофилария?Нали редовно му даваш хапчета?Всеки месец хапчета,не е ли много.Едва ли живеете до някакво блато ,че да те е страх от комарите да не му натресат нещо ab_041.gif
Или съм изпуснала предни постове ud_009.gif
Писали сме едновременно.Едва ли от това дето ходите по язовири и реки може да хване дирофилария..Зъбите ги извадете и не прекалявай с хапчетата.Нека е слаб,това им е нормалното състояние на пинчерите.

#9329 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 03:35 PM

Добар ден на всички, възможно е и да има мир някога тука, ама не е много сигурно.Според мен най-важното е ,че сме тук защото всеки от нас обича мъника си.Тук сме за да споделяме опит и знания доколкото можем.Що се отнася до това дали дадено куче е породисто или не, това има най-малко значение.Пожелавам на всички Ви здрави и обичани кученца . dog.gif dog.gif dog.gif hb_027.gif hb_027.gif hb_027.gif wub.gif wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9330 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2009 - 03:37 PM

Цитат(4afi @ Oct 24 2009, 04:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Защо си правила тест за дирофилария?Нали редовно му даваш хапчета?Всеки месец хапчета,не е ли много.Едва ли живеете до някакво блато ,че да те е страх от комарите да не му натресат нещо ab_041.gif
Или съм изпуснала предни постове ud_009.gif

По-късно като имам малко повече време ще седна да чета дали тоз Хергард става и за другите паразити и ако става ще давам само него,а ако не става ще давам обичайното,а в сезона на комарите + Хергард
User's Signature

Качена снимка

#9331 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 03:37 PM

Стискам палци да се оправи малкият шушон......
И ние имаме за вадене един зъб,но докторката ме съветва да го оставя така...
Вие с упоика ли ги вадихте(сигурно,де)...и после как беше той?

#9332 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 03:39 PM

Колко ти взеха за ваденето на зъбчето???
User's Signature

Качена снимка

#9333 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2009 - 03:47 PM

Писали сме едновременно.Едва ли от това дето ходите по язовири и реки може да хване дирофилария..Зъбите ги извадете и не прекалявай с хапчетата.Нека е слаб,това им е нормалното състояние на пинчерите.

Чафи сигурно си права,може и някаква параноя да ме гони ама от къде да знам ще го ухапели комар,нямали и ако го ухапе дали е заразен или не....Не мога сега да си спомня точно,но ти преди година ли две ли нали води Чафунката да му правиш някакви изследания при няакъв професор ли,доцент ли,за какво се съмяваше тогава?Даже щях да типиша на лични да ми дадеш някакви негови координати
alina,сега видях че ме питаш-30 лв. за трите зъбчета
User's Signature

Качена снимка

#9334 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 03:51 PM

Цитат(chocolate80 @ Oct 24 2009, 04:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Чафи сигурно си права,може и някаква параноя да ме гони ама от къде да знам ще го ухапели комар,нямали и ако го ухапе дали е заразен или не....Не мога сега да си спомня точно,но ти преди година ли две ли нали води Чафунката да му правиш някакви изследания при няакъв професор ли,доцент ли,за какво се съмяваше тогава?Даже щях да типиша на лични да ми дадеш някакви негови координати
alina,сега видях че ме питаш-30 лв. за трите зъбчета

Благодаря ти за отговора, питах защото и на нас ни вадиха и ни взеха толкова.
User's Signature

Качена снимка

#9335 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 03:58 PM

Цитат(durka @ Oct 24 2009, 04:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Стискам палци да се оправи малкият шушон......
И ние имаме за вадене един зъб,но докторката ме съветва да го оставя така...
Вие с упоика ли ги вадихте(сигурно,де)...и после как беше той?

Да,с упойка...и ние(аз де) си мислехме че е само 1 ама се оказаха 3.Ами да ти кажа аз като отидох той си беше много добре,само леко замаен,аз очаквах още да спи,но като ми чу гласа и сам стана,така се успокоих,а до като отивах сърцето ми щеше да с пръсне.Малко след като го оставих ми зънна док,няма да ви кажа за няколко секунди какво изживях,до като ми каже че имал още 2 зъба за вадене,после ми звънна още веднъж,вече щях инфаркт да получа,а той да ми каже че Арчи е буден,станал е и мога да отивам да си го прибирам....
User's Signature

Качена снимка

#9336 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 04:03 PM

А зъбчетата знаеш ли кои бяха?Предни или от по-вътрешните?Защото нашият е кучешки и ме уверяват,че след като е един да не се зоря да го махаме..

#9337 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 04:10 PM

Цитат(chocolate80 @ Oct 24 2009, 04:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами като изключим че е много слабичък,нищо друго видимо нямаше....уж яде а все такъв скакалец стои,тук ми дойде съмнението за глисти...дзверя се на акото ама все нищо не мога да видя и реших,че най-добре да занеса на вета и той да се подзвери малко и да каже(под микроскоп все пак по-се вижда).Другото беше неприятния му дъх,който не знаех дали е проблем със зъбите или със стомаха и по закона на Мърфи,като отидохме при вета устата му не миришеше...как стана тоз номер и аз не можах да разбера.Аз си мислех,че има 1,а те били 3 зъба за вадене.А за теста за дирофиларията реших,че така и така ще му вземат кръв да направя и този тест,защото оня ден четох за нея и направо се ужасих....а от къде да съм сигурна,че не го е ухапал някой комар,както постоянно ходим по реки и язовири,а от профилактика глава не боли... Ами вета каза,че тоз Хергард ставал и за други вътрешни паразити,но май имам спомен,че някъде четох че не ставал против тении,не съм много сигурна пак,че много неща чета и една каша е в главата ми,вече ще почвам да си записвам blush.gif ,но сега нямам толкова свободно време да го намеря,че да го чета и да ти кажа със сигурност,но ако те интересува напиши на гугълчето и то всичко ще си изпей ab_041.gif

И аз преди време слаботелесния ми ab_041.gif го бях завела на вет,все си мислех че му има нещо кокалчетата му се брояха и все още е така де,ветката го прегледа и на майтап ми каза:Колкото и да го храниш няма да стане доберман,такъв ще си остане нали е пинчер ab_041.gif

#9338 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 04:42 PM

re_037.gif Привет на всички,Дано мъниците вече са добре,Ние на 30 ти този месец ще водим Майк за хапче за паразити,А И му купихме два костюма които са много сладки но когато дъщеря ми се върне ще качи снимките на компа та малко нескромно да ви се похвалим с новите придобивки на нашето момче,А относно спора за породист или не не се притеснявам че е мелезче нито някой от семейството ни,Всички си го обичаме ,Чао засега,Дано после да ви се гледат снимки и ви харесат smile.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9339 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 04:49 PM

Цитат(tutune @ Oct 24 2009, 05:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
re_037.gif Привет на всички,Дано мъниците вече са добре,Ние на 30 ти този месец ще водим Майк за хапче за паразити,А И му купихме два костюма които са много сладки но когато дъщеря ми се върне ще качи снимките на компа та малко нескромно да ви се похвалим с новите придобивки на нашето момче,А относно спора за породист или не не се притеснявам че е мелезче нито някой от семейството ни,Всички си го обичаме ,Чао засега,Дано после да ви се гледат снимки и ви харесат smile.gif

Ще чакаме с нетърпение.Аз съм голям фен на облечените бубулечки. Има страхотни сайтове за дрешки, ако някой има желание може да дам линкове към тях.
User's Signature

Качена снимка

#9340 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 October 2009 - 05:08 PM

Цитат(suzana @ Oct 24 2009, 05:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз преди време слаботелесния ми ab_041.gif го бях завела на вет,все си мислех че му има нещо кокалчетата му се брояха и все още е така де,ветката го прегледа и на майтап ми каза:Колкото и да го храниш няма да стане доберман,такъв ще си остане нали е пинчер ab_041.gif

suzana и моя е такъв-направо трион,и на мен вета така ми каза,просто структурата му била такава,как имало хора които много ядът а не качвали,същата работа..
durka,и на Арчи беше само долен кучешки като го заведох,но се оказаха и още 2 кътника,а аз тях нямаше как да ги видя защото той наистина трябва само да е упоен ,че да даде така да му се ровичка в устата...Ама аз ги съчетах нещата...зъбчето не ме притесняваше чак толкова колкото държах на кръвните изследвания,а трябваше да му вземе кръв от вратлето(няква вена ли,артерия ли беше хич не разбрах,че се чудих как да го успокоявам моя),а той по никакъв начин не даваше това да стане и док предложи да му бие малка доза упойка,колкото да се кротне,не да го преспи,но не ми даде гаранции как ще я понесе,и тогава реших да го преспи и всичко на един път,защото рано или късно трябваше да го извадя тоз зъб
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • 469
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема