Мини Пинчер
Публикувано: 24 October 2009 - 07:15 AM

Ани,и аз това щях да кажа...като ги видях и първо за Бъдко се сетих....значи и вие всички(или почти всички) имате породисти кученца...ние не сме и в тази категория,защото сме с " дълги коси за плитки"

Публикувано: 24 October 2009 - 08:01 AM
Уверявам те,че ако имаш желание спокойно можеш да качиш снимки на кученцето....ние тук не сме такива злобари,но има един Иван,който от време на време ни вдига кръвното,но той каза,че повече няма да пише тук

Публикувано: 24 October 2009 - 08:43 AM

Чета темата много отдавна и всеки път когато има някой нов потребител, който се включва за да покаже мъника си, се намира кой да му каже че кучето му изобщо ама изобщо няма нищо общо с тази порода, а на този някой и през ум не му минава че този човек си е взел точно това което иска, че обича Кучето си такова каквоте е.
А в предишният си пост исках само да попитам: с какво мила ми techichi ти е смшна темата на Мини Пинчерите????
Понеже питаш за втори път,въпреки че знаеш отговора ми.Ще ти отговоря и повече не се заяждайте,както виждате аз спрях,видях,че никога нищо няма да се промени.Всичко ще си остане към лошата посока.Смешни сте в надпреварата да си размножавате вие по-по -най кучетата които нямат никаква прилика с чистородният мини пинчер.Смешни сте с факта,че всички си мислите,че имате такива кучета,че даже и убеждавате другите в това.Нито един от пишещите там няма мини пинчер,знаеш го прекрасно.Нито един от тях не седна да прочете що е това мини пинчер и малко да се замисли какви са тези неща които ги изписвате там.За сладките целувки и прегръдки прекрасно!Продължавайте!Ти четеш и в двете теми.Знаеш прекрасно героите.Искам да ти попитам аз, одобряваш ли фактът,че /няма да я споменавам/във вашата тема една отдавна пише за кучетата си, от които едното е късокосместо,другото дългокосместо и сама казва да изкарала некой лев,ги скъсва от раждане и после ги продава за чихуахуа.Дори съм и публикувала снимки в темата не купувайте на нейните произведения.Това на какво прилича!Нима е редно за нечистопордните си кучета да взимат пари и да лъжат хората.Тук са писали такива взели от нея куче и бързичко са се изпарявали,защо ли?!Ами смешно е,да!Или вие в тази тема сте кой от кой по ангелчета?!Не ми отговаряй!Не искам да продължаваме това безмислие.

Публикувано: 24 October 2009 - 02:29 PM
Някой от вас правил ли е такъв тест,какво ви е препоръчвал вашия вет,и все въпроси от тоз род...моля споделете...
Май взе да се оправя вече...взе да търчи насам натам и да лае по комшиите

Публикувано: 24 October 2009 - 02:39 PM
Извини ме,но аз нали съм заета само да се джафкам и не разбрах какво му е на твоето мъниче(сега разгледах малко на зад-ама нищо не открих..)
Хергарда-е обезпаразитяващо средство така ли?Аз до сега само Дронтал съм давала(вета,де)
И защо се наложи да му правиш изследвания?
Публикувано: 24 October 2009 - 03:31 PM

Публикувано: 24 October 2009 - 03:32 PM

Или съм изпуснала предни постове

Писали сме едновременно.Едва ли от това дето ходите по язовири и реки може да хване дирофилария..Зъбите ги извадете и не прекалявай с хапчетата.Нека е слаб,това им е нормалното състояние на пинчерите.
Публикувано: 24 October 2009 - 03:35 PM

Публикувано: 24 October 2009 - 03:37 PM

Или съм изпуснала предни постове

По-късно като имам малко повече време ще седна да чета дали тоз Хергард става и за другите паразити и ако става ще давам само него,а ако не става ще давам обичайното,а в сезона на комарите + Хергард
Публикувано: 24 October 2009 - 03:47 PM
Чафи сигурно си права,може и някаква параноя да ме гони ама от къде да знам ще го ухапели комар,нямали и ако го ухапе дали е заразен или не....Не мога сега да си спомня точно,но ти преди година ли две ли нали води Чафунката да му правиш някакви изследания при няакъв професор ли,доцент ли,за какво се съмяваше тогава?Даже щях да типиша на лични да ми дадеш някакви негови координати
alina,сега видях че ме питаш-30 лв. за трите зъбчета
Публикувано: 24 October 2009 - 03:51 PM
Чафи сигурно си права,може и някаква параноя да ме гони ама от къде да знам ще го ухапели комар,нямали и ако го ухапе дали е заразен или не....Не мога сега да си спомня точно,но ти преди година ли две ли нали води Чафунката да му правиш някакви изследания при няакъв професор ли,доцент ли,за какво се съмяваше тогава?Даже щях да типиша на лични да ми дадеш някакви негови координати
alina,сега видях че ме питаш-30 лв. за трите зъбчета
Благодаря ти за отговора, питах защото и на нас ни вадиха и ни взеха толкова.
Публикувано: 24 October 2009 - 03:58 PM
И ние имаме за вадене един зъб,но докторката ме съветва да го оставя така...
Вие с упоика ли ги вадихте(сигурно,де)...и после как беше той?
Да,с упойка...и ние(аз де) си мислехме че е само 1 ама се оказаха 3.Ами да ти кажа аз като отидох той си беше много добре,само леко замаен,аз очаквах още да спи,но като ми чу гласа и сам стана,така се успокоих,а до като отивах сърцето ми щеше да с пръсне.Малко след като го оставих ми зънна док,няма да ви кажа за няколко секунди какво изживях,до като ми каже че имал още 2 зъба за вадене,после ми звънна още веднъж,вече щях инфаркт да получа,а той да ми каже че Арчи е буден,станал е и мога да отивам да си го прибирам....
Публикувано: 24 October 2009 - 04:10 PM

И аз преди време слаботелесния ми

Публикувано: 24 October 2009 - 04:42 PM

Публикувано: 24 October 2009 - 04:49 PM

Ще чакаме с нетърпение.Аз съм голям фен на облечените бубулечки. Има страхотни сайтове за дрешки, ако някой има желание може да дам линкове към тях.
Публикувано: 24 October 2009 - 05:08 PM

suzana и моя е такъв-направо трион,и на мен вета така ми каза,просто структурата му била такава,как имало хора които много ядът а не качвали,същата работа..
durka,и на Арчи беше само долен кучешки като го заведох,но се оказаха и още 2 кътника,а аз тях нямаше как да ги видя защото той наистина трябва само да е упоен ,че да даде така да му се ровичка в устата...Ама аз ги съчетах нещата...зъбчето не ме притесняваше чак толкова колкото държах на кръвните изследвания,а трябваше да му вземе кръв от вратлето(няква вена ли,артерия ли беше хич не разбрах,че се чудих как да го успокоявам моя),а той по никакъв начин не даваше това да стане и док предложи да му бие малка доза упойка,колкото да се кротне,не да го преспи,но не ми даде гаранции как ще я понесе,и тогава реших да го преспи и всичко на един път,защото рано или късно трябваше да го извадя тоз зъб