Мини Пинчер
Публикувано: 24 October 2009 - 03:47 PM
Чафи сигурно си права,може и някаква параноя да ме гони ама от къде да знам ще го ухапели комар,нямали и ако го ухапе дали е заразен или не....Не мога сега да си спомня точно,но ти преди година ли две ли нали води Чафунката да му правиш някакви изследания при няакъв професор ли,доцент ли,за какво се съмяваше тогава?Даже щях да типиша на лични да ми дадеш някакви негови координати
alina,сега видях че ме питаш-30 лв. за трите зъбчета
Публикувано: 24 October 2009 - 03:51 PM
Чафи сигурно си права,може и някаква параноя да ме гони ама от къде да знам ще го ухапели комар,нямали и ако го ухапе дали е заразен или не....Не мога сега да си спомня точно,но ти преди година ли две ли нали води Чафунката да му правиш някакви изследания при няакъв професор ли,доцент ли,за какво се съмяваше тогава?Даже щях да типиша на лични да ми дадеш някакви негови координати
alina,сега видях че ме питаш-30 лв. за трите зъбчета
Благодаря ти за отговора, питах защото и на нас ни вадиха и ни взеха толкова.
Публикувано: 24 October 2009 - 03:58 PM
И ние имаме за вадене един зъб,но докторката ме съветва да го оставя така...
Вие с упоика ли ги вадихте(сигурно,де)...и после как беше той?
Да,с упойка...и ние(аз де) си мислехме че е само 1 ама се оказаха 3.Ами да ти кажа аз като отидох той си беше много добре,само леко замаен,аз очаквах още да спи,но като ми чу гласа и сам стана,така се успокоих,а до като отивах сърцето ми щеше да с пръсне.Малко след като го оставих ми зънна док,няма да ви кажа за няколко секунди какво изживях,до като ми каже че имал още 2 зъба за вадене,после ми звънна още веднъж,вече щях инфаркт да получа,а той да ми каже че Арчи е буден,станал е и мога да отивам да си го прибирам....
Публикувано: 24 October 2009 - 04:10 PM
И аз преди време слаботелесния ми
Публикувано: 24 October 2009 - 04:42 PM

Публикувано: 24 October 2009 - 04:49 PM
Ще чакаме с нетърпение.Аз съм голям фен на облечените бубулечки. Има страхотни сайтове за дрешки, ако някой има желание може да дам линкове към тях.
Публикувано: 24 October 2009 - 05:08 PM
suzana и моя е такъв-направо трион,и на мен вета така ми каза,просто структурата му била такава,как имало хора които много ядът а не качвали,същата работа..
durka,и на Арчи беше само долен кучешки като го заведох,но се оказаха и още 2 кътника,а аз тях нямаше как да ги видя защото той наистина трябва само да е упоен ,че да даде така да му се ровичка в устата...Ама аз ги съчетах нещата...зъбчето не ме притесняваше чак толкова колкото държах на кръвните изследвания,а трябваше да му вземе кръв от вратлето(няква вена ли,артерия ли беше хич не разбрах,че се чудих как да го успокоявам моя),а той по никакъв начин не даваше това да стане и док предложи да му бие малка доза упойка,колкото да се кротне,не да го преспи,но не ми даде гаранции как ще я понесе,и тогава реших да го преспи и всичко на един път,защото рано или късно трябваше да го извадя тоз зъб
Публикувано: 24 October 2009 - 05:18 PM
Та Чафи го водих в Стара Загора,взеха му кръв и се оказа черния дроб.Май му липсваше някакъв храносмилателен ензим,До ден днешен го боли корема,всяка седмица..Трябва да имам някъде кординатите на клиниката.
Публикувано: 24 October 2009 - 06:17 PM
Публикувано: 24 October 2009 - 06:46 PM
Публикувано: 24 October 2009 - 07:03 PM

Публикувано: 24 October 2009 - 07:06 PM

Публикувано: 24 October 2009 - 07:45 PM
1) http://shop.zoomania...Za-kucheta.html
2) http://fashiondog.eu/
Надявам се да ви харесат.
Публикувано: 24 October 2009 - 09:03 PM
Публикувано: 24 October 2009 - 09:30 PM
chloe наблюдавай го хубаво опипай краченцата ставите гръбначето и ако има нещо което те притеснява бягайте на лекар .
Сара така си счупи краче като беше бебе сина я държеше а тя скочи .Вардете си дребосъците не ги ъучете да се качват на високо че е много опасно .
chocolate80 добре че бързо сте се съвзели от упойката Сарка много лошо ги понася пусти и упойки съжалявам че не я кастрирах когато раждаше сега не знам дали ще ми дойде кураж да я водя пак да я упояват .
alina страхотни дрешки моята сестра може да шие и ще си харесаме нещо по като за момиченце та дано да ни го зашие .

Вход

Горе
Цитиране +