Мини Пинчер
Публикувано: 08 November 2009 - 12:31 PM
Публикувано: 08 November 2009 - 01:21 PM
Добре дошли

Публикувано: 08 November 2009 - 01:47 PM

Публикувано: 08 November 2009 - 07:19 PM
Лина този рошко е Рекс на майка ми бебето със Сарка нещо не могат още да се сработят той я хапе за опашката тя го гризка по дупето .Голяма са картинка още е малък и не може да се качва по високите места а Сарка използва това за да се оттърве от него.Иначе е много послушен спи под леглото и като го къпах изобщо не плака .
Публикувано: 09 November 2009 - 02:01 PM
Вчера Доли счупи термометър.Понеже знаем,че живакът е много опасен веднага изкарахме килимът на терасата и почистихме навсякъде обилно с прахосмок.чка.Има вероятност и Доли да го е изяла.(моля се да не е така)Четох из интернет че в последствие може да се умре Трябва ли да я водя на лекар.
Мисля,че ако беше натровена трябваше да е отпаднала да отказва да яде и да пие вода,но тя не е така.
Жизнена е и си изяжда всичко.
Какво мислите как да постъпя?
Публикувано: 09 November 2009 - 02:03 PM
Вчера Доли счупи термометър.Понеже знаем,че живакът е много опасен веднага изкарахме килимът на терасата и почистихме навсякъде обилно с прахосмокaчка.Има вероятност и Доли да го е изяла.(моля се да не е така)Четох из интернет че в последствие може да се умре Трябва ли да я водя на лекар.
Мисля,че ако беше натровена трябваше да е отпаднала да отказва да яде и да пие вода,но тя не е така.
Публикувано: 09 November 2009 - 04:33 PM
четем ви редовно но все не ни остава време за писане.
Всички ли пинчета са толкова грамогласни,като излезем
навъв всичко което се движи го лаем и няма спиране,направо незнам какво да правим
то бива лай ама такова чудо не е за траене,всичко живо бяга от нас,не помага нито "НЕ",
взимам го на ръце и пак продължава и така злобно се зъби да се чудиш за какво,
ако някой знае как да станем тихи и добри да сподели.
Вчера забелязах една малка точица на главата като пъпчица и сега се чудя може ли да е
нещо сериозно точно по средата между очите но малко по-нагоре.
Към Галка 69 и ние сме от Дряново,така че можем да видим твоят бебок
ако кажеш при кого е ,а ако дойдеш насам може и да се запознаем и поиграят
малко пинчовците.

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 09 November 2009 - 07:22 PM
Вчера Доли счупи термометър.Понеже знаем,че живакът е много опасен веднага изкарахме килимът на терасата и почистихме навсякъде обилно с прахосмок.чка.Има вероятност и Доли да го е изяла.(моля се да не е така)Четох из интернет че в последствие може да се умре Трябва ли да я водя на лекар.
Как предполагаш ние да знаем дали го е изяла

Публикувано: 09 November 2009 - 09:40 PM
http://www.zoomagazi...3...r=1&cat=167
Ако открия още нещо интересно ще ви го покажа.
Публикувано: 09 November 2009 - 11:32 PM
Mimet0 какво стана ходихте ли на лекар добре ли е Доли .
lari 09 много е елегантен мъника и какъв е черничък само на лапката има малко беличко .
Галка как е моята любимка слушка ли вече .
Сарка само спи по цял ден дебне кой ще седне че да легне до него .Разходката ни в топлите дни беше голям кеф не искаше да се прибира но днес като излязоха със сина отишла до близката тревичка набързо си свършила работата и на бегом се прибрала .

alina същите гащички ги има и Сарка купих ги лятото от дрехите на килограм но тя още не се е разгонила след като роди и не знам дали ще ги търпи но тя по принцип си е много чистичка и непрекъснато се чисти и не ми цапа много рядко като спи и да нацапа .
Публикувано: 10 November 2009 - 10:26 AM
Доли не би трябвало да е изяля живака,защото вече минаха 3 дена и до сега трябваше да умре

Публикувано: 10 November 2009 - 10:59 AM

Публикувано: 10 November 2009 - 11:10 AM