Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9541 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 November 2009 - 09:17 AM

А бе ти Миме на колко си години-Малка ли си или си т--а-Ще чакаш 3 дена преди да го заведеш на лекар dh_188.gif
А да ви се похваля ли или да се оплача Цецка вече е мома-разгонена-Засега не цапа много ще видим понататък
User's Signature

Качена снимка

#9542 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 09:56 AM

Цитат(Mimet0 @ Nov 11 2009, 09:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се че ходихме на вета
Казах ви каквото ми каза тя че не би трябвало да го е изяла
и днеска пак ще ходя да й купя някакво лекарство
Какво ме се нахвърляте всички eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

Ама ти сигурна ли си, че термометърът е бил живачен? Такива отдавна вече не се продават.
User's Signature

Качена снимка

#9543 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 10:07 AM

Цитат(рамка @ Nov 11 2009, 09:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А да ви се похваля ли или да се оплача Цецка вече е мома-разгонена-Засега не цапа много ще видим понататък

И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна" ud_009.gif
Иначе по характер и поведение си е същата кротушка,дано си остане така.

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#9544 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 10:33 AM

Цитат(Skipper @ Nov 11 2009, 09:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Mimet0 @ Nov 11 2009, 09:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ама ти сигурна ли си, че термометърът е бил живачен? Такива отдавна вече не се продават.

Да,сигурна съм
Термометарът е много стар
User's Signature

Качена снимка

#9545 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 10:55 AM

Цитат(kolevamaria @ Nov 11 2009, 09:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
бЛАГОдаря на всички ae_085.gif бяхте ми много полезни!

Както ви казаха гаранция почти няма но за ваш касмет собственика на тоичето за което ви говореха ИВАН-З в момента продава за 350 лв. женско пинчи което е от баща тои териер и има някяква гаранция че ще остане малко.Влезте в безплатно нет на 12,13 страница има и снимки на малката и на таткото обявата започва ШОКОЛАДОВО МИНИ ПИНЧИ.

#9546 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 11 November 2009 - 10:58 AM

Цитат(Mimet0 @ Nov 11 2009, 08:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>

И какво лекарство и купуваш,като и няма нищо???
User's Signature

Качена снимка

#9547 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 11:20 AM

Мимето успя да ядосаш всички ахкащи по малките си любимци.Какво е това безодговорност или незнание? Защо изобщо питаш какво да направиш като знаеш сама отговора ЧИЧО ВЕТ!!!Глупоста понякога няма граници.
Днс направих добро на онова момченце ИВАН-З дано да му купят кученцето че ми е жал за животинчето.Този който пропагандира чист раса и забранява развъждането на нечистопородни кучета явно доста я е закъсал след като продалжава да пуска Бончо върху такива кучета.ядосвам се на хора които двуличничат с държание и начин на изразяване.Първо крещи на всички които искат да си заплодят кученцата че не е редно защото това е чиста проба печалбарство и развъждат некачественни и безпородни мелези и в следващия момент тои прави същото.Нямам нищо против него но по добре като претендира че има развъдник за чихи да си развъжда само тях,или да спре да дава съвети кото самия тои не зачита.

#9548 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 November 2009 - 11:23 AM

Цитат(чери @ Nov 11 2009, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>

И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна" ud_009.gif

smile.gif Честито, имате си госпожици!

kolevamaria, дано да се похвалите скоро и да пратите снимки!

А за Доли, ами както казват хората: "Господ си знае работата" и я пази.
User's Signature

Качена снимка

#9549 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 11:35 AM

Цитат(diva-d4 @ Nov 11 2009, 11:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Днс направих добро на онова момченце ИВАН-З дано да му купят кученцето че ми е жал за животинчето.Този който пропагандира чист раса и забранява развъждането на нечистопородни кучета явно доста я е закъсал след като продалжава да пуска Бончо върху такива кучета.ядосвам се на хора които двуличничат с държание и начин на изразяване.Първо крещи на всички които искат да си заплодят кученцата че не е редно защото това е чиста проба печалбарство и развъждат некачественни и безпородни мелези и в следващия момент тои прави същото.Нямам нищо против него но по добре като претендира че има развъдник за чихи да си развъжда само тях,или да спре да дава съвети кото самия тои не зачита.

Не мога да повярвам ud_009.gif ! Хората са страшно нещо.
User's Signature

Качена снимка

#9550 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 01:53 PM

Цитат(чери @ Nov 11 2009, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Честито на госпожиците и много ги пазете! Ще ви разскажа какво ми се случи на мен с моята пкинезка това лято когато беше разгонена.
Когато карви няма страшно но в момента които и спре на разходка с каишка и не ги пускаите. Моята когато карви изобщо не ми цапа ближи се непрекъснато но незнам малката как ще е.
Това лято Тифани така се казва пекинезката ми, я оставях на терасата на вторя етаж в къщата ми в с.Крнево, тя неможе да слезе от там макар че има едни метални стълби като заден вход от втория и тя си стоеше там.Всеки ден я охажваше някява булонка от вилната зона и тя го ръмжеше от горе докато и кървеше затова аз бях спокоина .Само че когато и е спряло ръмженето се превърна в скимтене и започна да иска да стои все на терасат.Булончо взе да става по смел и да влиза в двора и малкия ми син хем го гони хем го хранише а аз само нареждам -пазете кучката ,затваряите вратите и т.н.Една сутрин съпруга ми я пуснал рано да се изпиша и я затворел на терасата и както спях още незнам какво ме сабуди но директно на балкона скочех и какво да гледам :булончо се намества отгоре и и аз като се разкрещях тои направо скочи на првия.За мои късмет не се бяха заклещили но. аз небях спокоина дали не съм закасняла и затова я заведах на вет.и тои и сложи някаква инжекция .Слава богу няма нищо.Така че умната с ухажорите и нацилуваите мадамите. re_037.gif

#9551 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 02:16 PM

рамка чери wub.gif Честито на госпожиците и много ги пазете! На разходка само с повод да ги водите че иначе става страшно .

#9552 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 02:32 PM

Честито на Рамка и Чери ПОРАСНАЛИ ГОСПОЖИЧКИ. vb_024.gif vb_024.gif
User's Signature

Качена снимка

#9553 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 03:38 PM

Мерси за поздравленията hc_184.gif
Ми това е положението- "големи" сме вече. ge_063.gif Да си призная малко се стреснах,очаквах това събитие след месец-два,ама.....много е "оправна " мойта госпожица,все бърза...Иначе май не е наясно още че е "станала голяма",все същото бебе си е игриво и гушкаво,пък ще видим по-натам.За пазенето няма страшно- ние не се пускаме без каишка изобщо и по никакъв повод ea_103.gif ,вече загубих едно куче по такъв начин и няма да рискувам пак.По-скоро ме притеснява да не вземат да тръгнат по нас големи кучета,та затова не мисля да прекаляваме с разходките в тоя деликатен период,а обмислям да купя и спрей за прикриване на миризмата dry.gif
Рамка, твойта мома има ли промени в поведението и характера.А апетита как е,Тайра нещо съвсем спря да яде,ама си ака всеки ден,може да кара на "скрити" вкусотии,тя туко си скрива по някое лакомство и после като и хрумне си го яде ab_041.gif А празна паничка не съм виждала от седмици ud_009.gif ,ама пък и не сме слаби та се успокоявам wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#9554 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 11 November 2009 - 04:10 PM

Цитат(Buddy28 @ Nov 11 2009, 11:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(diva-d4 @ Nov 11 2009, 11:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Не мога да повярвам ud_009.gif ! Хората са страшно нещо.

Бъди,не можах да разбера за кое по-точно се възмути?За въпросния коментар или за "главния герой" в коментара ?
Как е малкия бандит,скоро не си ни радвала със снимки,то не че и аз съм пускала де...ама на последък повече клипове му правя.Този уикенд го водихме на Карандила с неговата дружка Рая-снимки просто не можах да направя ами те пущините не застанаха на едно място,но с клипчета документирахме разходката,срещнахме и доста други кучовци,но само с един сладурест кокер му направих клипче,че бяха много интересни-той моя дивак нали е разгонен сега и въобще не подбира обектите на неговите страсти(мъжко ли е женско ли е въобще не го интересува,дори и на котките се радва),та това кокерче беше мъжко и се стресна от малкия нахалник и като почна да се жалва на стопаните си ....ама голям смях падна...

Честито и от нас на малките-големи госпожички vb_024.gif ga_082.gif .....Офф някой знае ли колко време ги държи мъжкарите,че то е чудо направо..?
User's Signature

Качена снимка

#9555 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 05:43 PM

Цитат(чери @ Nov 11 2009, 02:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
,Тайра нещо съвсем спря да яде,ама си ака всеки ден,може да кара на "скрити" вкусотии,тя туко си скрива по някое лакомство и после като и хрумне си го яде ab_041.gif А празна паничка не съм виждала от седмици ud_009.gif ,ама пък и не сме слаби та се успокоявам wb_052.gif

Мале ab_041.gif ,да ти имам проблема.... ab_041.gif
Ние сме тамън на обратно.Аз не куче е прасчо си отглеждам в къщи...... smile.gif Принуждаваме се на всяко ядене да го затваряме,щото иначе става страхотия.Като облъчен гледа масата и му текат лигите.Няма сила която да го накара да не се катери .Един път лаком-дол налапа люта чушка,а за десерт чесън.Няма да ти описвам очите му как изхвръкнаха. ud_009.gif
А иначе,както си кротува и само да чуе хлопване на хладилник...и ..бегом на два крака се моли като дърт циганин.
Отделно детето трябва да яде право,щот филията от устата и я краде.Страхотия ти казвам.Л..но да му дадеш и с него ще се облажи...... ab_041.gif

#9556 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 06:19 PM

Цитат
Мале ab_041.gif ,да ти имам проблема.... ab_041.gif
Ние сме тамън на обратно.Аз не куче е прасчо си отглеждам в къщи...... smile.gif Принуждаваме се на всяко ядене да го затваряме,щото иначе става страхотия.Като облъчен гледа масата и му текат лигите.Няма сила която да го накара да не се катери .Един път лаком-дол налапа люта чушка,а за десерт чесън.Няма да ти описвам очите му как изхвръкнаха. ud_009.gif
А иначе,както си кротува и само да чуе хлопване на хладилник...и ..бегом на два крака се моли като дърт циганин.
Отделно детето трябва да яде право,щот филията от устата и я краде.Страхотия ти казвам.Л..но да му дадеш и с него ще се облажи...... ab_041.gif

Хе,хе,...на л...но и ние налитаме....особено ако е конско ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif И ядки обичаме или кокалче(ама не давам де ea_103.gif )
А за ядене не ще ни салам,ни кашкавал(все уж кучешки лакомства),само кучешка саламена пръчица ,дробче,месце или гранула в краен случай... пълна мимоза dry.gif Иначе като яде някой нещо -задължително дава и на нея,а тя или изобщо не го хапва,само подушва и казва"пфу" или ако и го е дал мъж ми от уважение го лапва и после го изплюва на друго място ab_041.gif
С половин кило гранули караме повече от месец ud_009.gifпри постоянно сложена трапеза.... И то я моля и и подавам в устата една по една и я хваля като лапне wb_052.gif Ако я оставя да яде когато тя поиска сигурно ще окльощавее ab_041.gif
Мечтая си да я видя да яде с апетит ,все злояди кучета ми се падат dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#9557 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 06:24 PM

Заклевам се че ако ми я дадеш само за една седмица ще ти я върна бая шишава.Трябва поле от големи мъжки шушони 46 номер да и правиш блузета. ab_041.gif

#9558 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 09:06 PM

Здравейте и от нас. С майка ми се върнахме от Видин (бяхме за няколко дена), а Дудка беше тука с баща ми. Е успяла е да ми разпори дюшека и да извади бая материал от него ab_041.gif , но като цяло е слушала. Пък аз се чудя баща ми къде е бил и защо не е погледнал в съседната стая какво става, ама..
Баба ми й оплете най-накрая едно елеченце, което й става и много ми харесва как й стои, ще я снимам тия дни да ви се покажем me_065.gif .
Честито на порасналите дами.
Доди като се разгони за пръв път, към края някъде отидохме в Южния парк и имахме много ухажори - големи, малки. Особено един лабрадор много я беше харесал wc_055.gif аз във въздуха я вдигах той не се отказваше.

User's Signature

Качена снимка

#9559 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 09:57 PM

Здравейте и от нас, и ЧЕСТИТО на малките вече пораснали госпожици.
Сега е наш ред да се похвалим, малко сме бременни и ходихме на видеозон. Чичо вет еидя 3 бебета, провери им сърчицата, всичко е наред, както с бебетата така и с мамчето. Папкаме като за световно, но само педигрее и пиленце. Имаме си и нова къщааааа.Това е от нас за сега.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9560 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 10:11 PM

Цитат(alina @ Nov 11 2009, 09:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте и от нас, и ЧЕСТИТО на малките вече пораснали госпожици.
Сега е наш ред да се похвалим, малко сме бременни и ходихме на видеозон. Чичо вет еидя 3 бебета, провери им сърчицата, всичко е наред, както с бебетата така и с мамчето. Папкаме като за световно, но само педигрее и пиленце. Имаме си и нова къщааааа.Това е от нас за сега.

Ще ставаме лели af_089.gif ! Да я пазите и гледате, ей!

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема