Защото повечето на този етап са и скъпи(както и на мен и на много хора също)....а той-териера не е най-удачния вариант за хора които искат просто домашен любимец,той не се ли води по изложби и не създава ли поколения по правилата,просто се хаби животинчето...Както един наш дразител направи само и само да са му дребни и кльощави кученцата....та може да се обърнеш към него,той дава гаранции за минито,поне с това се бие в гърдите...търси го при чихуахуа ivan-z . Ancheto,пак от там също може да ти помогне със избора и взимането на мини мишка
Мини Пинчер
Публикувано: 10 November 2009 - 05:56 PM
Защото повечето на този етап са и скъпи(както и на мен и на много хора също)....а той-териера не е най-удачния вариант за хора които искат просто домашен любимец,той не се ли води по изложби и не създава ли поколения по правилата,просто се хаби животинчето...Както един наш дразител направи само и само да са му дребни и кльощави кученцата....та може да се обърнеш към него,той дава гаранции за минито,поне с това се бие в гърдите...търси го при чихуахуа ivan-z . Ancheto,пак от там също може да ти помогне със избора и взимането на мини мишка
Публикувано: 10 November 2009 - 06:14 PM
Публикувано: 10 November 2009 - 06:15 PM
В смисъл?Тя за каква порода ви го продаде?
Публикувано: 10 November 2009 - 06:18 PM
Публикувано: 10 November 2009 - 08:11 PM
Ако искате да си вземете наистина "мини" по-добре послушайте хората тук и се преорентирайте към руския той териер. Гаранция за мини пинчер в България няма, а и мини пинчера е доста по-голям от той териера.
Публикувано: 10 November 2009 - 09:19 PM
Относно гушкането Сарка е същата като Сисито като залепена е за нас все се гушка в някого в момента пиша а тя е гушната у мен само мръднах и се премести при съпруга ми на дивана .
Публикувано: 11 November 2009 - 07:55 AM

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 11 November 2009 - 09:56 AM
Казах ви каквото ми каза тя че не би трябвало да го е изяла
и днеска пак ще ходя да й купя някакво лекарство
Какво ме се нахвърляте всички
Ама ти сигурна ли си, че термометърът е бил живачен? Такива отдавна вече не се продават.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:07 AM
И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна"
Иначе по характер и поведение си е същата кротушка,дано си остане така.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:33 AM
Ама ти сигурна ли си, че термометърът е бил живачен? Такива отдавна вече не се продават.
Да,сигурна съм
Термометарът е много стар
Публикувано: 11 November 2009 - 10:55 AM
Както ви казаха гаранция почти няма но за ваш касмет собственика на тоичето за което ви говореха ИВАН-З в момента продава за 350 лв. женско пинчи което е от баща тои териер и има някяква гаранция че ще остане малко.Влезте в безплатно нет на 12,13 страница има и снимки на малката и на таткото обявата започва ШОКОЛАДОВО МИНИ ПИНЧИ.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:58 AM
И какво лекарство и купуваш,като и няма нищо???
Публикувано: 11 November 2009 - 11:20 AM
Днс направих добро на онова момченце ИВАН-З дано да му купят кученцето че ми е жал за животинчето.Този който пропагандира чист раса и забранява развъждането на нечистопородни кучета явно доста я е закъсал след като продалжава да пуска Бончо върху такива кучета.ядосвам се на хора които двуличничат с държание и начин на изразяване.Първо крещи на всички които искат да си заплодят кученцата че не е редно защото това е чиста проба печалбарство и развъждат некачественни и безпородни мелези и в следващия момент тои прави същото.Нямам нищо против него но по добре като претендира че има развъдник за чихи да си развъжда само тях,или да спре да дава съвети кото самия тои не зачита.
Публикувано: 11 November 2009 - 11:23 AM
И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна"
kolevamaria, дано да се похвалите скоро и да пратите снимки!
А за Доли, ами както казват хората: "Господ си знае работата" и я пази.
Публикувано: 11 November 2009 - 11:35 AM
Не мога да повярвам
Публикувано: 11 November 2009 - 01:53 PM
Честито на госпожиците и много ги пазете! Ще ви разскажа какво ми се случи на мен с моята пкинезка това лято когато беше разгонена.
Когато карви няма страшно но в момента които и спре на разходка с каишка и не ги пускаите. Моята когато карви изобщо не ми цапа ближи се непрекъснато но незнам малката как ще е.
Това лято Тифани така се казва пекинезката ми, я оставях на терасата на вторя етаж в къщата ми в с.Крнево, тя неможе да слезе от там макар че има едни метални стълби като заден вход от втория и тя си стоеше там.Всеки ден я охажваше някява булонка от вилната зона и тя го ръмжеше от горе докато и кървеше затова аз бях спокоина .Само че когато и е спряло ръмженето се превърна в скимтене и започна да иска да стои все на терасат.Булончо взе да става по смел и да влиза в двора и малкия ми син хем го гони хем го хранише а аз само нареждам -пазете кучката ,затваряите вратите и т.н.Една сутрин съпруга ми я пуснал рано да се изпиша и я затворел на терасата и както спях още незнам какво ме сабуди но директно на балкона скочех и какво да гледам :булончо се намества отгоре и и аз като се разкрещях тои направо скочи на првия.За мои късмет не се бяха заклещили но. аз небях спокоина дали не съм закасняла и затова я заведах на вет.и тои и сложи някаква инжекция .Слава богу няма нищо.Така че умната с ухажорите и нацилуваите мадамите.

Вход

Горе
Цитиране +