А да ви се похваля ли или да се оплача Цецка вече е мома-разгонена-Засега не цапа много ще видим понататък
Мини Пинчер
Публикувано: 11 November 2009 - 09:56 AM
Казах ви каквото ми каза тя че не би трябвало да го е изяла
и днеска пак ще ходя да й купя някакво лекарство
Какво ме се нахвърляте всички
Ама ти сигурна ли си, че термометърът е бил живачен? Такива отдавна вече не се продават.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:07 AM
И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна"
Иначе по характер и поведение си е същата кротушка,дано си остане така.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:33 AM
Ама ти сигурна ли си, че термометърът е бил живачен? Такива отдавна вече не се продават.
Да,сигурна съм
Термометарът е много стар
Публикувано: 11 November 2009 - 10:55 AM
Както ви казаха гаранция почти няма но за ваш касмет собственика на тоичето за което ви говореха ИВАН-З в момента продава за 350 лв. женско пинчи което е от баща тои териер и има някяква гаранция че ще остане малко.Влезте в безплатно нет на 12,13 страница има и снимки на малката и на таткото обявата започва ШОКОЛАДОВО МИНИ ПИНЧИ.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:58 AM
И какво лекарство и купуваш,като и няма нищо???
Публикувано: 11 November 2009 - 11:20 AM
Днс направих добро на онова момченце ИВАН-З дано да му купят кученцето че ми е жал за животинчето.Този който пропагандира чист раса и забранява развъждането на нечистопородни кучета явно доста я е закъсал след като продалжава да пуска Бончо върху такива кучета.ядосвам се на хора които двуличничат с държание и начин на изразяване.Първо крещи на всички които искат да си заплодят кученцата че не е редно защото това е чиста проба печалбарство и развъждат некачественни и безпородни мелези и в следващия момент тои прави същото.Нямам нищо против него но по добре като претендира че има развъдник за чихи да си развъжда само тях,или да спре да дава съвети кото самия тои не зачита.
Публикувано: 11 November 2009 - 11:23 AM
И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна"
kolevamaria, дано да се похвалите скоро и да пратите снимки!
А за Доли, ами както казват хората: "Господ си знае работата" и я пази.
Публикувано: 11 November 2009 - 11:35 AM
Не мога да повярвам
Публикувано: 11 November 2009 - 01:53 PM
Честито на госпожиците и много ги пазете! Ще ви разскажа какво ми се случи на мен с моята пкинезка това лято когато беше разгонена.
Когато карви няма страшно но в момента които и спре на разходка с каишка и не ги пускаите. Моята когато карви изобщо не ми цапа ближи се непрекъснато но незнам малката как ще е.
Това лято Тифани така се казва пекинезката ми, я оставях на терасата на вторя етаж в къщата ми в с.Крнево, тя неможе да слезе от там макар че има едни метални стълби като заден вход от втория и тя си стоеше там.Всеки ден я охажваше някява булонка от вилната зона и тя го ръмжеше от горе докато и кървеше затова аз бях спокоина .Само че когато и е спряло ръмженето се превърна в скимтене и започна да иска да стои все на терасат.Булончо взе да става по смел и да влиза в двора и малкия ми син хем го гони хем го хранише а аз само нареждам -пазете кучката ,затваряите вратите и т.н.Една сутрин съпруга ми я пуснал рано да се изпиша и я затворел на терасата и както спях още незнам какво ме сабуди но директно на балкона скочех и какво да гледам :булончо се намества отгоре и и аз като се разкрещях тои направо скочи на првия.За мои късмет не се бяха заклещили но. аз небях спокоина дали не съм закасняла и затова я заведах на вет.и тои и сложи някаква инжекция .Слава богу няма нищо.Така че умната с ухажорите и нацилуваите мадамите.
Публикувано: 11 November 2009 - 02:16 PM
Публикувано: 11 November 2009 - 03:38 PM
Ми това е положението- "големи" сме вече.
Рамка, твойта мома има ли промени в поведението и характера.А апетита как е,Тайра нещо съвсем спря да яде,ама си ака всеки ден,може да кара на "скрити" вкусотии,тя туко си скрива по някое лакомство и после като и хрумне си го яде
Публикувано: 11 November 2009 - 04:10 PM
Не мога да повярвам
Бъди,не можах да разбера за кое по-точно се възмути?За въпросния коментар или за "главния герой" в коментара ?
Как е малкия бандит,скоро не си ни радвала със снимки,то не че и аз съм пускала де...ама на последък повече клипове му правя.Този уикенд го водихме на Карандила с неговата дружка Рая-снимки просто не можах да направя ами те пущините не застанаха на едно място,но с клипчета документирахме разходката,срещнахме и доста други кучовци,но само с един сладурест кокер му направих клипче,че бяха много интересни-той моя дивак нали е разгонен сега и въобще не подбира обектите на неговите страсти(мъжко ли е женско ли е въобще не го интересува,дори и на котките се радва),та това кокерче беше мъжко и се стресна от малкия нахалник и като почна да се жалва на стопаните си ....ама голям смях падна...
Честито и от нас на малките-големи госпожички
Публикувано: 11 November 2009 - 05:43 PM
Мале
Ние сме тамън на обратно.Аз не куче е прасчо си отглеждам в къщи......
А иначе,както си кротува и само да чуе хлопване на хладилник...и ..бегом на два крака се моли като дърт циганин.
Отделно детето трябва да яде право,щот филията от устата и я краде.Страхотия ти казвам.Л..но да му дадеш и с него ще се облажи......
Публикувано: 11 November 2009 - 06:19 PM
Ние сме тамън на обратно.Аз не куче е прасчо си отглеждам в къщи......
А иначе,както си кротува и само да чуе хлопване на хладилник...и ..бегом на два крака се моли като дърт циганин.
Отделно детето трябва да яде право,щот филията от устата и я краде.Страхотия ти казвам.Л..но да му дадеш и с него ще се облажи......
Хе,хе,...на л...но и ние налитаме....особено ако е конско
А за ядене не ще ни салам,ни кашкавал(все уж кучешки лакомства),само кучешка саламена пръчица ,дробче,месце или гранула в краен случай... пълна мимоза
С половин кило гранули караме повече от месец
Мечтая си да я видя да яде с апетит ,все злояди кучета ми се падат
Публикувано: 11 November 2009 - 09:06 PM
Баба ми й оплете най-накрая едно елеченце, което й става и много ми харесва как й стои, ще я снимам тия дни да ви се покажем
Честито на порасналите дами.
Доди като се разгони за пръв път, към края някъде отидохме в Южния парк и имахме много ухажори - големи, малки. Особено един лабрадор много я беше харесал
Публикувано: 11 November 2009 - 09:57 PM
Сега е наш ред да се похвалим, малко сме бременни и ходихме на видеозон. Чичо вет еидя 3 бебета, провери им сърчицата, всичко е наред, както с бебетата така и с мамчето. Папкаме като за световно, но само педигрее и пиленце. Имаме си и нова къщааааа.Това е от нас за сега.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:11 PM
Сега е наш ред да се похвалим, малко сме бременни и ходихме на видеозон. Чичо вет еидя 3 бебета, провери им сърчицата, всичко е наред, както с бебетата така и с мамчето. Папкаме като за световно, но само педигрее и пиленце. Имаме си и нова къщааааа.Това е от нас за сега.
Ще ставаме лели

Вход

Горе
Цитиране +