Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9811 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 November 2009 - 12:56 PM

Цитат(chocolate80 @ Nov 29 2009, 10:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
durka,чудесни снимки....виждам,че твоето момче и то е много напористо,а йоркито милото все в неизгодна позиция ab_041.gif ,май и твоя е голяма конска муха като моя...все гледа на някой да се хецне,имам чувството,че и мечка да е и на нея ще и се курдиса...Голям купон сте си спретнали,личи си,че много се забавляват сладурите...

Aха...... ab_041.gif
много е досаден... ab_041.gif вчера бяхме на откриването на един кучешки бутик в Сф. и падна гооооляма игра.През цялото време се опитваше да обязди всичко пред очите му-няма женско,няма мъжко.....не подбира.А тва малкото пухче(йоркито) направо като плюшена играчка си го подмятаха всички....... ab_041.gif
Толкоз му паднаха батериите,че спи непробудно от снощи...... ab_041.gif щом и масата заредена с кльопачка не го блазни............смя-тай..... ab_041.gif

#9812 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 November 2009 - 03:31 PM

Малкото пухче сте го направили направо да прилича на парцал ab_041.gif сигурно има мускулна треска от толкова качване.Ама вашия е бил главния участник,гледам на места се зъби ,не дава друг да припари до парцалчето ab_041.gif

#9813 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 November 2009 - 04:52 PM

Днес се насладихме на хубавото време и намерихме и другарче за игра af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9814 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 29 November 2009 - 06:09 PM

Как ви завиждам, че имате приятелче за игра. Ние никъде не намираме, сега се закача с Рони, ама като порасне сигурно вече няма да си играят така. А Доди каква е зла, понякога направо се нахвърля на Рони и хапе зад ушите, добре че има козина и не усеща много-много пък и е малка, за да реагира..
Малко снимки на спящо Дуду zz_223.gif и други.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9815 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 November 2009 - 10:58 AM

tb_195.gif Гледам пак сте се погрижили за доброто ни настроение като сте пуснали тези хубави снимчици на още по-хубавите си кученца....Тайричка както винаги е неотразима,а Доди как спинка като ангелче,чак да не и се надяваш,че може да е злобничка...
User's Signature

Качена снимка

#9816 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2009 - 06:31 PM

Цитат(chocolate80 @ Nov 30 2009, 10:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
tb_195.gif Гледам пак сте се погрижили за доброто ни настроение като сте пуснали тези хубави снимчици на още по-хубавите си кученца....

Да-а-а, напълнихте ми очите!
Мале durka, ама страшен купон е било friends.gif !
Алисън, малката е страшна кукла wub.gif и колко е пораснала ab_041.gif ! А Доди била "зла" ab_041.gif , голям майтап!
На Бъдко му мина и ваксината за бяс та сега малко ще си починем от ходене по лекари, че през седмица бяхме там - обезпаразитяване, ваксини с/у губички и ............. Не иска да ги види горкото вече zg_074.gif . Поздрави на всички и целувки на кученцата!
User's Signature

Качена снимка

#9817 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2009 - 10:28 PM

Абе вие си мислите, че се шегувам, ама вижте за какъв звяр става въпрос ab_041.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9818 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 December 2009 - 12:14 AM

Ейй опустя ни темичката dh_188.gif Пишете повече и повече снимки качвайте,всички кученца са толкова сладки,че като ги гледам искам поне още 2-3 вкъщи,ама наще на дават ab_041.gif И не се губете за толкова време.Целувки от нас за всички малки муцунки he_001.gif hd_198.gif gd_044.gif
User's Signature

Качена снимка

#9819 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2009 - 08:58 AM

Добро утро на всички!

Цитат(Bubka_93 @ Dec 1 2009, 12:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ейй опустя ни темичката dh_188.gif Пишете повече и повече снимки качвайте,всички кученца са толкова сладки,че като ги гледам искам поне още 2-3 вкъщи,ама наще на дават ab_041.gif И не се губете за толкова време.Целувки от нас за всички малки муцунки he_001.gif hd_198.gif gd_044.gif

И аз искам още няколко zz_224.gif. Може би ще си осиновим по-натам някое мъниче. Ами хайде и снимки на сладкото Бубче smile.gif. Бъдко беше изключително жизнерадостен тази сутрин, тича, подскача и закача всички кучета, а на повечето милите така им се спеше, че не знам как не си изяде боя. А сега цял ден ще "работи" така se_128.gif :
Прикачена снимка

Хубав ден на всички и пращайте снимки, де!
User's Signature

Качена снимка

#9820 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 December 2009 - 09:03 AM

Добро утро на всички tb_195.gif ,huBBa__buBBa и моят е същият звяр ab_041.gif .Вчера като се рових и намерих една тема:как се обучават кученца wub.gif ,много е полезна,вчера започнахме и първия урок,вече реагира на командата "седни" ae_085.gif,днеска продължаваме със следващото,пожелайте ни успех ab_041.gif .Как е с вашите пинчовци?
User's Signature

Качена снимка

#9821 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2009 - 09:58 AM

Цитат(magi801029 @ Dec 1 2009, 09:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добро утро на всички tb_195.gif ,huBBa__buBBa и моят е същият звяр ab_041.gif .Вчера като се рових и намерих една тема:как се обучават кученца wub.gif ,много е полезна,вчера започнахме и първия урок,вече реагира на командата "седни" ae_085.gif,днеска продължаваме със следващото,пожелайте ни успех ab_041.gif .Как е с вашите пинчовци?

Ако си попаднала на "Обучение на малкото куче" - браво и успех! Темата наистина е хубава, не че ние се обучихме де ab_041.gif, но съвестно я бях прочела !
User's Signature

Качена снимка

#9822 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2009 - 01:17 PM

http://forum.dog.bg/-t30368.html
User's Signature

Качена снимка

#9823 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 December 2009 - 01:57 PM

Маги сигурна съм,че Оскар бързо ще научи командите,пинчероподобните по принцип са много умни същества(знам го от личен опит dry.gif )имам чувството,че всичко разбират каквото кажа само немогат да говорят,ноооо наистина са и мноооого злобнички какво да се прави такъв им е характера
Пък мойто единственно кокалесто момченце е лудо влюбен в 20 годишният ми племенник,като го види малее почва едно лудо бягане из стаята,скачане по легла,столове придружено с радостно скимтене,след това почва по-лека лека да се доближава до него раздава целувки,врътка задник и изведнъж се започва със сексуалния тормоз,,,почва да се кикерчи по ръцете му,нарочно си дърпа ръцете от него но неее слиза долу и почва с краката ту единия,ту другият,това продължава докато си тръгне,а след това не може да се съвземе около половин час и все гледа към вратата да се върне,хубаво че племенника не се сърди дори му става много смешно ab_041.gif

Бъди засега нямам хубав фотоапарат не искам да грозя форума с некачественни снимки,от време на време пускам някоя снимка да не ни забравите

#9824 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 December 2009 - 02:05 PM

Suzana,какви ги говориш ??? Как така ще загрозяваш форума....та ние си умираме за вашите снимки !!! Пускай смело и безотговорно,ти за качеството им не мисли.... хайде,чакаме...oc_171.gif oc_171.gif oc_171.gif
User's Signature

Качена снимка

#9825 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2009 - 03:26 PM

Ох изкефих се на снимките на Дурка, Хуба Буба, Али, Бъди и Чери................да са Ви все така сладки пинчетата wub.gif wub.gif
А в най скоро време ще направя такава фото сесия на Сиската и толкова снимки ще пfкажа,че ще ie реванширам за доста време. лека вечер на всички! af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9826 Потребителят е офлайн   sisa97 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2009 - 12:05 AM

Здравейте собственици/чки на пинчерчета,
реших да се спра именно на мини пинчер, защото искам да го гледам в апартамент и на кучето да му е "удобно" тъй като апартамента ни е двустаен.. За пинчитата ( аз така ги наричам) съм чела доста, но почти винаги съм забелязвала, че на места пише, че има и БЕЛИ пинчита.. а това след време взе да ми прави впечатление, аз доколкото знам има само черно-кафяви и пясъчни.. та затова малка да ми обясните. Също така да ме ориентирате към собственици, които очакват бебоци, тъй като планирам да си взема към януари-февруари, но дотогава все пак трябва да е на възраст, при която може да се раздели от майката ae_085.gif Знам, че е абсурдно да питам за това, но все пак може ли да ми кажете и ориентировъчна цена?

п.с. Профилът е на дъщеря ми, просто преди време тя ме регистрира, защото си нямах и грам познания за Интернет и компютрите.. Така, че да не Ви стресне това 97 :)
User's Signature

Качена снимка

Липсваш ми Алекс!

#9827 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 01:14 AM

Айде народе стискайте ни вече палци здраво , че време не остана до излизнаето на малките бебоци. Тези няколко дни са доста активни и е такава борба в коремчето на мама.
Много целувки от нас на малките ви сладурчета.
User's Signature

Качена снимка

#9828 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 December 2009 - 09:16 AM

Цитат(sisa97 @ Dec 2 2009, 12:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте собственици/чки на пинчерчета,
реших да се спра именно на мини пинчер, защото искам да го гледам в апартамент и на кучето да му е "удобно" тъй като апартамента ни е двустаен.. За пинчитата ( аз така ги наричам) съм чела доста, но почти винаги съм забелязвала, че на места пише, че има и БЕЛИ пинчита.. а това след време взе да ми прави впечатление, аз доколкото знам има само черно-кафяви и пясъчни.. та затова малка да ми обясните. Също така да ме ориентирате към собственици, които очакват бебоци, тъй като планирам да си взема към януари-февруари, но дотогава все пак трябва да е на възраст, при която може да се раздели от майката ae_085.gif Знам, че е абсурдно да питам за това, но все пак може ли да ми кажете и ориентировъчна цена?

п.с. Профилът е на дъщеря ми, просто преди време тя ме регистрира, защото си нямах и грам познания за Интернет и компютрите.. Така, че да не Ви стресне това 97 :)

Ама това кое поредно куче ще Ви е? Какво ги правите тези животни, изхвърляте ли ги? Аз специално прочетох за две Ваши предишниdry.gif . А в този форум сте от две години и знаете, че не се толерира търговията с неродословни животни в него, така че не задавайте такива въпроси.

Алина, стискаме ae_085.gif !
User's Signature

Качена снимка

#9829 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 December 2009 - 09:58 AM

Добро утро на всички ab_041.gif .Buddy28 точно на тази тема попаднах,хубава е ама за сега сме само на "седни",смятам да продължим нататък,поне да го науча да ме следва и като го извикам да идва,още 2 седмици ни остават до 3тата ваксина и ще можем да излизаме,че до тогава да може да се научи wub.gif.alina и ние ще стискаме палци дано всичко мине добре ns22.gif.Да ви се похваля от вчера вече почнахме да лаем,особено когато е гладен или иска да го взема,иначе досега издаваше някакви подобни звуци но не истенски лай,смешко,случвало се е да излайва и когато спи af_089.gif.Мисля си днеска да му взема нагръдник,да може да свикне с него,но незнам на къде да се ориентирам,кажете от кой сте доволни.Лек и хубав ден ie_146.gif
User's Signature

Качена снимка

#9830 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2009 - 10:46 AM

Добро утро tb_195.gif wub.gif
Алина стискам палци , дано всичко мине по мед и масло ............и да Ви се напълни къщата с малки мъничета ae_085.gif
и показвам некачесвени снимки на Сиси .............моля да ме извините за лошото качество

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа