Честит рожден ден на
Рафинцето на мноооого големи патерици ама вие като не пишете как да разберем,че сте рожденници ???Надявам се по-често да ни радвате с присъствието си и със снимчици разбира се
Като ви чета дертовете,то само моя ли е такъв лигоч ?? Какво ти ръмжене сутрин като стане някой,такава радост настава и почва да си изнася циркаджийската програма,как да се сърди като това значи че ще ходи на разходка...голяма хаймана,само разходки му дай,имам чувството че и камъни да валят пак ще се пъне да излиза,от както съм го взела не знам какво е сън поне до 9 часа...какво ти 9 часа,7:30 най-късно сме станали....
А за лаенето на вън,полайва малкичко,на някое куче което се чува в даличината или някоя каруца ако чуе или види,на някой велосипедист,но вече рядко не го е страх от тях както преди и на някой много бръмчащ автобус и то не всеки път...абе общо взето май в къщи повече лае от колкото на вън,уж не е шубе ама знам ли....
И Арчи вече спи при нас и само ръмжи когато някой мърда,че му се нарушава спокойствието или сигурно си мисли,че ще го смачкаме и се обажда да ни предупреди да не шаваме много много,а когато много се изнерви си отива на дивана и се тръшка там