Мини Пинчер
Публикувано: 10 March 2012 - 10:50 PM
Ето малко снимки да го видиш .Впрочем днес ставаме на 4месеца

Дай снимки да я видя.
Публикувано: 13 March 2012 - 08:31 PM

Няма лошо..., ама само дето дамата е от порода кокер шпаниол....ха сега ми кажете какво да правя?

Публикувано: 14 March 2012 - 08:36 PM

Публикувано: 15 March 2012 - 12:00 PM
Публикувано: 15 March 2012 - 02:21 PM
pebbi, в 15 March 2012 - 12:00 PM, написа:
Може би има и такива. Може би зависи от начина на възпитание. Незнам, но моя сладур е много добричък. Досега само мен е ухапал и то погрешка, тъй като го държах, докато лаеше и се беше ядосал на едно куче

#12132 Guest_toy terier_*
Публикувано: 15 March 2012 - 03:37 PM
Здравей
Отговора на всичките ти въпроси освен за заека са едно голямо НЕ понеже ти си поредната заблудена българка....чети внимателно.
Няма такива пинчери по 3кг както казваш.....това са мелези кавито са куетата от тази тема..те са мелези между Руски той териер,Чихуа хуа,испански и чешки мишелови и т.н. малко назад има тема за миниатюрен пинчер или както още се казва цверг пинчер опгледни я и ще видиш разликата не обиждам никой и аз имам такива мелези и си ги обичам не по малко от родословните
Ако си ограничена финансово може да си купиш такожа от 150 до 400лв вървят цената се определя от това колко маки ще останат но никога нищо не се знае и непременно се копува от развъдчик за да може да видиш майката и бащата ...е ако не те излъжат естествено да защото има и такива хора , но никога от зоомагазин там задължително ще те излъжат че ще те и одерат.
Каквото си надробиш такова ще сърбаш.....няма такава порода кучета - освен галапагоската лайка за която не твърдя защото не знам нищо за нея освен че е с два реда зъби,зеленикава и със страшно силна захапка-при която се раждат злобни кучета.
Куче с жълто в очите е болно от жълтеница и е заразно за хората.
Най-дребните кучета в света са Руския той териер и Чихуа хуато и двете породи имат дългокосмести и късокосмести представители назад си имат теми и двете породи може да прочетеш......
Ако имаш финансови средства ти препоръчвам родословно породисто куче но непременно от развъдник защото търгашите ще те измамят....по скъпи са ....от 1000лв до около 4000евро стигат но знаеш какво имаш и какво ще стане също знаеш и поколението му до четвърто коляно....ако искаш разгледай тези два развъдника тук са кучета шампиони и със шампионко потекло
http://ruskitoyterier.alle.bg/
http://zlaticamountain.com/
Разбира се че има и други но тези кучета ги знам лично и мога да гарантирам за тях
Надявам се да съм ти бил полезен ако имаш още въпроси или съм пропуснал нещо питай....може да имам правописни грешки някаде ма маината им....

Публикувано: 15 March 2012 - 04:36 PM
toy terier, в 15 March 2012 - 03:37 PM, написа:
Здравей
Отговора на всичките ти въпроси освен за заека са едно голямо НЕ понеже ти си поредната заблудена българка....чети внимателно.
Няма такива пинчери по 3кг както казваш.....това са мелези кавито са куетата от тази тема..те са мелези между Руски той териер,Чихуа хуа,испански и чешки мишелови и т.н. малко назад има тема за миниатюрен пинчер или както още се казва цверг пинчер опгледни я и ще видиш разликата не обиждам никой и аз имам такива мелези и си ги обичам не по малко от родословните
Ако си ограничена финансово може да си купиш такожа от 150 до 400лв вървят цената се определя от това колко маки ще останат но никога нищо не се знае и непременно се копува от развъдчик за да може да видиш майката и бащата ...е ако не те излъжат естествено да защото има и такива хора , но никога от зоомагазин там задължително ще те излъжат че ще те и одерат.
Каквото си надробиш такова ще сърбаш.....няма такава порода кучета - освен галапагоската лайка за която не твърдя защото не знам нищо за нея освен че е с два реда зъби,зеленикава и със страшно силна захапка-при която се раждат злобни кучета.
Най-дребните кучета в света са Руския той териер и Чихуа хуато и двете породи имат дългокосмести и късокосмести представители назад си имат теми и двете породи може да прочетеш......
Ако имаш финансови средства ти препоръчвам родословно породисто куче но непременно от развъдник защото търгашите ще те измамят....по скъпи са ....от 1000лв до около 4000евро стигат но знаеш какво имаш и какво ще стане също знаеш и поколението му до четвърто коляно....ако искаш разгледай тези два развъдника тук са кучета шампиони и със шампионко потекло
Разбира се че има и други но тези кучета ги знам лично и мога да гарантирам за тях
Надявам се да съм ти бил полезен ако имаш още въпроси или съм пропуснал нещо питай....може да имам правописни грешки някаде ма маината им....

Не съм никаква заблудена българка, затова питам тук за да ми кажете .. Нали това казвам че не съм виждала такова куче до сега , и всичко това за размерите и за очите го ппрочетох в сайта ето тук http://forum.dog.bg/...scher-fci-n185/ . За средствата не е затруднение. Искам пинчер защото е мъничко. И се допитах до хората тук КОИТО ИМАТ ПИНЧЕР да ми отговорят на въпросите които имам и които са важни преди да предприема да си взема кученце защото знам че това не е нито като заек нито като рибка а си е направо като бебе което е винаги с теб
#12135 Guest_toy terier_*
Публикувано: 15 March 2012 - 05:55 PM
pebbi, в 15 March 2012 - 04:36 PM, написа:
toy terier, в 15 March 2012 - 03:37 PM, написа:
Здравей

Не съм никаква заблудена българка, затова питам тук за да ми кажете .. Нали това казвам че не съм виждала такова куче до сега , и всичко това за размерите и за очите го ппрочетох в сайта ето тук http://forum.dog.bg/...scher-fci-n185/ . За средствата не е затруднение. Искам пинчер защото е мъничко. И се допитах до хората тук КОИТО ИМАТ ПИНЧЕР да ми отговорят на въпросите които имам и които са важни преди да предприема да си взема кученце защото знам че това не е нито като заек нито като рибка а си е направо като бебе което е винаги с теб
Нещо не ми допада тона ти....не си заблудена така ли?...мислиа че грешиш....аз не се заяждам с теб просто ти обяснявам неща които малко хора биха ти обърнали внимание но точно затова че това не е заек и нежелая да си поредната жертва на търговците и след време кучето което купиш да стане поредното бездомно куче затова ти казах чети внимателно а не бързаи да ми отговаряш и да ми се караш че не си била заблудена...добре нека да не си заблудена как да ти го кажа друго ядче че си необразована ли? нали ти казах че мини пинчера е голямо куче за твоите искания той стига до 6кг. по малък пинчер няма момиче ....всяка порода има стандарт питай чичко гугал там си напиши породите дето съм споминал и напиши след породата стандарт...и наистина трябва да четеш...и ще видиш до колко килограма кое куче става....и наистина е член на семеиството че някога даже и кавги стават заради тях и пак трябва да се обича животинчето....аз просто изках да ти помогна с избора а то стана.....все едно си отишла на доктор и му викаш боли ме глава искам да ме прегледаш и да си кажеш диагнозата а той ти обяснява диагнозата след прегледа и ти казва пий аналгин а ти му викаш аз искам да пия спазмалгон защото съм го чела някаде кадето някой си е измислил че е това лекарството дето ми трябва а и отгоре на това имам више образование нещо като строителен инженер примерно.......мисля че ме разбра ако не да си жива и здрава ако имаш наистина смислени въпроси към мен ще ти отговоря ако мислиш пак да ми драснеш някоя глупост нямам намерение да превръщам тази тема в тоалетна и хората които я четът да се смеят на глупости....наистина чети добре и вземи куче което наистина ще гледаш с любов ..щом имаш пари вземи си чистокръвно с родословие проверено и заверено в БРФК-това е ...моля не ми отговаряи ако искаш нещо да ми се караш направи го на личната не занимавай хората с ...........
Бъди здрава
Публикувано: 15 March 2012 - 06:00 PM
Моето мнение е: не си взимай куче.
Аз съм имала заек,който почина на 1г 5-6м,плаках за него като дете а тогава бях на 21-22г,колкото и да му сменях стърготината много цапаше и много миришеше,хапал ме е,но си го гледах и за миг не съм си помисляла да го дам на някой...обичах си го.
Другото което е че,зайците не стават много за игра...по скоро са радост за окото или поне моето,защото беше декоративно зайче...
pebbi на колко години си?
Аз имам пинчер на 7м 15д.. До преди 10 дена си мислех че е добра със всички непознати,но се оказа че е добра с непознатите които влизат само у дома.Много е щастлива когато имаме гости..

На вън не дава чужд човек да я пипне,а ако даде,ръмжи докато я галят. Абе мисълта ми е,важното е теб и семейството ти да обича.
А ето я и моята Тайра:

Публикувано: 15 March 2012 - 06:03 PM
Моето мнение е: не си взимай куче.
Аз съм имала заек,който почина на 1г 5-6м,плаках за него като дете а тогава бях на 21-22г,колкото и да му сменях стърготината много цапаше и много миришеше,хапал ме е,но си го гледах и за миг не съм си помисляла да го дам на някой...обичах си го.
Другото което е че,зайците не стават много за игра...по скоро са радост за окото или поне моето,защото беше декоративно зайче...
pebbi на колко години си?
Аз имам пинчер на 7м 15д. тежи 2,200. До преди 10 дена си мислех че е добра със всички непознати,но се оказа че е добра с непознатите които влизат само у дома.Много е щастлива когато имаме гости..

На вън не дава чужд човек да я пипне,а ако даде,ръмжи докато я галят. Абе мисълта ми е,важното е теб и семейството ти да обича.
А ето я и моята Тайра:

Публикувано: 15 March 2012 - 06:52 PM
#12140 Guest_toy terier_*
Публикувано: 15 March 2012 - 07:35 PM
pebbi, в 15 March 2012 - 06:52 PM, написа:
Ако наистина желаеш куче не ти е никакъв проблем да си вземеш но съветите ми остават първо чети това което ти казах и решавай чак когато прочетеш и стандартите на породите....ако си взимаш куче и да задържиш заека съвета ми е да е малко на възраст за да може да свикне със заека и те после ще си играят двете а кучето както си го отгледаш такова ще стане няма злобни породи ти си чувала за злобата на пинчера но не си разбрала нищо....това животинче е толкова превързано към собственика си че дори едно рязко посягане с ръка то го тълкува като заплаха за любимия му човек и моментално е готово да рискува дори живота си за да го защити......разгледа ли саитовете които ти написах......
А ти готова ли си да рискуваш -свободното си време? нервите си в началото? и недай си боже приятела ти да каже аз имам алергия към песове или я да я махаш тая мастия от тук че заради нея немога да те.......? имаи предвид всичко и тогава деиствай...
Дано вземеш правилно решение...а не след време да кажеш ма защо моето кученце не го допускате на тази изловба......отговира ще е че си е мелез животинчето и нямя родословие....но това не означава че трябва да го изриташ на улицата както други недобросъвестни хора или да си купиш за 100-150 лв куче и като стане 5-7 кг да кажеш ма тия ма излъгаха аз не исках такова и пак на улицата.....затова първо чети моля те и разгледай стандартите на породите и имай предвид че за малко пари ще гледаш коло максималното тегло на породата защото никой няма да ти даде шоу клас евтино.....
Успех