Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1661 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2006 - 09:30 PM

Здравеите момичета наи накрая се прибрахме от Несебър времето беше чудесно водата чаи не излязохмев от морето много добре си починахме но през цялото време ми беше мъчно за Саричка .Сарка като отидохме да си я вземем милата така скимтя и тича от мен при децата от там при съпруга ми и пак при мен oleeee направо ми се доплака толкова много се беше затъжила .Сега е легнала в мен и спи щастлива .Донесохме и много подаръци и кучешки бисквитки но тя не им обърна внимание .Маика ми я гледала като писано яице хранила я с месо и мазани филии с масло и салам.
Добре дошли на Пиписи и Изабела много ти е сладко бебчето .
На морето беше пълно с малки бебчета и бременни направо им се чудихме на куража .
Тази красавица я намериха децата още първия ден на морето и вече е гражданка на Казанлък b) едно от момиченцата си я хареса и десет дена си я гледа в стаята .

Прикачени файлове

• Прикачен файл  234.jpg (13.94K)
    Брой сваляния: 59

#1662 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2006 - 10:34 PM

Добре дошли отново след почивката Гале :) Надявам се че освен мъката по Саричка всичко друго е било чудесно на морето :) Сладурче е малкото котенце и късметлия! Добре че сте го намерили добри хора та да го приютите! Аз направо не мога да си представя какво ще ми е на морето без малкия..но последно реших да не го вземам, че той постоянно ще лае всичко наоколо и ме е страх, че някой ще се ядоса и ще вземе да стане някоя беля. Та по-добре при "баб и дядо" да седи :) Много ме е страх да го оставя някъде, но няма как...Миналата година беше лесно че си бяхме все ендо в къщи на море, но сега ще ходим на чуждо място и няма да ни търпят много. Да не говорим, че малкото диване има ужасен стах от вода :)))
На Ракитово нали имаше басейн и много се чудех дали да не го хвърля та да се учи...ама размина му се де :) Ани го спаси l) Вика милата недей че още повече ще се уплаши ... w)
Хайде лека нощ и целувки на всички и лека седмица :)
User's Signature

Качена снимка

#1663 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 July 2006 - 11:12 PM

Ехааа, ако знаете само колко щуро се чувстваммм, направо незнам от где да я почвам.
Първо привет на Изабела и Пипси.
Здравей Гали ,сигурно сте вече черни и няма да те познаем на снимките? b)
Ходих на Камчия. Ама страхотна изложба беше. Моите диваци иначе лаят като бесни, а сега бяха удивително кротки ,но то нямаше бунгало само с едно куче.Фургони,каравани,автобуси......и за мое учудване нямаше голяма врява. Като ги оставяха сами малко виеха някой ,но за кратко.
Ани ,видях афен пинчер .....върхът е ...просто нямам думи...на снимките изобщо не може да се види красотата му w) w) w) Май пак се влюбих dribble
Специално съм снимала и мини(цверг) пинчери. Ауууу, ми те на едно място не застанаха. Луда работа ви казвам. Едвам стана по някоя снимка .Зверчетата все на задни лапи и се дърпат яко. Иначе са просто супер яки и красиви животни. Навивам се да си взема такова чудо(за Афен нема да ми стигнат джобовете b) )
Обаче като нашите красавци нямаше b) Комшиите по бунгала (руснаци,румънци ,украинци,сърби,англичани, немци и др.) направо се чудеха защо нямат родословия моите диванета. Даже един руснак направо ми се скара l) -те трябвало да имат ,защото били хубави angelpik b) Ма много съм скромна ,а? Трябваше да идем всички и наистина щеше да стане як купон. Арчо и Рокса се опитаха даже да влязат в морето ама аз малко ги спрях ,че вълните бяха големи.
Даже изкъпах за първи път в морето Стефито понеже вече е на 4 м и е голяма w)
Хубаво беше на плажа ,защото никой не се сърдише за кучетата ,а и всички останали кучета добре си поиграха на плажа и в морето.
Мъжа ми каза до година ако има такава изложба да вземем да се организираме и заедно да отидем. Ние ще запазим бунгалата ,човек за една бира какво ли не прави? cheers angelpik
Като остане времи ще ви пусна снимки .
Кети ,ша помагаш ли за формата
s) много worthy worthy worthy worthy . Те не са нещо особенно ,но все пак са пресни b)
Вече ги пуснах в snimka.bg.
Ако искате ще ви дам линка.Айде стана 2 часа,отивам да разходя песовете ,че стига са спали в махлата и отиваме да се гушкаме в креватите. ЦелуФФФки на всички пинчовци,котани, и други(Аби) мадами и техните стопани w)

#1664 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 July 2006 - 12:01 PM

Ехо, къде сте ,бе хора? Още ли спите? oo

#1665 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 01:52 PM

Цц -не спим b) четем, много сте писали oleeee
На пиписи -добре дошла victoryVVV на Галя също, Саричка ще е станала много голяма. Гале минали разгонването или още чакате?
Анче давай снимките, че нямам търпение да видя Афенчето-о-о-о-о dribble

#1666 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 02:40 PM

Цитат

Саричка ще е станала много голяма. Гале минали разгонването или още чакате?

Кети чакаме още не знам кога ще е на 9.08 става на 11 месеца ще чакаме каква ни е работата .
Толкова се е затъжила милата че по цял ден стои гушната у мен добре че доиде сестра ми с племенника да си поиграят .
На морето беше супер само че събота и неделя знамето беше червено и моите дивачета пощуряха че не могат да стоят цял ден във морето и в неделя сутринта си тръгнахме ама честно казано и аз нямах търпение да си приберем Саричка последните 3 дни направо вече не ме свърташе

#1667 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 03:58 PM

Ок, да я намачкаш и да я нацелуваш от нас w)
Разгледах снимките от срещата в Ракитово victoryVVV Чафи е на море, ами другото пинче (забравих му името ouu ) братчето на Чафи и Чоко ????
При нас вали и гърми - всички мъници са навряни в краката ми oleeee

#1668 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 04:38 PM

Цитат

Като остане времи ще ви пусна снимки .
Кети ,ша помагаш ли за формата
s) много worthy worthy worthy worthy . Те не са нещо особенно ,но все пак са пресни b)
Ако искате ще ви дам линка.

Ами искаме, как да не искаме worthy
Аз си го изнамерих, снимките са супер 1super
Браво bravoS Анче, а за шит-цу-то (love) като се видим ще cheers drink
Иначе на втора страници, втора снимка е №1 1super
ето линка със снимките на Анчето

#1669 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 July 2006 - 07:13 PM

Кети ,точно за теб снимах шит-цуто. Знаех си аз ,че ще ги намериш снимките. Много са гадни като качество ,защото стана много сянка и се смрачи. Както разбрах изложбата е продължила до 2.30ч вечерта на фарове. Съжалявам ,че не можах да снимам и тоитериера на рускинята. Ще ви го опиша : та гледате моята Мая ,но я правите мъничко по-жълтичка и с малко по-дълги крачета и ето ви тоипинчер. Те имат всякъкви цветове. Нали на немски пинчер значи териер ,че руснаците набързо са направили тоитериер за своя порода.
Афенчето също многошаваше и все се размазваше. Ех, старите апарати поне щракаха веднага ,а тези много мислят и докато се сетят ,че трябва да снимат и зверчето мръднало 10 пъти. То моят е толкова тъп.
Много хубави животни видях и то прически и чудо, ластичета ,лакове за козина .....малии аз имам по-малко козметика от тях. До нашето бунгало бяха 5 руски черени териери и яко ги прхосмучиха с прахосмукачките.
Ама наистина втората снимка от втора страница много си я харесвам. Едвам го накарах да се обърне пинчера ,добре че руснака го даде на хлапето си и го викаше зад мен. Страшно много кучето се радваше на момченцето и моята Раличка му се радваше w) (love) и те си поиграха милите.

#1670 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 07:52 PM

bravoS Анче ти направо си си прекарала чудесно...много ми се иска и аз да отида някъде на подобно място-хем почивка-хем такива интересни кученца които не можеш да видиш тук наоколо...на мене ми харесаха всички super best да бе!!!-ми то няма едно грозно...ми при толкова козметика l) l) както обяснява Анчето....само че моя мъж много много не си пада по такива мероприятия и за да видя нещо подобно трябва всички кученца да дойдат в Ракитово l) l) l) oleeee
User's Signature

Качена снимка

#1671 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 July 2006 - 11:17 PM

Ани, на Камчия има много място за почиване и ако има друг път такова нещо мъж ти просто може да си почива в бунгалото или на плажа ,а ти да обикаляш.
Сега от сряда до неделя изложбата продължава. Но аз най-много да ида в събота или неделя ,но не е сигурно. Надявах се Скипър да ми удиса на акъла и да сме двете ,но нещо не се появява.Ако отида пак и видя афенчето ще го нащракам до насита. Не, не , нямам думи да опиша как ме завладя този рошав сладурко. И е дребосък и изглежда уж страшен.
Вече остана само едно от палетата на Питошка. Той е най-спокойният и шошест от всичките. Дано да попадне на свестни стопани и много да го обичат.
Днес за първи път изведох Мая и Лиляна на разходка в Морската като ги возих св багажника на количката. Докато не им минах с колелото през тях не се отказаха да скачат в движение a) Но след това си научиха отлично урока и не повториха повече. l) . Нищо им няма за щастие. Ама тази Мая ме изкушава да и измисля наморник ,който да и държи плътно затворена устата и да не може да лае. Пуу, голяма джафкало е и има ужасно писклив и силен глас. ouu

#1672 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2006 - 02:23 PM

bl) Ейй,къде сте мъници???Няма ви никакви-сигурно всички сте забегнали към плажовете.. ;) ..или похърквате някъде на хладничко...и аз стягам куфарите за морето... кой ден ще запрашим към морето още не е ясно l) l) l) ама ще е тая седмица bravoS Лина каза че към Китен има ужасно много хора...и ще си търсим някое по-спокойно местенце,предпочитам южното черноморие та ще сме там някъде l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1673 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2006 - 04:03 PM

Цитат

Кети ,точно за теб снимах шит-цуто.

Още един път ТЕНКЮ 1super
Тук съм и мъниците са тук, но майчинството свърши s) натиснала ме е една работа oleeee + 6-шест домашни любимеца worthy да ми дава Господ сили и парички да им одисвам на всичките на акъла l)

choko_an от доста време не мога да си почивам на морето (голяма лудница е) ouu иначе умирам за него. Аз съм плувкиня и да плуваш на терен без ограничения, коридори, дължини, тавани и т.н е супер dribble ....
Зимата съм в закритите басейни, а лятото на планина - там му е м****та 1super

Ancheto, и мойта Аби много се звери oleeee как ли не я пробвах... абе женското си е женско, кой квото ще да ми разправя.
Чочко милия от раз разбира -млък, ела тук, дай лапа, че другата, седни, чакай -само с п****та още не сме му намерили цаката b)
Айде ценкайте ги по коремчетата от мен w)

#1674 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2006 - 07:18 PM

Цитат

Зимата съм в закритите басейни, а лятото на планина - там му е м****та 1super

wink Да бе,планина....пък още не сте дошли при нас на планина... ouu
User's Signature

Качена снимка

#1675 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2006 - 09:28 AM

Голяма жега е при нас на морето беше хладничко като ти стане жега се топнеш във водичката а сега и банята не помага oleeee .

d) Ancheto, и мойта Аби много се звери как ли не я пробвах... абе женското си е женско, кой квото ще да ми разправя. d)

Кети да се успокоя че не е грешката в мен нашата Саричка също е голяма алармаджийка сега вече не лае по хората и колелетата като ходим на разходка но я някой да звънне на вратата ела да видиш ти какъв е цирк .Тича до вратата от там до мен и докато не отворя да види кой е на вратата не мирясва.
Какво давате на вашите сладури за козинката от Саричка цялата къща е в косми някъде бях чела за бирена мая но не можах да го намеря oleeee
Нацелувайте сладурите и се спасявайте от жегите кой както може w)

#1676 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2006 - 01:52 PM

Цитат

Какво давате на вашите сладури за козинката от Саричка цялата къща е в косми някъде бях чела за бирена мая но не можах да го намеря oleeee

Аз им давам витамини -Vita-bon 27+4
Петнил 1super ако я сменя, по-често я къпи (без шампоан)

choko_an, чекай малко да се върнат Лина и Чафи drink

#1677 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 July 2006 - 03:36 PM

Придишните ми кучета бяха с перфектно възпитание. Не лаеха , ходеха без каишка и когато стигнат до бордюра ме чехехе без да казвам. Разборах се с тях само с мисъл wink
Но тази гвардия и изтървах края покрай гледането на децета ,те останаха на заден план. Сама съм си виновна и ще трябва да се спасявам някак според ситуацията.
Ние пък на планина не сме стъпвали отдавна ,защото все няма възможност и време. По-нататък може и да успеем.
Аз харесвам женските кучета и те винаги са ми били по-кротки и послушни. Кети ,той Чочко , е изключение явно. bravoS

#1678 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2006 - 10:06 AM

Цитат

Ние пък на планина не сме стъпвали отдавна ,защото все няма възможност и време. По-нататък може и да успеем.

Нищо де Анче за сметка на това цяла година сте си на море b)
Аз на Саричка възпитанието го оттървах като си счупи крачето толкова много се притеснявах как ще зарасне че я глезих прекалено много oleeee и сега си е глезлата на мама чак в къщи ме бъзикат .Отделно точно когато трябваше да общува със себеподобни тя стоеше гипсирана в къщи и като излезем на разходка лае кучета и котки като бясна сега по малко но има какво да се желае

#1679 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 29 July 2006 - 05:06 PM

Да ,Гале , ние сме си морски жаби. Зимата гледаме лебедите и щураците дето скачат за кръста на Йорданов ден. Пинчетата обичат и зимата да ходят на морето. Копаят си дупки на воля.
Онзи ден като заведох Мая и Лиляна на плаж за първи път и като се върнахме акаха само пясък. През цялото време дъвчеха водорасли. Крейзи история.
Кети , как минава денят у вас без теб? Има ли войни? Айде да пуснеш някоя готина снимка на тримата заедно worthy cheers
Вие мислили ли сте какво ще правите когато влезем в ЕС и искат да кастрират всички не използвани за разплод кучета. Канят се да вдигат данъка до безбожие и така нама някой семейства да си запазят животинките ако не са кастрирани. Не е честно такова прочистване ,за мен това е нацизъм. Ще правят само чистопородни ,родословни кучета ,а ние какво ще правим? Аз изобщо нямам намерение да си кастрирам животните за глупости. Само да пълня нечии джобове. Какво си мислят те ,че ще хукна да си упоявам здравото куче за техен кеф и да лапат паричките. В последно време мнго ме мъчи този въпрос. a)

#1680 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 05:44 PM

Анче аз също много се притеснявам от упойката .Когато Саричка си счупи крачето я упоиха за да и го наместят и обездвижат не мога да ти опиша какъв ужас преживяхме цяла нощ се въртеше в кръг беше замаена повръщаше течеше и слюнка не искам да си припомням oleeee Как да я подложа доброволно на това ?Двата и горни кучешки зъба не са и паднали още но я чакам дано да паднат сами и да не се наложи да я водя да и ги махат че ще трябва да я упояват пак .Като я взехме аз исках да я кастрираме но големия син не дава все пак тя е негово куче и не мога да му налагам своето мнение .
Сара я водихме веднъж на язовира но не смееше да влезе във водата другата седмица ще отидем пак да видим дали няма да се престраши . b)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни