Мини Пинчер
Публикувано: 29 August 2006 - 01:24 PM
Ами Кети вземете на таз лудетина бавачка може и собствена квартира,ако не помогне пратете я при Бушката да и приложи там грууминг и хендлинг.../и Катрина на кво го водеше там Майльо-забравих..../и ако не помогне да я пусне при питовете dribble dribble /горките питове l) / и виж там нещо мислете.....и като измислиш да я нацелуваш от мен wink

Публикувано: 29 August 2006 - 04:36 PM
Публикувано: 29 August 2006 - 06:16 PM
Кети много се радвам че сте си намерили квартира .
Публикувано: 29 August 2006 - 06:49 PM

Публикувано: 29 August 2006 - 07:36 PM
Публикувано: 30 August 2006 - 09:06 AM
Вчера взех телефона на едно училище за кучета, ама хората са на моче, че като се върнат ще видим дали ще я вземат Аби.
Аз я коладя, ама много ми е мила - не ги прави нарочно тези бели, дори не се чувства виновна - просто това е нейният начин на живот.
Вчера се връщам в къщи и я сварвам в хола на масата с акото на Лъки -хапва си го като мини суджук worthy доволна и щастлива... (love)
Публикувано: 30 August 2006 - 12:25 PM
Яде вратите щото я сърбят зъбките---луда е защото е в тинейджърска възраст b) Изчакай 1 год и ще се кротне b) а теб ще те пратят на Наречен.
Лъки вън-- да не ръси суджуци навсякъде--ми тя Аби се изкушава b) то на жените ангела е слаб и като видят нещо интересно и ай в устата b)
Целувки на хулиганката w) и на кротанчо w)
Публикувано: 31 August 2006 - 09:22 AM
Цитат
Не, не ръси - него не го знам къде се е раждал, но от първия ден си ползва котешката тоалетна безпогрешно 1super Обаче Аби ходи и му я чисти преди мен a) bash
След обяд ще пусна нейни снимки в къщата на кучето...
Чочко усеща, че ще става нещо и е по-тих от водата и по-нисък от тревата r) хитрец.
Да си нацелувате мъниците от нас w) d)
Публикувано: 31 August 2006 - 11:33 AM
Публикувано: 31 August 2006 - 01:47 PM
Публикувано: 31 August 2006 - 02:14 PM
Цитат
Anche, Няма такива малки намордници, аз вече търсих b)
Моят почнал с ремонтите, лека полека сваля тапети при нашите, добре че още се майтапят, че съм щяла ремонт да им правя и синът ми почнал с помощта r) Това то зъби ли са, тийнейджърски бяс ли, но се надявам да поотмине. Хайде отивам да търся покривка за дивана, иначе току виж му е изкарал пружините и който седне... bl) Някой ако има идея откъде да намеря, и то по-здравичка, да свирка worthy
За обучението открих една книжка, почвам да чета и да строявам в две редици d)
Публикувано: 31 August 2006 - 02:43 PM
Цитат
Пуснах ги... -ходи да оплакнеш окото в къщата на кучето dribble
Skipper действайте super best и гледайте накрая редиците да не са криви w) в повечето случаи се изкривяват от много либоф b) wink
Публикувано: 31 August 2006 - 03:18 PM
Вържи я за парното като я оставяш самичка----та кат нищо радиатора в средата на стаята.От мен не чакай съвети за възпитание--моя ни се е качил на главите и все сме рошави b)
Обичам невъзпитаните кучееетааа w)
Публикувано: 01 September 2006 - 05:58 PM
Прикачени файлове
-
F1050002.JPG (22.53K)
Брой сваляния: 48

Публикувано: 01 September 2006 - 06:17 PM
oleeee!!!! гледайте само Чоко.....!!!! oleeee а не гигантската му майка l)
Прикачени файлове
-
F1050014.JPG (20.83K)
Брой сваляния: 62

Публикувано: 01 September 2006 - 07:56 PM
Цитат
oleeee!!!! гледайте само Чоко.....!!!! oleeee а не гигантската му майка l)
Aни много сте хубави и най вече Чоко толкова е послушен . 1super
Сара минава в лигата на непослушните кученца вчера свекърва ми сварила пилешко бутче и го оставила на масата нашата калпазанка си го хапнала сладко сладко даже и чинийката облизала . bash Добре че бях на работа и съм се разминала с голямото викане oleeee което е било след това . b)
Публикувано: 02 September 2006 - 06:56 PM

Публикувано: 02 September 2006 - 09:02 PM
Роксито вече сякъш премина рисковият период ,но пак си търси Стефито.А е заревала малкота и Роксана е там. Вече поне спи и при Рали повече, защото знае ,че не трябва постоянно да е със Стефито .Знае ,ама сега се сетих ,че след обед ги заварих заедно и Рокса подпираше Стефито докато спи. Изглежда ,че го прави напълно съзнателно от външната страна да ляга ,че да я пази да не падне. Никога не е лягала от вътрешната страна на леглото когато оставя бебка да спи на нашето легло.
Лилянка няма да става градска на Кети и за сега си остава у нас.
Рали ме е заврънкала да си взимаме доберман ,че и да били два bl) . Аз пък съм влюбена в договете и ако се сдобием с къща някой ден обезателно ще си взема родословно животно ,че и по изложби да ходим wink Голяма картинка ще сме:един кон и скачащи бъхли около него.
Ако някой ден се наканя да занеса да ми сканират едни снимки на първата ми Роксана ще видите колко са смели пинчерите. Дано да намеря време .
Кети ,Аби е много готина .Козината и станала много дълга и сякъш още ще расте. w)
Публикувано: 02 September 2006 - 09:04 PM
Анчето е заета да си прави развъдник bl)
Кети нарежда новия дом--и пази всичко дървено от Аби b)
Катрина се мота някъде по големите магистрали b)
Кога ще падне 1 метър снят та всички да са на компа.
Момичета ми от време на време мислете и за нас--безработните дето по цял ден чакаме някой да пише нещо b) b)