Мини Пинчер
Публикувано: 10 October 2006 - 04:25 PM
Katrina, знаеш ли кога ще има друго състезание. Дано ако сега няма учасници да не се откажат s) пък дано на следващото сътезание Стас да пази една количка с бебе докато ти изпълниш танца wink
Галеее, остави го туй бебе , ама само за него мислиш май и нас ни забравииии cry2
Публикувано: 10 October 2006 - 10:23 PM
Цитат
Защо и се смеят bl) ,че е по -дебелизчка ли? Ми да не ти пука ама ако може сигурно е по-добре малко да поотслабне wink
Публикувано: 11 October 2006 - 10:41 AM
Катрина пожелавам ти леко и бързо преместване.
Ние от както се преместихме не можем да се отървем от гости drink голямо поливане й направихме на тази квартира. В нея се чувствам като на 17-се oleeee Чочко дивееееееееее d) и се върти като пумпал от щастие когато ни идват гости - все в някой е нагушен.
От два-три дена забелезвам, че има някъв синхрон м/у мен и него, когато отсервирвам масата е плътно до краката ми с поглед към чинията b)
Ако е разрешено да съм с чиния в ръка може да врътним един сервитьорски танц wink
Ааа, можем и да си мърдаме ушите все едно са хванати с конци.
Тези дни очаквам новия си фотоапарат и ще направя няколко клипчета.
Мислите ли за дрешки на мъничетата? Задават се студове n) s)
Публикувано: 11 October 2006 - 11:59 AM
Анче благодаря ти за пожеланието!!! Дано ако не на следващото, поне другата година по това време... :) само трябва някои хора да се решат да поработят l) Следващото незнам инак кога е, ако сега мине добре предполагам че на всички БГ изложби ще включват фристайл.
Публикувано: 11 October 2006 - 02:04 PM
Цитат
Цитат
Защо и се смеят bl) ,че е по -дебелизчка ли? Ми да не ти пука ама ако може сигурно е по-добре малко да поотслабне wink
да!!! s)
ами неможело-каза вета,това били тези червейчата в кръвта и от тях и разни такива!!! s)
оф хора ние май пак ще трябва да се оперираме!!! s) s) напаследък ей така какта лежи или там квото прави и започва да пищи по 10-20 секунди и май-май като гледам пак тази тъпа херния!!!!! NNN s) NNN
горкото животинче!!!много ме е страх и едновременно жал за нея!!! s) w) s)
айде кети и катрина-събирайте се,тренирайте и ще ви чакаме!!!! l) b) l)
Публикувано: 11 October 2006 - 02:17 PM
Кети -купонджийката l) и Чочко-сервитьора w) . За танца сигурно ще може с чинии ,защото може и с чадър ,бастун ...вие пък с чинии(вземете си дървена ,че да не се провали номера по средата b) пък може и едно сертаки да спретнете l) Сега започни да го водиш по таверни ,че да свиква с чупенето.
Публикувано: 11 October 2006 - 06:37 PM
Цитат
. За танца сигурно ще може с чинии ,защото може и с чадър ,бастун ...вие пък с чинии(вземете си дървена ,че да не се провали номера по средата b) пък може и едно сертаки да спретнете l) Сега започни да го водиш по таверни ,че да свиква с чупенето.
Аааааа не така чинийката трябва да е пълна най добре с пилешка пържолка тогава няма начин да не ходи след нея b)
Ние със Сарка сме добре аз съм 1 смяна и тези дни ходя по задачи след работа .Много интересно като се разгони и само първите 4-5 дни кървеше и след това нищо а сега цицките и са едни големи и като топченце има .Днес говирих с лекарката ни тя каза да не се притеснявам и ако има нещо да я заведа при нея да я види .
Кети мисля си за дрешка на Сарка ама миналата година беше голям цирк докато я облека сега си мисля за нещо с лепенки че по лесно да се слага r)
Публикувано: 12 October 2006 - 07:57 PM
все се е случило нещо-ми казвайте де!!!стане ми скучно влеза в сайте вас ви няма-цял ден не сте писали-еми крайно време е!!!!!!!!!!не бе бъзикам се!!! b)
ние току що се облякохме с новата ни придобивка(направена от мен-по точно поправена b) )!!!!
имам една снимка ще я пусна!!!малко ни е голяма блузичката ама само като седне!!! b)
айде ваш ред е!! super best
Прикачени файлове
-
73.jpg (11.54K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 12 October 2006 - 10:17 PM
Моите още ги карам да стискат зъби ,но скоро ще хващам иглата ,че на Лиляна нищо няма да и стане или ще взема някой чорап да пробия с три дупки и готово
Публикувано: 13 October 2006 - 01:32 PM
Цитат
Моите още ги карам да стискат зъби ,но скоро ще хващам иглата ,че на Лиляна нищо няма да и стане или ще взема някой чорап да пробия с три дупки и готово
хаха!!!наистина се засрами пред "камера"!! l)
е ми то наистина с един чорапи кръц кръц и айде!!!те поне не разбират кво носят,че ако знаеха щяха живи да ни изядът!!! b) l)
Публикувано: 13 October 2006 - 02:18 PM
Прикачени файлове
-
SSA41573.JPG (143.41K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 13 October 2006 - 02:22 PM
Прикачени файлове
-
SSA41570.JPG (140.83K)
Брой сваляния: 45
Публикувано: 13 October 2006 - 05:41 PM
Котето ми и то взе да се разхожда нагоре-надолу.дано не го смачка кола че взе да излиза на пътя s)
Бобчо не дава да ида при него--качва ми се на главата.Абсолютен лигльо.
Забравих--то тая жена има пуделоподобно в къщи вече е на 13 год.Казва че вече вътре неще да гледа куче---грижите били повече.То аз следа кога се дават хапчета и на нейния Дикси.
Публикувано: 13 October 2006 - 07:22 PM