Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2281 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 October 2006 - 04:49 PM

а забравих да се похваля b) :
1.днес за първи път(от 6 години b) bl) b) )гонихме муха(и изядохме)!!!
2.станахме осиновител на коте плюшка на снимката не е мн ясно,но исках да покажа!!между другото в момента га пощи(както на снимката) b) w) b)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  74.jpg (9.16K)
    Брой сваляния: 65

User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2282 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 05:01 PM

Притил, ще види сметката на тая плюшка,усещам. l)
Всички ли пинчерчета са така люти спрямо едри кучета..На наш рот ако знаете как се мятат... l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2283 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 05:57 PM

леле ние (ако е вярно)абсолятно НЕ сме изключение -перчим се на ВСИЧКИ без изключение по-големи от среден ръст кучета!!! b)
danissa права си вече е с половината си козина горкото!! b) (ама тя-нали е грижовна майка продължава b) )
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2284 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 October 2006 - 06:21 PM

Малеее Даниса--ми те ротовете са мъжкари бе момиче--ти с тая червена грейка си му смачкала самочувствието a) ша замяза на Гаро и Пеньо b)

#2285 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 07:13 PM

Цитат

Малеее Даниса--ми те ротовете са мъжкари бе момиче--ти с тая червена грейка си му смачкала самочувствието a) ша замяза на Гаро и Пеньо b)

l) l) l) l) Ама и той нещо не се одобрява с грейката. cl) Само веднъж миналата зима /страшен студ беше/ съм го изкарвала така и хората по улиците се хилеха на глас...Смешен им се видя наш куч, ама като е дибидюс ги е страх b) ..Явно гол ще си ходи. b)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2286 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 October 2006 - 08:59 PM

Ние в квартала имаме една НОК дето си ходи цяла зима с яке. А в съседната кооперация има един разкошен гигант рот и е абсолютен добряк и игривко ,но излезе ли моята 4-5 глава ламя и го сбъркват. Той се чуди с кой да играе по -напред ,а моите си мислят как да си го поделят l) brows
Реших - ще шия не грейки ,а парашути ,че ако направя някоя грешка(като например дето ги забравих на вънскоро пак стана така )поне да може да се спасят диванетата.

Да се отчета след прегледа на вета... ами -операция s) и трябва да е максимално скоро. Сега и това почвам дамисля ,че после трябва да я деля от другите ,за да не играе и да повтори проблема.

#2287 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 09:18 PM

Анче няма начин щом е казал ще се оперирате че с времето по зле ще става .Много ми е интересно нашите уж са дребни а пък нямат страх от големите кучета Сара като види някое куче се скъсва да го лае .
Лина Сара също се стъписа като ме видя да гушкам котето след което започна да го лае .Малкия син днес ме врънка да си го вземем другата седмица у нас не знам как ще се спогаждат със Сарка .

#2288 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 October 2006 - 09:04 AM

Галя имах предвид мъжа ми --като ме видя с котето.Чафи още не го е виждал.Та мъжа ми се ошашави-откъде е-на кой е-от кога е.И в края на отговорите ме обяви за луда b) Пита кво ще го правя--и аз му казах че ша е за вечеря(още малко да го поохраня).
Днеска гушках оня тапешник-немога да позная на какво ухае-на прасе или на кон.Не се спира по двора-разгонил е всички кокошки b)
Анче как ще я опазиш-трудна работа.То и след операцията пак пазене s)

#2289 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 10:43 AM

Лина а пък аз си помислих че е Чафи oleeee Сара умря от ревност като ме видя да я гушкам малката сладурана .А тя от страх се качи на рамото ми и я съскаше от там b)
Чао отивам на работа 1super Целувки на сладурите w)

#2290 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 12:07 PM

[quote] Поздрави и целувки  w)[/QUOTE]
манекенска работа, класно!! 1super
А кажете такова нещо за рот кой може да оплете? wink [/quote]
Аз r) на Чочко сама го плетох, но за твоя дундьо ще стане към 2010-та година oleeee
Анче ще се справите 1super и за пазенето ще измислиш нещо.

#2291 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 12:22 PM

Вашата пинчерска темичка е най-дебела , активни сте стопаните на малките мравки-и-и. 1super Защо така другите спят и темата за ротове например е замряла... s)
User's Signature

#2292 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 01:14 PM

щото бълхите са малки и правят най-много пакости!!!и има за кво да пишем!а ваште гюленца са големи и ги мързи да се подигнат да свършат някоя беля!! l)

анче с опраиш!споко човече! b)

чафи ти също!(не знам кога,но... b) )

поздрави на мамите и целуФки на фъстъците! w)
User's Signature

#2293 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 04:29 PM

абе търся-ама нищо не намирам!дали някой знае сайт за мини пинчита на БГ език!? r)
User's Signature

#2294 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 04:45 PM

Цитат

абе търся-ама нищо не намирам!дали някой знае сайт за мини пинчита на БГ език!? r)

това намерих
http://www.geocities...ceta/Pincer.htm
User's Signature

#2295 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 06:34 PM

много мерси b) danissa ! r)
User's Signature

#2296 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 07:59 PM

ние сега ходихме до зоомагазина и се полигавихме имаме-нова играчка/бут/,нови гранули,адресник,кучешка солета и костен мозък,а взехме си и хапчета за козина и едно за всички добавки нужни на кучето!! r)
много е щастлива!/само но бута нещо се мръщи bl) /
User's Signature

#2297 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 17 October 2006 - 09:38 PM

Вале, имам няколко сайта на пинчери ,но са руски и повечето са супер и много ще ги харесаш. Ама сега съм заета и ще ги пусна друг път. Ши видите вие какъв кожух са замислила на Арчо .Аз още не съм ги обличала и като ги облека ще покажа новите модели есен-ЗИМААААААААА a) обичам си ги като са нудисти w) много са смешни като им сложиш за първи път дреха и стоят като кукли и ииииииитуп падат като препарирани l) .

danissa, ние си приемаме щурчетата като част от семеиствата. Не ,че при другите породи не е така ,но нашите са гевезета и капризковци. Например твоят рот ще откаже ли паржола или сварено пилешко? Е , нашите понякога го правят и ние се чудим как да ги накараме да хапнат и още куп щуротии
l)

#2298 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 10:36 AM

Цитат

Вале, имам няколко сайта на пинчери ,но са руски и повечето са супер и много ще ги харесаш. Ама сега съм заета и ще ги пусна друг път. Ши видите вие какъв кожух са замислила на Арчо .Аз още не съм ги обличала и като ги облека ще покажа новите модели есен-ЗИМААААААААА a) обичам си ги като са нудисти w) много са смешни като им сложиш за първи път дреха и стоят като кукли и ииииииитуп падат като препарирани l) .

danissa, ние си приемаме щурчетата като част от семеиствата. Не ,че при другите породи не е така ,но нашите са гевезета и капризковци. Например твоят рот ще откаже ли паржола или сварено пилешко? Е , нашите понякога го правят и ние се чудим как да ги накараме да хапнат и още куп щуротии
l)

Анче, имам/нямам деца Рикчето ще си остане първото ми такова. w) И бели прави, и не е скучно с него, а че е член на семейството-неопровержимо е . b)
Ама на-темата за ротове-пустее.Ша взема да се преместа тука l) -я пинчи и ротко колко са еднакви цветово l)
А, и да пуснеш колекция `плетива` есен-зима 2006/2007. 1super
User's Signature

#2299 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 October 2006 - 12:05 PM

b) danissa, естественно ,че ще си остане член на семейството рота 1super . Ама ние мязаме на кучетата си ,а те все джафкат (бърборят ,де) ,че и ние така l)
Чудесно ,че ни харесваш групичката victoryVVV аз като нямам доберман , немски дог и други пак си кисна и в техните теми ,защото ги харесвам и с моите кучета са расли такива ,но с други стопани. Ротвайлера е една от породите ,който много харесвам ,но навам възможност да гледам в къщи .Просто като бях малка нашите се съгласяваха само на дребен пес с къс косъм и оттам се започна ....ама ще си взема аз и други породиииии , но малко по -нататък.
Нали и нашите нямат титли от изложби и не се дърпаме в коментари за стандарти и съдии b) И СА НАЙ-КАЧЕСТВЕНИ ЕСТЕСТВЕННО l) w) w) w)
А за плетивата....Кети и другите аз съм пас. У нас е шев и кройка b) и най-вече преправяне на някоя качулка , ръкав ,чорап....

#2300 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 05:16 PM

Цитат

У нас е шев и кройка b) и най-вече преправяне на някоя качулка , ръкав ,чорап....

Ех, Анче, блазе ти, преправяш чорапче, качулка хихи....И хоп-нова фешън дрешка за някое дребосъче. l)
User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни