Мини Пинчер
Публикувано: 29 November 2006 - 09:40 AM
Ани , да пишеш ,че цял ден ще обикалям компа да чакам.
Лина, тези двамата ще се разберат , но малко да строиш котката. После ще ни ги показваш Чафунката с новият си юрган l)
Публикувано: 29 November 2006 - 10:12 AM
Ами нашия доктор също се усъмни за алергична реакция ,ами аз още съм в ремонт..слагам паркет и мебелите са нови... bl) мирише на лепила бои..и разни такива.....та като се замисля..... може да има наистина нещо такова s) надявам се да свикне защото не мога да махам всичко oleeee отново!!
Ами ако е това причината какво да права??? bl)

Публикувано: 29 November 2006 - 10:19 AM
Наблюдавай го (то и без това го правиш) ако е от лакове като се изветрят и ще му мине.
Публикувано: 29 November 2006 - 10:21 AM
Цитат
Сетих се oleeee щом у вас го хваща алергията ....дай го у нас l) ние не сме правили ремонт l)
Публикувано: 29 November 2006 - 10:25 AM
Пък ако не ти пратя Чоко ще ти пратя новите мебели... l) l) l)

Публикувано: 29 November 2006 - 10:28 AM
ouu fow
Ако не вярваш че може от това да е---прати го на анчето да проверим дали е вярно.И като го пратиш сложи му в пликче 20 000 лв та Анчето да почне ремонт.Започне ли и нейната банда да кашля--диагнозата е точна.
Галя да не се одрала някъде Сара ?
Публикувано: 29 November 2006 - 11:15 AM
Цитат
Маца е взела надмощие... l) На снимката ми прилича на здрава кака, която се е надвесила над мъничкото братче и то тероризира денонощно. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 29 November 2006 - 05:18 PM
Как е момченцето ми , по-добре ли е ? Питай доктора за алергията какви антихистминови лекарства да му даваш ако се наложи някога.
Лина , като гледах снимките и имах чувството ,че гледам реалити шоу l) Чафунката да не се дава на една космата топка ,а да и свие сърмите bash . И да я изкъпеш ,че от бялото и останало само тук там ,а останалото в кюмюр l) l)
А мен ме е затресла една треска ....утре Рали има концерт с ансамбала за народни танци и чакам с нетърпение. Сите баби и дедовци ша са на първа линия l) l) l) bgflag bgflag
Публикувано: 29 November 2006 - 05:58 PM
как е сладура?попоправи ли се вече?
ние както винаги-спи,яде,дивее...и се повтаря b) w) !!!
ся намерих ново място за сваляне на снимкИ от камерата и ся имам само едно,но ся като ида у баб ще я снимам,ще ги кача и ще пусна една две!че скоро не съм пускала нейни снимки,дай я видите ква заслабнала,от таз стачка!!!котешки гранули обича,но кучешки-ТВЪРДО НЕ!! b) w)
Публикувано: 29 November 2006 - 06:43 PM

Публикувано: 30 November 2006 - 12:34 PM

Публикувано: 30 November 2006 - 01:22 PM
Страхотно е това 1super w) вярно са повече грижи, но пък е толкова мило :)
Ние вчера си имахме изпълнения че като се прибрахме Найдена беше бутнала всички възможни саксии с цветя разпиляла ги, счупила една чиния - абе въобще лудница - бели беше правила, ама чак толкова...та Стас като се ядоса я изгони навън...е върнахме я де, но бая се уплаших по едно време, щото беше много бесен. Аз също разбира се...като видях ми призля... нали знаете че хич не исках котка, а друго куче и...
Но важното е че всичко мина добре :) надявам се като я кастрираме ще стане по-кротка :)
Публикувано: 30 November 2006 - 01:47 PM
Ани няма лошо ще си го храниш то като си е на двора няма да ти прави бели радвам са че Чоко е добре само ни притесняват тези наши бълхички b)
Публикувано: 30 November 2006 - 02:36 PM
1.Бълха-Чоко-здрава b) w)
2.Кученце-задомено!!! w)
браво!чудесни новини!!! w)
другите бълхи какво правят,с някоя беля да се похвалите-много кротки тез мъници!? bl) b) w)
Катрина и нашия Макси беше така като беше малък!!!и обожаваше,ама толкова абичаше да спи в саксийте и така се въртеше че чупеше стъблата на по-нежните цветя!!! b) l) w)тя Найденка на колко стана? bl) w)
Публикувано: 01 December 2006 - 08:50 AM
Гале за съжаление нямаме село дето да я пратим и да се чувствам спокойна, има къщи, има къде, но все са места дето не мога да я дам :(
Не я исках, но един път щом съм я взела и толкова опити направила да и спася живота не мога да я обрека наново s) инак може и да се роди в къща, щото хич не и понася да е затворена, само бяга на терасата и си седи там или дебне да отворя вратата и излиза навън на стълбите-та после едно гонене...:)))
Публикувано: 01 December 2006 - 10:51 AM
Публикувано: 01 December 2006 - 11:46 AM
Гали , тя твоята котка да не е с вишистка? l) l) Моята Симона вече се държи така ,но е на 13 г и е много спокойна.