Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3021 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 February 2007 - 10:35 PM

Ех,Лина, гледах снимките ти одеве, чак сега ги видя, преди май ги нямаше,нали? Какви хубавци са станали и Бобчо и черничкото... w)
Ама на манекена Чафииииии-смяла съм се така, все едно 1000 коремни преси направих-ама на леглото, на масата, ама с плюшки... bravoS Между другото май пингвина му е любим, нищо че е 3 пъти по-голям. l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#3022 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 10:46 PM

Здравейте на всички. Като ходя при Джери много се радва, скача, скача и след това иска да и хвърлям топка както винаги. w) Ето една снимка:

Качена снимка

#3023 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 February 2007 - 02:24 AM

И така, вече мога да честитя на Валето за празника. Тя се покри щот не ще да черпи ама ние можем да я издирим ако решим b) Вале, да си жива и здрава и много успехи в училище да имаш. И вече да разхождаш Притка с гадже за ръчичка wink
Maggie, правилно съм ги бройнала , че са десятка. Моите като ги преброя са осем ама някой от тях могат да си менят мястото по бързо от колкото се завърташ и все да мислиш , че имаш повече кучета окоо себе си l) l)
Лина , мацата ми е улична. Намерих си я като един мършельок-бълхарник преди ....май бяха 13 г ако не греша. Аз и казвам , че е порода Аспаруховска (там я намерих) , защото имаше много като нея ама съвсем същите красавици. Симона никога не е посягала на пиленца , папагали , риби, хамстери , змии .....но пък врабче ако прибара от терасата или да хваща сиви мишоци.....прошка няма. Знае си кое е домашно и не го пипа.
Ей, туй Джери каква е муха и то w)

#3024 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 February 2007 - 09:04 AM

Извинявам се на господин Хлебаров , но ще пусна линковете , които е дал в друг форум и тук. Малко бавно се зареждат , така че търпение b)
Пинчери на Westminster Kennel Club Dog Show 2007
Немски пинчер
Миниатюрен пинчер

#3025 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2007 - 09:15 AM

Цитат

Галче сещай от време на време съпружеското тяло за апаратчето a) че мъжкия мозък мисли избираемо  b)

Лина хубавото е че желанието идва и от негова страна аз само напомням от време на време b) да не забрави случайно .Вчера мойте ергени ме отръскаха за подаръци на гаджетата а до вчера бяха като Рали и Стефи wink времето си лети .Дани ние с Лина само си говорим за момиченца но ще чакаме вече внучки младите да раждат .Пингвинката на Чафи му е интимната приятелка b)
Вале честит имен ден да си жива и здрава много валентинки да получиш w)
Все се каня да питам Maggie гледам в един форум за гоблени аватар като нейния и ми е интересно дали и тя шие гоблени dribble За този става дума /www.goblenite.org w)
Анче и нашата Мука я намерихме на улицата както е тръгнала ще настигне вашите сега се е разгонила и подлудява майка ми bash

#3026 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 14 February 2007 - 07:15 PM

Галче мене по гоблените много ме няма.Снимката на аватара ми е сканирана не е с цифров фотоапарат и за това е малко лошо качеството.А и беше много голяма за това изглежда така. l)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3027 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2007 - 08:29 PM

Здравейте, аз и собственичката на Джери направихме сайт за пинчерчетата, ако искате можете да помогнете да стане по-пълен. Ето:
http://pinscher.dir.bg

#3028 Потребителят е офлайн   cHicuLaTa Икона

Публикувано: 14 February 2007 - 09:21 PM

моля ви ако можете да ми кжете откъде да си взема мини пинчер...ама истински МИНИ ПИНЧЕР, не куче което ще ми го продадат за такова и ще се окаже после че вместо 2 кила е станало 6 :)

ПП: за да не флууфим тук, пишете ми лично съобщение моля r)

#3029 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 12:24 PM

Здравейте r)
хора моля ви кажете ми какво да правя кучето започна да ми пикае и да ака на леглото s) s) s) тъкмо нещата започнаха да стават с ходенето на вън но от вчера нещо и става не стига че за 3 месеца не можах да я науча да ходи на вестник а сега и леглото ми s) а зимата няма къде да си нося юрганите и завивките да ги перат.и най неприятното което е извеждам я свършва си и двете работи прибираме се и пак на ново само че на леглото ми cry2 cry2 cry2 вече започвам да се отчаивам!нищо от което се опитвам да я науча не поема s) s) s) s)

#3030 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2007 - 03:25 PM

Чикулата мини пинчерите достигат до 4 кг.Майче беше така поне мойта е толкова.Ама и тя си е едричка.Да ти кажа честно и аз незнам къде и кой продава ИСТИНСКИ мини пинчер защото и при нас правят глупави кръстоски с чихуахуа. super best Стискам палци все пак.Дано да намериш.
Съни и аз незнам с какво дати помогна но ще опитам.Извеждай я по често или намали дажбите.Габи като и се ходи на вън драска с нокти по вратата. l)
User's Signature

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3031 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 03:29 PM

ех когали и моето Съни ще прави така r) r) r) ще ми е много по лесно ако драска по вратата,но има време и това ще стане (надявам се ) r) Благодаря ти за съвета r) w)

#3032 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 03:34 PM

Цитат

моля ви ако можете да ми кжете откъде да си взема мини пинчер...ама истински МИНИ ПИНЧЕР, не куче което ще ми го продадат за такова и ще се окаже после че вместо 2 кила е станало 6 :)

ПП: за да не флууфим тук, пишете ми лично съобщение моля r)

какво значение има колко килограма ще ти е кучето ??????не е ли по важно да го обичаш пък и то в крайна сметка се си е пинчер дали с кило отгоре или отдолу bl) bl) bl)??!!?!?!?!!?!?!? !но ти казвам като искаш провери в http://dog-shop.hit.bg/

меду другото то това си е стандарта на мини пинчера от 2 до 4 кг.До колкото знам има чихуахуа със същата разцветка на пинчер..................което няма да стане повече от 2 кг ама парите са му троини

#3033 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2007 - 05:46 PM

Sunny и ние правехме до скоро така, даже не съм съвсем сигурна дали сме се отучили напълно. На разходка като излезем, може да се разхождаме с часове и до пълно изтощение, но се стискаме да се изходим в къщи, друго си е dribble
Разрешението на "тоалетния" проблем дойде най-неочаквано, когато прочетох във форума за кучешки тоалетни и пелени. Имаме една тоалетна в кухнята на плочките (невинаги я уцелва обаче, нали е момченце и дига крак b) ) Пелената е в банята под мивката, точно на сифона и вече е любимо място. Даже майка ми ме научи на един трик. Понеже много обичаме да припикаваме найлонови торбички (умира направо, не знам какво му харесва толкова, шума може би) та когато не иска да се изпиша на пелената, хоп найлонова торбичка отгоре й и готово, дори и да не му се пиша, ще изцеди зорлем и последната капка върху й b)
User's Signature

Качена снимка

#3034 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2007 - 06:03 PM

Anche как са бонбончетата? (невероятни са!!!) bravoS bravoS bravoS
Предполагам сте се отървали и забравили за шарката дето ви беше нападнала b)
Благодарим за линковете, прегледайте Maltese и вижте бабето дето вчесва кучето в началото на клипа после как удари един гребен и на перчема си b) b) b) паднах от смях.
Целувки на всички бълхички от 1 до 101 килограма w) w) w)
Между другото и прословутото прасе - любимец на Джордж Клуни (мир на прасешкия му прах) беше порода мини, а тежеше над 80 килограма.
User's Signature

Качена снимка

#3035 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 06:36 PM

Ето ме беее! b)
Благодаря ви страшно много за пожеланията!Честит празник и на вас със малко закъснение(нета нещеше да отваря дог.бг вчера a) )!!
Анчее,крия се да не ви черпя,а??? a) Ще видиш ти момичеее!!! b) Ето ходете се черпете по едно каЙве от мен!! l) Аз черпя ама вие плащайте!! ;)
Аз вчера се разболях и цял ден и снощи и днес ме боли супер много гърлото-дано мини бързо,че е мноого гадно!Амаа се оттървах утре от даскало,че съм на лекър!! s)
Маги Сънито бая бели прави нещо,а? s) С тез а...ита по леглото... s) s) !!
И аз незнам какъв съвет да ти дам! s)

Skipper ти ли си се регнала в http://pincherlove.forumi.bg/??? r)
Bini браво супер сайт!!Поздравление!!(ако искаш разгледай и моя сайт за пинчерите http://pincherlove.f...e.forumi.bg/!!) 1super

Притка днеска се намаа със месце и май май друго няма да и давам! b)
Скоро ще пусна една две нови снимки със Линда и още една нова приятелка-Сузи безпородно на 2 години,ама малко дакелско има щото е дълга! b)
Ще ги видите утре сигурно-като пусна снимчиците!Ще пусна и едно клипче на г-ца Кризалка(така и казвам на Притка) дето се е засила и тича към мен като луда! b)

Maggie кво прави Габишонката бе!!??ИСКАМ СНИМКА,човечеееееее!!! a)
Айде поздрави и да сте здарви,не кат мен! s)
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#3036 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2007 - 07:22 PM

Pretty аз аз r)
Да оздравяваш бързо!!!
User's Signature

Качена снимка

#3037 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2007 - 07:27 PM

Приткееее много ни липсваше.И при мен не искаше да го отвори ама накрая успях. victoryVVV Габито е добре яде зрънчо. oleeee И аз съм уж болна ама какво да се прави.Незнам да ли снимката е намалена.аз незнам какво пращам ама щом искате снимки. l)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  _____2.jpg (46.64K)
    Брой сваляния: 48

User's Signature

#3038 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 07:53 PM

Skipper готово вече можеш да пишеш постове!Да знаете,че е възможно да се позобавя със регистрацията ви,ако се регнете в сайта ме но проверявайте често аз всеки ден влизам по няколко пъти на ден все щ е ви видя и ще ви регна! 1super
Skipper благодаря,че си се регистрирала!И благодаря и аз се надявам да оздравея бързо! worthy

Ей,Maggie благодаря за снимката и за това,че каза че съм ви липсвала!Това са много мили думи за мен,благодаря!
Габи е много сладка на тази снимка!!

Абе на коИ от кучетата във нашата тема(зи пинчоците)са със КУПИРАНИ,и колко СЪС опашчици????
......................................При нас Прити е СЪС опашка,а Малуши е БЕЗ!! w)
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#3039 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 08:18 PM

Цитат

Абе на коИ от кучетата във нашата тема(зи пинчоците)са със КУПИРАНИ,и колко СЪС опашчици????

При нас, Джерито е със опашчица, не е купирана.
Тука и се вижда опашчицата - http://i96.photobuck.../Photo-0082.jpg

#3040 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2007 - 08:35 PM

моята Съни е с купирано опашле b) b) b) b)
но ми се искаше да не е, но така си я получих....е и така ми харесва

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема