Мини Пинчер
Публикувано: 06 April 2007 - 05:03 PM
Весело изкарване и от нас и да нашарате най хубавите яйца !!! 1super

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 April 2007 - 05:20 PM
Публикувано: 06 April 2007 - 11:47 PM
Цитат
Анчето,
В России много мини пинчеров из Израиля. И Лена привезла в 2006 году себе ещё несколько мальчиков и девочек из Израиля.
Публикувано: 07 April 2007 - 02:30 PM
Днес боядисахме яйцата и Сарка проявява голям интерес към тях wink
Прикачени файлове
-
velikden_sara.jpg (69.18K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 07 April 2007 - 08:27 PM
twoofo Не са и интересни само пиленцата ако знаеш как облиза яйцата татко и ако знае ще ни се кара и на двете oleeee
Весело изкарване на празниците и дано да е хубаво времето че да потичат диваненцата w)Днеска я изведох да потича а тя легна на полянката да си прави слънчеви бани .
Целувки по сладките тумбаци и най вече Анчето да намачка от мен бебоците w)
Публикувано: 08 April 2007 - 08:14 AM
Хайде бихте ли се вече с яйца !!! b) Весело изкарване на празника !!!

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 08 April 2007 - 09:20 AM
Чукнахме се с татко и на Сарка и си похапнахме яйца и тя си хапна с нас батковците на Сарка тази година ни изоставиха и сега сме си самички wink свикваме че децата растат няма начин w)
Весело изкарване на празника а ние със Саричка отиваме на разходка .
Публикувано: 08 April 2007 - 09:24 AM
Бъдете живи,здрави и по-добри и с много сбъднати мечти!
Цитат
В России много мини пинчеров из Израиля. И Лена привезла в 2006 году себе ещё несколько мальчиков и девочек из Израиля.
Надявам се и в България скоро да има родословни минипинчери и много техни фенове.
Гале, ами аз постоянно ги мачкам само да ми остане време и все се вра при тях. Бетер хлапе съм. А Стефито е много смешна как им приказва и иска да ги целува. Издава едни мляскащи звуци и едни муцунки.... w) ,а малките връткат дупетата и и се радват. Все искам да ги снимам , но много се въртят и ме е страх да се отдалеча за снимка , че Стефито да не залитне и да ги смачка. Те са нежни въпреки , че са шошковци l) Едни мекички само за гушкане dribble dribble
Публикувано: 08 April 2007 - 10:43 AM

НЕ нареждайте снимките хоризонтално една след друга при използване на функция IMG, моля. Форумът се разтегля неимоверно! Вертикалната подредба както е в момента е ОК.
Весели празници и бъдете послушни!
Мод
Публикувано: 08 April 2007 - 10:48 AM
Публикувано: 08 April 2007 - 12:17 PM
Преградила съм Лили и бебетата с един фотьойл , за да не може и Стефито да "работи " по компютара и тя все се дупи да гледа отдолу.Току почне едно кискане и ми става ясно какво се случва, а Рали е внимателна и не се притеснявам с нея освен ако не и излязат в гръб и да я изненадат b)
Публикувано: 08 April 2007 - 02:07 PM
Публикувано: 08 April 2007 - 03:49 PM
Христос Воскресе
Анче страхотни са всички бебета на куп w) w)
Аз тези дни си бях на село със Съни направо няколко дни си поживя,понеже имаме голяма градина с райграс и тя не се прибира по цял ден даже си игра с другите ни кученца само дето иска да клеца едното пък то е женско и си имаше малко проблеми l) l) l)
Наяде се на боклуци по двора а аз останах без глас да и се карам l) Кокво ли не яде Сега е изкъпана и лежи до една печка l)
Анче много са ти красиви кученцата след време като имам възможнос да си взема още едно кученце ако имаш за продаване ще си купя от теб r) r) w) dribble
Публикувано: 08 April 2007 - 05:16 PM
Анче, честито отново за дълго чаканите мъници, но на мен не ми се зареждат снимките, а ми се иска да ги видя w)
Публикувано: 09 April 2007 - 12:04 PM
честит празник на всички w)
Ние бяхме на вила 4 дни---то не беше тичане то не беше скачане.Едвам се наиграха Чоко и Чафи.
Публикувано: 09 April 2007 - 10:59 PM
bellissima,благодаря за честитката. Явно в сайта на snimka.bg е много натоварено , че не се зареждат снимките . Като успея и аз да се намъкна там и ще ти дам линка да ги видиш.
4afi, с куфарите и у нас ,ама да вземете и Сарка, Чоко и Чафунката -Тайфунката , че да мога да ви върна тъпкано мачкането dribble .
Ние на вилата отидохме само са през деня , но там бяхме само с Мая , Рокси ,Арчи и Питя и Робин. Лили остана при бебетата и ми беше много свито ,че я няма. Другите откачиха от кеф. Лай на воля , докато напукат стените на съседските къщя brows d) Ама то като дойде празник и като плъзнат едни мангали с коли и кожи били изкупували a) дрън , дрън, на оглед са то е ясно bash . Ама покрай моите алармаджии и мегафона им не се чува даже l) . А после в къщи oo и само по някое дупе се показва под губера.