Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4441 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 October 2007 - 06:16 PM

Ох Лина недей ми напомня че и мен ми е много мъчно за котето  :'(аз докато се начудя ще го вземем или не и те го изтъргуваха .Татко и на Саричка ги обича животинките но две му идват много  :rolleyes:а и тя е ревнива .А за снимките аз за това сега се снимам  и наваксвам че после и мен няма да ме слагат в албумите ;)Сара пък си краде шишарки и ги разфасова много е доволна  гоня я по цялата къща за да я вземе ама и тя нали е тарикат бяга около масата че да не мога да я хвана.

#4442 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 12:48 AM

Ох,какво ни сполетя  :o По невниманието на мъжа ми и по моето незнание,нашият Каспър погълна доста голямо количество олио,в което се е пържило картофи.Мъжът ми  изкарал тигана с олио на терасата,защото му пречил в кухнята,а аз се връщам от работа и отварям терасата ,за да отиде да се изпикае,а той ял та ял .Дадах му кисело мляко и след малко повърна,изглеждаше унил.Позвънихме на ветеринарен лекар и той каза,че ще поповръща малко и ще получи разтройство.След малко уж живна и пак повърна.Приготвихме се да си лягаме и както си позаспиваше започна да повръща пак и то доста,цялото легло,тръгна към банята,но не свари и излезе и разтройството  :o Това е много гадна работа,пустото му лакомство  :zaek: Сега го оставих в кухнята да спи,а той лае и скимти  :sedni!:

#4443 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 October 2007 - 09:12 AM

:oМисля че Каспър ще се оправи и сигурно ще пази диета (без мазнина)докато е жив.Преди години на етървата кучето(нещо като дакел)ми изяде голям пакет масло гарнирано с тарелка баклава и 0.500 гр кайма------оживя ;Dама пъшкаше 2 дена.
А във вашия случай Каспър не е виновен--виновен е мъжо в къщи ;D ;сега да си зима болнични и да гледа Каспърчо.

#4444 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 09:31 PM

:blink: Днес е по-добре Каспърчо.Не е повръщал,но снощи ни поизмъчи.В никакъв случай не е виновен,виновника е мъжа ми.Тази вечер си направил опит като му дал същия тиган с олио,подушил го и  с отвращение се обърнал и да го няма  ;)

#4445 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 09:40 PM

Здравейте на новодошлите-Kameliayh и Симба доколкото разбрах. :blink: :blink: :blink:
Каспърчо доста е пострадал,надявам се вече да се е оправил напълно :prase: :prase:ама така е много са лакоми малчуганите,моя е същия....
Даже в момента дъвче яко един свински кокал от джолан,абе голяма борба пада.

Прикачени файлове

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4446 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 October 2007 - 03:06 PM

Привет. Чета  ви винаги , но времето все не ми стига да пиша . Сега малката спи и ползвам намалението  ;D
Лина , нъц , нъъъц , пък аз гушках Чоко  :P :P :P
На тази снимка Юрий е възглавница . Много се  радват още на разходките и аз гледам да се възползвам от всеки слънчев ден , че после  някой няма да мога да ги взимам с мен заради студеното.
А малките са бебоците на Питошка  :wub: борейки се върху ел одеалото , тарикатчета са си  ;D

Прикачени файлове

#4447 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2007 - 04:44 PM

Леле Анче бандата ти е страшна,пак много сладурски снимки си им направила на сънчовците. :drugarche: :drugarche:
Ние днес пак се учихме да сядаме :sedni!: :sedni!: :sedni!:,ама ефект има когато има и награда,иначе все едно не говорят на него ;D ;D
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4448 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 October 2007 - 05:00 PM

;)Гладна мечка хоро не играе  ;)
Щом се е научил на първата команда с повече лакомство всичко ще научи. Аз моите ги държа "необразовани " , разитам на "природната им интелигиентост" ;D ;D

#4449 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2007 - 07:20 PM

АААнче аз като взема да дойда към вас то тогава ще видите гушкане--нема да ги пусна всиииичките гадинки дет щъкат около теб :wub:
Иде ми да хода на всичките митинги на кандидат кметове та да ги питам--какво ще правят с бездомните кученца?
Ма нали кандидатите са по големи помияри от уличните та едва ли ще ми отговорят нещо умно--кат нищо ще ми кажат че ще ги изтребят та да не им пипат кокала дет искат да го докопат.
Пък аз Чафун нема нужда да го уча на нещо---ми то милото си се е родило умноооо ;D

Прикачени файлове

#4450 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 October 2007 - 12:34 AM

Цитат

АААнче аз като взема да дойда към вас то тогава ще видите гушкане--нема да ги пусна всиииичките гадинки дет щъкат около теб :wub:

Да не си забравиш обещанието  ;) Чакай да те изкуша , имам и едни миньончета.....просто са суперски и все ги гледам и се чудя  как да продам някое , не ми се дават изобщо . Само момченцето  ми е най лесно да дам , но дамите  :blink: там е сложна работата. Само мъжо ми да не прочете , че аз се правя , че пускам обяви за тях
Иде ми да хода на всичките митинги на кандидат кметове та да ги питам--какво ще правят с бездомните кученца?
Ма нали кандидатите са по големи помияри от уличните та едва ли ще ми отговорят нещо умно--кат нищо ще ми кажат че ще ги изтребят та да не им пипат кокала дет искат да го докопат.

Така е , и при мен има три софиянки , които си чакат стопаните  ама всеки пита каква порода е . Уж искат да се подарява , а и порода търсят  :angry: А за кметовете и другите управници..... просто ще изберат лесният начин - директно умъртвяване .

#4451 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 October 2007 - 12:03 PM

Идвай , Лина , и да отделиш повече време , че има много за гушкане  :blink:
Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Прикачени файлове

#4452 Потребителят е офлайн   soni@ Икона

• Група: Validating

Публикувано: 26 October 2007 - 01:57 PM

здравеите! тарся си мини пин4ер но с родословие.Ако мойе някои да ми помогне от каде в бг мога да си взема?има ли развадник за мини пин4ери в бг?6е сам мн. благодарна ако някои ми отговори

#4453 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 October 2007 - 02:51 PM

Щом се интересувате от минипинчер , но с родословие такъв  у нас вероятно трудно ще намерите . За да не се бъркате с други породи ще ви кажа , че минипинчера с родословие  по стандарт тежи 4-6кг .Цените на тези кучета с родословие са около 600-900 евро и са внос. Ако се интересувате от кученца с много малки размери и килограми  и то с родословие тогава си вземете или чихуахуа или руски той . Предполагам знаете как изглеждат чихуахуатата  за това ще ви покажа тойчетата . Прочетете тази тема http://dog.bg/forum/...pic,9853.0.html и  ще ви стане ясно за цени и как изглеждат тези мъници.
Помислете си  и ако се спрете на някоя от породите мога да ви помогна с внос от Русия и особено ще се радвам ако ви спечеля  като  почитател на руските тойчета.

Ако тези цени ви се виждат високи , имате голям избор от кученца в България , които не са родословни , но също са прекрасни. Успех в търсенето . :blink:

#4454 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2007 - 08:12 PM

Анче страхотни са бебоците освен да дойдем с Лина на гости че да ги мачкаме на смяни едната като се умори другата ще ги  :wub:и мачка  :yahoo:

#4455 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 26 October 2007 - 09:18 PM

Страхотни бебета!  :wub:

Ето и от нас:

Прикачени файлове

• Прикачен файл  f.jpg (432.89K)
    Брой сваляния: 36
  • Прикачен файл  f.jpg_thumb (113.04K)
    Брой сваляния: 23

User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4456 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 26 October 2007 - 09:23 PM

ейнтц до печката е добре  ;D

Прикачени файлове

User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4457 Потребителят е офлайн   soni@ Икона

• Група: Validating

Публикувано: 27 October 2007 - 02:25 PM

Цитат

Щом се интересувате от минипинчер , но с родословие такъв  у нас вероятно трудно ще намерите . За да не се бъркате с други породи ще ви кажа , че минипинчера с родословие  по стандарт тежи 4-6кг .Цените на тези кучета с родословие са около 600-900 евро и са внос. Ако се интересувате от кученца с много малки размери и килограми  и то с родословие тогава си вземете или чихуахуа или руски той . Предполагам знаете как изглеждат чихуахуатата   за това ще ви покажа тойчетата . Прочетете тази тема http://dog.bg/forum/...pic,9853.0.html и  ще ви стане ясно за цени и как изглеждат тези мъници.
Помислете си  и ако се спрете на някоя от породите мога да ви помогна с внос от Русия и особено ще се радвам ако ви спечеля  като  почитател на руските тойчета.

Ако тези цени ви се виждат високи , имате голям избор от кученца в България , които не са родословни , но също са прекрасни. Успех в търсенето . :blink:

благодаря за из4ерпателната инф.  :blink: Тои4етата са мн. сладки  :yahoo: но незмам за сега мисля да си взема парво пин4ер.900 евро ми е малко високо.Тарся да е до 400-500 евро.По принцип няма проблем да си взема неродословно ку4е но понеже има мн. измами с ку4ета :(  (ку4ето или е болно ли не отговаря ВЪОБЩЕ на  стандарта) а искам като си взема мини пин4ер тои наистина да е такав и да е здрав. :blink:

#4458 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 October 2007 - 10:54 PM

Радвам се , че съм била полезна . Ако искате родословен минипинчер мога да помогна  , защото на една приятелка и се родиха на скоро бебета от отлични родители шампиони. Но както казах , това не са миньончета , а кучета 4-6 кг. Това не е много , те са прекрасни , мускулисти и енергични .
Скоро на една изложба в Русе видях тази невероятна красавица  :wub:
Качена снимка
На живо е още по-хубава . Щъкаше свободно сред всички кучета и  даже човек можеше да си помисли , че е загубена . Умна и мила .....съкровище . Ако решите да е точно минипинчер ще питам приятелката ми  за цени и за всичко каквото трябва.

#4459 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 October 2007 - 11:01 PM

Гали , грабвайте се с Лина и към нас  ;) пропускът ви е Сарка и Чафунката  :P :P.

Маги , голяма е сладуранка и как се само глезите ... :wub:

#4460 Потребителят е офлайн   trikameron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2007 - 01:36 PM

:blink:
моля някой да ми каже до каква възраст растат древните породи кучета

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 221
  • 222