Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4481 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 November 2007 - 11:30 AM

Лина , моето сърце е широоооооооко и има още много място .  :P А като понамалее достороявам и пак се намира място в сърцето ми  за нови сладури.

#4482 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 10:02 AM

Аз само да потвърдя диагнозата. Жлезата била виновна. Поне хората ако прочетат да знаят на какво може да се дължи пищенето при допир. Благодаря на пинч-експертните съфорумници.  :->)

Сега малко за наш Кими. Тая събота съм му планирала урок по етикет и поведение, защото ми писна вечното дърпане и Не-кане като излизаме на разходка. Никой не иска да излиза с нас, не мога с никой да си поговоря, защото постоянно лае и изобщо никаква социализация за него и мен в парка. Явно сама не мога да се справя с неговото възпитание и ще поискам мнението на професионалист. После ще ви разказвам...дано не се окажеМ неспасяем случай  :huh: ...защото сигурно и аз имам вина

#4483 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 November 2007 - 11:08 AM

Радвам се ,че вече са взети мерки. Желая бързо възстановяване!!!!
А колкото до поведението , винаги има възможност за корекция , имай надежда .

#4484 Потребителят е офлайн   mai4ety Икона

Публикувано: 06 November 2007 - 09:55 PM

Здрявейте на всички от тук вашите кученца са супер !!!! аз искам МИНИ пинчерче мама и татко ми казаха че ще ми вземят вие ще сте първите  който ще разберете  ;) :blink: :blink: :wub: :wub: :wub: :wub: много целувки  на всички кученца от мен

#4485 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 November 2007 - 10:38 AM

Стискам ти палци !!!

#4486 Потребителят е офлайн   rump Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 01:58 PM

Е това е ,Бони !!!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  mom.JPG (23.82K)
    Брой сваляния: 235
  • Прикачен файл  mom.JPG (23.82K)
    Брой сваляния: 222

#4487 Потребителят е офлайн   mai4ety Икона

Публикувано: 11 November 2007 - 04:54 PM

boni e mnogo sladko ku4e i naistina vsi4ki ku4enca tuk sa straxotni az iskam mini pin4er onzi den hodihme s mama i tatko v centara i gi vidqhme struvaha 250 leva no ne se znae dali 6te mi vzimat mnogo se nadqvam da mi go vzemat vednaga sled  kato go vzemem 6te go snimam i 6te ka4a snim4ici tuk  ;) ;) ;) ;) ;) ;) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :kuchence: :drugarche:

Пишете на кирилица.
мод

#4488 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 09:44 AM

Ееех, аз да се оплача. Пустата снежна виелица в София ни пропиля урока  :rolleyes:
Сутринта трябваше да му давам хапче против паразити. Понеже все успявах да го излъжа преди и хич не се притеснявах. Каква борба паднаааа  :angry:  Полудях  :gnqv: Не успях да го излъжа като беше завито в баница и си викам ми давай направо ще му го натикам. Ама пуст инат пинчер не преглъща. Държа му муцуната затворена, лигите му капят ама не ще да гълта. Изхабихме едно хапче, защото се разтвориха четвъртинките докато се разправяме. Стой, трепери, напълнил едни жални, големи очи ... и накрая като видя, че и аз не се давам го глътна  :->)  Вие как им давате хапчетата? Аз мисля следващия път да искам от розовата паста, която му даваха като малък със спринцовка.

#4489 Потребителят е офлайн   mai4ety Икона

Публикувано: 12 November 2007 - 11:54 AM

Здравей явно и при тебе е бил този проблем лятото на 2005 година децата от блока отглеждахме 2 малки котета, ние им давахме от тези витамини но не винаги ги поглъщаха и изхвъряхме храната ако не изка да ги поглъща заплаши го с нещо и може да подейства по принцип както знаеш може да видиш неговата реакция когато го я боли корема ще почне да се втурва в тревата когато сте на разходка това ще намали болката. Винаги се е смятало че тревата за тях е по полезна от витамините но ако кучето ви разрешава да му давате витамини. Ако можете гледайте когато кучето е много гладно и ни ви гледа  разтваряте 1 или 12( полувинка) в млякото или в водата ими кадето вие си решите. Може би това ще подейства надявам се . :( :( ;) ;) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :wub: :wub: много  :wub: :wub: :wub: :wub: на всички кученца и на стопаните им

#4490 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 03:26 PM

Ехо,къде сте се изгубили всички???? :sos: :sos: :sos:

Ние си стоим предимно в къщи на топло,Ричи не му се излиза особено последно време.Вчера си ходихме на вилата,потича малко,поскача и бързо,бързо се наигра.Все ко камината дремеше и се опъваше като котак... :kotence: :kotence: :kotence: :kotence: :kotence:
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4491 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 06:50 PM

Ето ни и нас-отдавна не сме се появявали,ама сега сме с нов зимен екип и не се сдържах да я снимам-тук е с "дизайнерката"-майка ми

Прикачени файлове

#4492 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 06:51 PM

Съжалявам за двойното съобщение-нищо нета ми е зле.И ние си стоим вкъщи,лаем по котки и врабчета през прозореца,а като излезе на двора да се изпишка излита с лай като че ще изяжда някого,въпреки,че няма никой.Много и липсва вилата и свободата да си обикаля,ама ще трябва да чака пролетта.

#4493 Потребителят е офлайн   zara87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 03:38 AM

Здравейте на всички почитатели на тази порода. Казвам се Зара и вече мога да се похваля, че от една седмица си имам пинчерче. Всъщност тук му казват Ратеро Майоркин, но си е точно минипинчер. Мъникът е на месец и 6 дена. Взехме го толкова малък, защото стопаните искаха по бързо да продадат кученцата и не ни оставиха избор. За мое голямо нещастие, малкия си заклещи задното краче и не можеше да ходи. Заведохме го на вет, правиха му снимка и се оказа, че има фрактура в горната част на крачето, където е ябълката мисля че се казва...Че ветеринаря го превърза и така ще сме 3 седмици докато зарастне. То милото тъкмо се научи да ходи, че и на 3 крака. Но ще се оправи надявам се. Въпросът ми е ако има компетентни, дали ще куца кученцето след като му махнем превръзката...И трудно ли е раздвижването после. Знам, че при малките зараства по бързо, но лекаря не даде гаранция и каза, че това е единственото което може да направим. А между другото мъникът се казва Анди. Ще сложа снимки само ми кажете какви пиксели трябва да са, че моите май са доста големи. И някой ако може да даде друга информация-с какво да го храня. Отвреме навреме му давам кисело мляко с хляб, а по принцип яде бебешки гранулки накиснати. Чао чао от мен и чакам отговор.
П.С. И да не вярвате, прочела съм всичките 300 страници за минипинчера във вашия форум-супер сте

#4494 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 02:58 PM

Eeee dmst открихте зимния сезон с нова дрешка  ;D Ама майка ти да не е била истински дизайнер. Тя по-хубави от купешките ги прави. А пинчито колко е порастналооо, аз помня още бебешките й снимки. Особено една имаше с една червена рокличка, много сладка беше. Тя как се казва, че забравих.

Аз моя като беше малък го хранех с гранулки накиснати във вода или кисело мляко. Май само това ядеше...
  А за крачето не мога да дам мнение, ама ще стискаме палци да се оправи. Дай снимки да го видим този малък Анди

#4495 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 19 November 2007 - 03:30 PM

Една впечатляваща млада дама.Преспа на 1 годинка. :wub:

Прикачени файлове

User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4496 Потребителят е офлайн   zara87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 04:25 PM

Ето го и Анди

Прикачени файлове

• Прикачен файл  hh.jpg (211.12K)
    Брой сваляния: 29
  • Прикачен файл  hh.jpg_thumb (34.62K)
    Брой сваляния: 19

#4497 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 November 2007 - 08:05 PM

Леле тоя трикрак Анди  :wub:само за гушкане.Къде е това място дето ги наричат така пинчерите.Виж къщата на кучето има тема за храненето.Браво на теб 300 стр :o Ако е наместено крачето правилно би трябвало да заздравее.
Момичета помните ли котето дето моя малкия го домъкна  :mazohist:
http://dog.bg/forum/...295388.html#new
Бобчо го удуши и ми умря в ръцете.Що рев му изревах.
Слезнало от плевнята и аз не знам и пуснах кучето да потича.

#4498 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 08:23 PM

Здравеите на новодошлите Анди и Зара!!! :P :P :yahoo: :yahoo: :yahoo: :P :yahoo:
Анди е много хубав-пишете всичко за развитието му,той за сега май е най-малкия сред нас....
Предполагам,че крачето ще заздравее без проблем,но за в бъдеще го пазете много.
Аз като малък Ричи го храних с кисело мляко и надробени бисквити /обикновени/ и натрошено сварено яйце.Много му се услаждаше,само не прекалявайте с млякото. :blink: :blink:
Иначе и гранулките е добре-в тях си има всичко необходимо.
dmst много сте сладки с тези дрешки,супер.
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4499 Потребителят е офлайн   zara87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 11:38 PM

Ами казват му Ка майоркин или Ратеро в Майорка. Но си е пинчерче. Така ми е жал да го гледам с тази превръзка, а как му се играе...
Иначе първия ден като го взех скимтеше, 2 нощи не съм спала, но после се поотпусна и стана белята с крачето. Алиан, ще го пробвам това с яйцето, че да видим дали ще му се услади

#4500 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 06:56 AM

Казва се Мисти,ама всички и викат Миси.Майка не е била дизайнер,ама шиенето и плетенето и се отдават наистина,а и сега е пенсионерка и и ма време да се занимава.Наистина много порастна Мисето,ама ние си я харесваме и по-големичка иначе надали е истински пинчер с тия размери...Голяма е пазачка,ама вчера на снега беше много смешна-повдига крачетата и явно и е студено,сега ще мислим за обущета някакви.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни