Мини Пинчер
Публикувано: 20 November 2007 - 10:35 AM
Вярно, че Мисти беше. Нямам търпение да видя какви ботушки ще й измисли майка ти. Непременно снимки да качиш ;)
Аз моя Кими не мога да повярвам какъв е смелчага в снега. Чак ме е срам, че треперя повече от него като излизаме. Сигурно защото от малък свикна, първите му разходки бяха в тъмно и мокро, и студено.
Снощи го водих да му бият годишната ваксина, той милия така се изплаши, като му я биха и изплези език, стой с клепнали уши и диша тежко. После не можа да си намери място в колата на връщане. Но хубавото беше, че от ваксината му се приспива явно, пък и като го боли не е много на кеф за игра и ме остави на спокойствие. Иначе цяла вечер мъкне играчки да му ги хвърлям. Ама така е като не играе навън с кучетата.
Публикувано: 20 November 2007 - 03:19 PM
Зара , за малкият Анди не се притеснявай , травми от счупване при бебоци зарастват много лесно , но е важно да увеличите витамините и да не пропускате да ги давате всеки ден и дори и след като махнете превръзката. Мен само ме притеснява , че той расте и превръзката задължително трябва да се коригира през период от време , за да не му се пристегне крачето. Съветвам ви да не спирате с витамините и главно с калцият дори и до една годинка .Не е проблем да си яде сухи гранулки , вземи му Роял Канин (стартер ) или Хилс за най-малки кученца
Когато махнете превръзката бързо ще се възстанови и дали ще куца зависи само от това как е било изправени костите при превързването. Радвайте му се и не се притеснявайте. Но не го качвайте на дивани и столове , нека дълго време си живее на първото ниво , за да не си натовари крачето като скача след като сте махнали превръзката. :wub: :wub:
Нежната Лили :wub:
Прикачени файлове
-
Copy of IMG_0159.JPG (45.05K)
Брой сваляния: 30 -
Copy of IMG_0159.JPG_thumb (50.65K)
Брой сваляния: 17
Публикувано: 20 November 2007 - 03:36 PM
Публикувано: 20 November 2007 - 05:06 PM
А тук в Майорка, изобщо не е топличко, снощи беше 4 градуса и ако изключим печката, малкия постоянно скимти. Качва ни се на главата. Заради него зареждаме газовата бутилка всяка седмица.
Друга беля на главата. Днес Анди ме събужда и го гледам как се дави, не може да диша...Възможно е да е лапнал нещо, но нямам идея какво. Най-много някое цвете. Сега спря и заспа, но да видим като стане как ще е. Много ме изплаши, нямам идея какво е станало.
Лили е голяма сладурана. Като я видиш, ти се приисква да я гушнеш и да я погалиш. Чао за сега на всички
Публикувано: 20 November 2007 - 05:24 PM
http://www.drstefano...roducts_id=2018
само трябва да намеря време да отида в магазина да ги видя на живо,че нямам идея за точния размер,мисля,че ще е доста трудоемко да се правят на ръка,а и няма да са толкова удобни за обуване...ама всичко е предпоследно,ако скоро не успея да мръдна до Дианабад ще се наложи да се измисля нещо.
Публикувано: 20 November 2007 - 05:56 PM
А за ботушките-супер са, но само 2 ли са, и за задните крачета много ще ми е интересно как ще са направени хахах
Публикувано: 20 November 2007 - 06:26 PM
Лично аз не харесвам Еукануба , но вие си преценете сами. Според мен калцият ще ви е много нужен , но както прецените. :wub:
Публикувано: 20 November 2007 - 07:13 PM
Публикувано: 20 November 2007 - 11:25 PM
А за калция задължително ще питам...Той под формата на хапчета ли е или?
Ами тук не знам къде продавам Роял Канин, но чувам много доволни от марката и като свърши тази храна ще пробвам и с тази.
При нас не е шина, защото на това място не можело да се сложи. Доктора сложи нещо като тиксо-изолирбан, нещо такова, като лекопласт. Милото козинката му замина. Докторът понеже е единственият в градчето което живея, и ми е най близко ходя при него, но сериозно се замислям, дали да не отида и на друго място да се консултирам, този ми се струва че гледа само как да претупа нещата и да вземе пари, иначе е сложил 10 дипломи на стената в кабинета си
Публикувано: 21 November 2007 - 02:55 AM
Прикачени файлове
-
Imagen 004.jpg (348.29K)
Брой сваляния: 33 -
Imagen 004.jpg_thumb (67.25K)
Брой сваляния: 18
Публикувано: 21 November 2007 - 06:40 PM
А ето и една снимка на Сарка калпазанка как изглеждаше с шината на крачето много се радвам че всичко мина и замина .
Публикувано: 22 November 2007 - 02:11 AM
А иначе така се е разглезил, че ако печката не е пусната, скимти и постоянно седо пред нея и драска с нокти. И като го видя да ме гледа жално, и я пускам-какво да правя
А да ви се похваля-днес му изрязах ноктите. Не се дърпа изобщо.
Чао за сега от мен и поздрави на всички лаещи душички ;)
Публикувано: 23 November 2007 - 06:14 PM
Днеска се разходихме малко навън -беше слънчево.Иначе сме се пред печката.
Публикувано: 23 November 2007 - 06:20 PM
Публикувано: 23 November 2007 - 06:27 PM
Зара тука сме но работя и ако ми дадат достъп до нета тогава пиша че сме четирима сърфиращи :yahoo:
Публикувано: 23 November 2007 - 08:21 PM
Ветовете са категорични че трябва--иначе може да се обърне на рак.
Иначе няма никакъв проблем--заядлив е за 3 кучета и се храни за 2.Даже е дебел вече ;D