Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#5161 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 May 2008 - 03:15 PM

За хотела специано попитахме и хората бяха много гостоприемни.А за залата голямо дебнене беше защото имаше и полицаи.Нали ви казах само се гушкаше и отвреме на време сменяше постелката си. :P

#5162 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 03:18 PM

браво на Вас! кажете кой е този хотел да го имаме предвид
User's Signature

Качена снимка

#5163 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 05:05 PM

Здравейте!Аз не съм писала много отдавна... :( !Може би от есента. А разкажи dmst какво стана с кученцето ?

Ще пусна снимки на Джерчето!

bini ги е правила.:wub:

#5164 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 05:07 PM

:blink: На плажа!В стойка.

#5165 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 05:16 PM

;D

#5166 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 05:21 PM

:blink:  Тази аз я правих.

#5167 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 06:17 PM

Хотел Лагуна в Крайморие. На 5 мин. от Бургас.Стаята беше с климатик ,ТВ и хладилниче.

#5168 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 05:29 PM

Ще го убияяяяяяяяяя    :angry: :angry: :angry: :angry:Миналата седмица ми изгриза  новите слънчеви очила.На 10 дни бяха... :'(А току-що ми отнесе GSM-а и едно копче на лаптопа. :angry: :angry:Как го е измъкнал гадта му малка незнам.Оставих го буквално за 5 минути да сложа ядене на детето.Направо ще умра :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec:.Днес тъкмо четох в една тема за едни хубави оградки.Направо се замислям за една ....Вашите правят ли такива бели? Поне да ме успокоите,че не е само тая гад.Забравих да питам вашите кученца качват ли се на масата?Защото вече втори път ни се случва докато е сам. Що играчки,що нещо му оставяме...И телевизора работи,за да не му е скучно...

#5169 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 09:01 PM

Ами качва се понякога на масата, но когато има храна.Наскоро докато хапвах козунак звънна телефонът и аз изтичах до другата стая, поговорих си с приятелка и когато се върнах козунака го нямаше( беше доста голямо парче), а Джери се облизваше и беше свила виновно опашката.  :kotence:

#5170 Потребителят е офлайн   Billabong Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 08 May 2008 - 08:36 PM

И ние имаме такива проблеми понякога.  ;D По принцип когато се сервира на масата,наша Джена се качва на едно столче(мислейки си сигурно,че се слага заради нея) и започва да души,после да се облизва и да скимти.Баща ми има навика винаги да и дава храна от масата и тя свикна с това.Съвсем скоро бяхме оставили една чиния пълна с някакви филета и разни такива мезета,и аз докато изляза от стаята за да донеса другите чинии,тя изяла всичко,оставяйки едно единствено парченце.  :o  ;D

#5171 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 10:15 PM

Еми да.И ние сме така. ;D ;D ;D
Само че едва ли сте си заварвали куч да спи върху вестника на масата. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Еееееее това е най-уникалната постъпка на нашия бандит.Беше отдавна и може да съм я споменавала.Брат ми се прибрал и заварил Ричи да си спи върху вестника.
Иначе онази вечер голямо шоу ни направи-вечеряме си ние,а Ричи вече похапнал от мезетата /които всъщност си изпросва/спи на табуретката.Майка ми си идва,ама той нали спи и не разбра кво става,и изведнъж като си отвори очите и като я видя,от радост скочи върху масата,а оттам на килима и взе да подскача за да го вземе.А ние гледахме като :huh: :huh: :huh: :huh:
Е не му се карахме,защото беше в просъница и той се ,,обърка''.Майка ми така го оправдава редовно-че се е объркал ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#5172 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 08:15 PM

;D Леле!!!Ама вие сте големи палавници ;DДжери чак такива каскади не е правила.

#5173 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 08:20 PM

Цитат

И ние имаме такива проблеми понякога.  ;D По принцип когато се сервира на масата,наша Джена се качва на едно столче(мислейки си сигурно,че се слага заради нея) и започва да души,после да се облизва и да скимти.Баща ми има навика винаги да и дава храна от масата и тя свикна с това.Съвсем скоро бяхме оставили една чиния пълна с някакви филета и разни такива мезета,и аз докато изляза от стаята за да донеса другите чинии,тя изяла всичко,оставяйки едно единствено парченце.  :o ;D

А при нас е обратното.Понеже аз понякога и давам от масата, но не само аз баба, дядо , майка ми и тя свикна и като седнем на масата и тя чака.Ама не само да седи долу, ами скача в мен, или някъде другъде,само и само да вижда  храната.Баща ми само като я види  и се кара.

#5174 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2008 - 06:09 PM

Цитат

Ще го убияяяяяяяяяя    :angry: :angry: :angry: :angry:Миналата седмица ми изгриза  новите слънчеви очила.На 10 дни бяха... :'(А току-що ми отнесе GSM-а и едно копче на лаптопа. :angry: :angry:Как го е измъкнал гадта му малка незнам.Оставих го буквално за 5 минути да сложа ядене на детето.Направо ще умра :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec:.Днес тъкмо четох в една тема за едни хубави оградки.Направо се замислям за една ....Вашите правят ли такива бели? Поне да ме успокоите,че не е само тая гад.Забравих да питам вашите кученца качват ли се на масата?Защото вече втори път ни се случва докато е сам. Що играчки,що нещо му оставяме...И телевизора работи,за да не му е скучно...
 ;D Ооо твоето е голям пакостник.Е моето не е пинчер, но също се опитва да прави бели постоянно, имам една "вълшебна" думичка извикам ли"НЕ" веднага спира да прави това което прави редно или нередно, карай му се и няма да продължава :blink:
User's Signature

Качена снимка
  http://park4pets.com/eson/es510x90.swf

#5175 Потребителят е офлайн   mini mini Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 May 2008 - 10:04 PM

Здравейте!Нови сме във форума и ни е много приятно че ви открихме!Ние още си нямаме кученце но много искаме от породата мини пинчер. :wub: много ги харесваме особено децата ни !Искам да попитам може ли някои да ни помогне да си намерим наистина мини пинчер ?Някои от вас има ли малки?Ще сме ви мнооого благодарни ако ни помогнете и ако все пак е на разумна цена !Надявам се сами разбирате че с две деца е малко трудно да се отделят 300 лв за кученце колкото и да иска човек !!!Много ще се радвам да си намерим скоро 5-ти член от семейството(ние сме 4 аз мъжа ми и двамата ни сина)!!!Това е от нас за сега МНОГО ЦЕЛУВКИ НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ!!! :wub: :wub: :wub:

#5176 Потребителят е офлайн   Billabong Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 10 May 2008 - 11:13 PM

Здравей,mini mini! Много съжелявам,че все още нямате пинчерче.Ние сме разгонени в момента,но ще оставим родителството за догодина.Иначе с удоволствие бихме ви поверили да отгледате едничко.Имайки и в предвид,че сте толкова голямо семейство,със сигурност може да се каже,че на кученцето няма да му липсват внимание и грижи.Дано скоро се сдобиете с 5-и член на семейството.Мога да дам съвет,само да не го взимате от зоомагазин,а от сигурни хора.Успех!  :blink:  ;)

#5177 Потребителят е офлайн   mini mini Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 01:09 AM

Здравей Billabong!!!Радвам се че ако имахте малки щяхте да поверите едно на нас! :blink:Благодаря също и за съвета да не си взимаме кученце от зоомагазин, чела съм лоши отзиви за тях и ще те послушам ;)! Все още се надявам някои от форума да ни помогне да си вземем кученце  ще сме мноого благодарни!!! :wub:Поздрави на всички от форума и на всички мъници !!!Поздрави от нас ;) !!!

#5178 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 10:37 AM

Моя съвет също е да изчакате помощ от форума.Иначе нашия красавец  в момента на 5 месеца е 3.200кг. и си е направо двоен МИНИпинчер.Слава Богу,че поне излезе здрав.Успех,търпение и повече информираност Ви желая.

#5179 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 08:04 PM

Здравейте, mini mini !  Дано скоро си намерите кученце. :blink:

#5180 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 11 May 2008 - 08:25 PM

здравейте!не сум ви писала отдавна и знам 4е не сум ви липсвала,но сум длъжна да съобщя 4е окон4ателно ще си взимам пин4ер до края на седмицата,но за жалост няма да е мини!!!4ао за сега :wub:

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни