Мини Пинчер
Публикувано: 24 May 2008 - 08:10 PM
Да, така е. Има разни мнения по въпроса на колко време се дава хапче. Има тема във Веткабинет - прочетете.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 May 2008 - 06:05 PM
Ами най-добре всеки да си обезпаразитява кучето когато смята за необходимо.Нашия вет.ни е казал,че 2-3 пъти годишно е напълно достатъчно иаз си му вярвам,защото човекът е преди всичко специалист /може би най-добрият в нашия град/ и се стреми преди всичко да направи необходимото за кучето,а не да ми вземе парите.Повечето ветеринари съветват по-честичко обезпаразитяване за да печелят повече.Не че от по-честото обезпаразитяване кучето ви ще пострада,но то просто не е необходимо.Така поне знам аз.
А ние ползвахме преди една пастичка-бяла на цвят,но не й помня името.А последно ползвахме Caniverm,май така беше.
А ние ползвахме преди една пастичка-бяла на цвят,но не й помня името.А последно ползвахме Caniverm,май така беше.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 25 May 2008 - 08:14 PM
Цитат
Да, така е. Има разни мнения по въпроса на колко време се дава хапче. Има тема във Веткабинет - прочетете.
До колкото знам от моят ветеринар, трябва да се дава на всеки 3 месеца. А пък и в паспорта пише така.Не е задължително, препоръчително е! :blink:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 25 May 2008 - 08:19 PM
Цитат
Повечето ветеринари съветват по-честичко обезпаразитяване за да печелят повече.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 May 2008 - 09:51 AM
Много мнения ,та човек почва да се шашка ;D
Аз знам ,че на всеки 3 месеца се дава хапче и го давам.
Аз знам ,че на всеки 3 месеца се дава хапче и го давам.
Публикувано: 29 May 2008 - 10:06 AM
Публикувано: 29 May 2008 - 09:46 PM
oooo, наша Кими е голяма бъзла. Като види котка - замръзва, дори не смее да я погледне (така каза сегашната стопанка де, аз още не съм присъствала на такава среща), а като види някое по - голямо куче да се засили да я подуши веднага свива ушичките и започва да издава един звук... нещо средно между лай, квичене и ръмжене.

Публикувано: 29 May 2008 - 10:05 PM
по принцип и 4арли се плаши от големи ку4ета но от рамон няма какво да го е страх таикато е израснал с него а и досега рамо не го е наранявал освен да го излае силно като му писне ве4е от 4арли 6тото понякога става много досаден а като види котките ни направо отка4а само ходи да ги гони и ги лае-об6то взето гледа само с кои да се зака4и даже като влезе някои в двора и запо4ва да го гони да хапе краката(но не силно де) :rolleyes: ;D
Публикувано: 30 May 2008 - 10:12 AM
Ние много мразим котките-видим ли някоя почваме да лаем,да правим стойки,но изсъскат ли ни,се обръщаме на другата страна и си заминаваме. ;D Ако ли пък видим по-голямо куче,почваме да го лаем,но разбира се ако се намираме на високо от него.Ако е по малко или колкото нас,почваме да го бием.Имаме само 2 кученца,които са ни приятели.Всички останали са ни врагове. ;D ;D :blink: