Мини Пинчер
Публикувано: 18 September 2008 - 11:34 PM
Публикувано: 19 September 2008 - 01:40 PM
Публикувано: 20 September 2008 - 03:08 PM
При нас всичко е ОК Чочо е жив и здрав и става все по послушен.
Публикувано: 20 September 2008 - 03:24 PM
Липсваше ми и то МНОГОООО......Добре дошли отново.
Публикувано: 20 September 2008 - 09:21 PM
Нали Чочко ще участва в отглеждането и ще бъде батко ?
И тичай бавно ,няма да плашиш момчето ;D
Публикувано: 21 September 2008 - 09:28 AM
Разбира се :P Много "хора" се дразнят, че няма да махна Чочко, ама това си е техен проблем. Аз им казвам - Чочо ми е третото дете и с него ще си гледам четвъртото.
Moda, дрешките са супер :P
Публикувано: 21 September 2008 - 10:07 AM
Кети и на мен са ми казвали--оо как ли пък не държа куче в къщи.
Аз пък казвам--ми недей си взимай,или пък си вземи и го дръж на тавана ;D
Казвам на децата ми,че ако жините им не искат Чафи,със все жени да се изнасят.
Анчето изгледа децата с една камара Чочковци и Чафунчовци :yahoo:
Публикувано: 21 September 2008 - 12:34 PM
току що си поръчахме едно плетено пуловерче, като го доставят ще се покажем,
свързах се и с Мода, другата седмица имам пътуване до столицата и от там нещо си харесахме, ще си купим,..изобщо подготвяме се усилено за зимата.
Още не можем да се ориентираме с легълце или къщичка или нещо подобно, но и това ще стане.
Вие решите ли вашите пинчита?? с какво??
Чафи, от одавна ти разглеждам снимките, невероятно кученце имате :P
Кети , твоя Чочко от публикациите ти още от началото на форума е причина в къщ ида имаме страхотно пинчи вече.
Имам две деца, мъж ;D костенурка и сега кученце. Съжителстваме прекрасно в апартамент. Само за едно съжалявам. Как можах толкова късно да си взема кученце :wub: :P.
Струва ми се, че който не може да гледа деца с куче, той и без куче не може да се справи с тях :yahoo:
Публикувано: 21 September 2008 - 06:52 PM
а за дрешките до сега бяхме на вънка с якенцето и даже не треперихме(само той не трепереше аз малко зъзнех) ;D много му е удобно и се притеснявах да не го напишква,но няма проблем то му се качва напред ;D малко странен израз но,.. ;D и така..снимах го и утре ще кача снимките да го видите моят модел! чао :wub:
Публикувано: 21 September 2008 - 10:54 PM
Ние се позагубихме малко но каката почна училище и ново училище -2 клас. а на малчо пък ни казаха че трябва да вадим третата сливица. а най малкия пък член е с някаква алергия и все още неможем да разберем от къде е и за сега вместо инжекции пие хапчета -за алергията!
Таткото ни се мусе и иска да го махаме кучето защото си прави беличките навсякъде и на него му меришело. а ние със щерката все чистим и му се сърдим че ни дразни така! Момичета как се справехти с този проблем- с тоалетната?
Майки уж на весник но има и издънки. и не смея още да постеля килимите!
мода много са ви красиви дрешките -много ми хареса войнишкото якенце. на нас в Пловдив в един зоомагазин ни показаха няколко- но те били за котки и все пак като го гледам малкия как трепери вън ще трябва да го обличаме!
А и като я няма каката ни малкия все гони и подритва Майки и след това и той си отнася някой шамар по дупето!
Публикувано: 22 September 2008 - 07:11 PM
Аз исках за Дракон друго име, но накрая се примирих с това и дори в началото като ме питаха хората как се казва ме беше срам. Вече свикнах и много му се радвам :yahoo:
И ние имахме проблем с пишкането, но то си е нормално първите месеци само, че бяхме с едно килимче, което го местихме докато стигна в банята. После докато разбере, че не трябва на всяко килимче....
Вече нямаме този проблем ... Само по някога и то май го прави на пук :(
Успех neonkaa