Мини Пинчер
Публикувано: 30 October 2008 - 10:17 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 02:50 PM
Цитат
Това е резултат от липсата на възпитание и никакъв контрол. Освен това предполагам, че кучето е купено от магазин. По-скоро съм сигурна на 100 процента. Само ми е интересно колко време е прекарало там, ще попитам. Докато са затворени в аквариумите и имат единствената възможност да вършат физиологичните си нужди на същото място, на което ще легнат после - инстинктите се притъпяват и да цапаш се превръща в навик. Поредния минус за куче от борса/зоомагазин.
Но все пак всичко това е преодолимо - трябва желание, после информация и после търпение и време.
М да, познах. Днес разбрах - кучето е купено от магазин, на възраст 5 месеца, което е много. А поведението му е резултат от толкова дълго седене в клетка/аквариум. Освен това е била и тоталано асоциална в началото, не е искала изобщо да стъпи, камо ли да ходи по земята. Умирала е от ужас при всяко излизане, независимо, че са я носили на ръце.
Тъжно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 November 2008 - 09:59 AM
Въпросът ми е, гледайки снимките, някой може ли да ми каже, възможно ли е това мъникът да е смеска м/у пинчер и чихуахуа. Благодаря ви предварително.
Ето го и линкът на който могат да се видят снимки.
Ако искате да имате пинчер "без съмнение в породата" неправилно сте се насочили към обяви в "Далавера". Надявам се хората в тази тема да ви помогнат с информация.
Мод
Публикувано: 03 November 2008 - 01:58 PM
НО ПОМНЕТЕ, ЧЕ РИСК ВИНАГИ ИМА!
Публикувано: 03 November 2008 - 11:34 PM
ние със съни сме изключително щастливи да ви се похвалим с 4 здрави и сладки бебенца :yahoo: и на пук на всички който ни се зъбеха ;D поздрави
Публикувано: 04 November 2008 - 03:47 AM
Цитат
ние със съни сме изключително щастливи да ви се похвалим с 4 здрави и сладки бебенца :yahoo: и на пук на всички който ни се зъбеха ;D поздрави
Публикувано: 04 November 2008 - 11:53 AM
снимката е от раждането
Публикувано: 04 November 2008 - 02:23 PM
Аз съм стопанка на други малки бонбони, т.е. единия не е много малък - каракачанец, но другия е - йорки ;-) Влизам във форума, тъй като търсим да купим пинчер, и реших да попитам първо тук дали някой е чул да продава бебоци. Ще бъда много благодарна, ако някой ми помогне да намерим едно кученце. Ето това е пощата ми или ми отговорете тук, аз ще проверявам редовно mrs.inikolova@gmail.com
Благодаря предварително и ще чакам да ми пишете ;)
Публикувано: 04 November 2008 - 05:58 PM
Публикувано: 04 November 2008 - 07:46 PM