Мини Пинчер
Публикувано: 13 November 2008 - 07:17 PM
Благодаря ви!! Ама не знаете какъв зор беше докато застане така ;D
Всички в къщи бяхме като клоуни - един държи бисквита другия играчка третия вика "Габи" "Габи", само и само да застане за една минута на едно място :rolleyes:
А за възпалението - поне видимо е по добте :yahoo:.Спря да ги чеше и да тръска, спряха и да миришат така ужасно.Но все пак утре следобед сме при вета той ще каже със сигурност как е. ;)
Всички в къщи бяхме като клоуни - един държи бисквита другия играчка третия вика "Габи" "Габи", само и само да застане за една минута на едно място :rolleyes:
А за възпалението - поне видимо е по добте :yahoo:.Спря да ги чеше и да тръска, спряха и да миришат така ужасно.Но все пак утре следобед сме при вета той ще каже със сигурност как е. ;)

Публикувано: 14 November 2008 - 10:46 AM
вчера го снимах Скорострла с дънково му яке - по-измъчена физиономия не сте виждали - след два часа борба, в която целта беше да застане на едно място за да го снимам, той най-накрая се съгласи и застана , но с такова видимо отвращение, че прилича на дете без майка....чак се чудя дали да го пускам да го видите, такава трагедия начиии.... :'( ;D
Публикувано: 14 November 2008 - 04:32 PM
Здравейте,
вчера си взех мъника, Антонио. Голям дивак е.
Има обаче нещо с което не знам как да се преборя, моля за помощ. Дребосъкът е научен да спи при стопаните си, а аз много се въртя и снощи за около 30 мин щях да го изсипя от леглото поне 5 пъти. Как да го науча да спи самичък? Много скимти и се качва със засилка в леглото, всеки път като го оставя сам. :'(
Има обаче нещо с което не знам как да се преборя, моля за помощ. Дребосъкът е научен да спи при стопаните си, а аз много се въртя и снощи за около 30 мин щях да го изсипя от леглото поне 5 пъти. Как да го науча да спи самичък? Много скимти и се качва със засилка в леглото, всеки път като го оставя сам. :'(
Публикувано: 14 November 2008 - 05:41 PM
Цитат
Здравейте,
Честито за мъника, нека ти е жив и здрав, да ти носи много много радост. :yahoo:
Може ли снимки, че и ние да му се нарадваме. ;)
За спането и ние сма така.Първата нощ ставах 6-7 пъти, че да си играем, до скоро се събуждаше през ноща, водех я до тоалетната и тя пак си заспиваше.Вече не се буди, но наистина трябва да внимаваш през ноща, че те са още буболечета ;D
Не знам той как се засилва :huh: ама нащо Габи още не може да се качва по леглата ;D

Публикувано: 14 November 2008 - 06:23 PM
Ооо засилва се от средата на стаята и скача, снимки ще кача сигурно утре, защото сега няма как да го хвана пред лаптопа.
Днес няколко пъти заспива пред радиатора, надявам се довечера да стане пак пред него на топло. Иначе цял ден си обяснявахме, че само аз спя в леглото.
Днес няколко пъти заспива пред радиатора, надявам се довечера да стане пак пред него на топло. Иначе цял ден си обяснявахме, че само аз спя в леглото.
Публикувано: 15 November 2008 - 10:27 AM
Да се отучите да не спи в леглото- няма такъв филм! Нашата пинчерка е вече на 2г и откакто я взех -на 2 месеца, я научих /де ми е бил акъла :huh:/ да спи при мен, че беше бебе и много трепереше и скимтеше в панера си... и още си спим така. Ама аз съм свикнала и не ми пречи. Даже и лятото, в жегите - тя пак навряна при мен... ама нали си я обичкам.. Тя моята е голямо гивизе ;D
Публикувано: 15 November 2008 - 11:14 AM
Здравейте момичета- незнам дали още ни помните защото не ни обърнахте много внимание. а и нашия Майки все беше болничък. Но ние вече нямаме право да сме сред вас! Майки миналия ден го смачка кола :'( и аз още съм в шок как стана всичко за няколко секунди и как шофьора нададе още газ и даже не спря!
Като ви чета нашия Майки като чели беше ангел. още когато го купихме от магазина и го сложихме в неговото легълце в коридора той изобщо не изкимтя нито една нощ. научи се че навън се ходи до тоалетна точно за един месец а беше на четери месеца. беше кротък и безшумен като коте и нито обувките наяде -дето му бяха пред нослето нито нещо друго!
С нас остана само гласовития му глас когато се хранихме и той обикаляше около нас и ни лаеше! Много съжалявам че се стъписах когато той изхвърчя от парка и право на пътя и не реагирах и нищо не можах да направя. а и му дадох цялата му свобода а не трябваше -беше още малък за това. но беше толкова отговорен. и се чудя защо господ така си го прибра за миг -защото наистина беше болничък и ветеринарите казваха че няма надежда -за да не се мъчи ли. но много ми липсва защото цялата отговорност беше моя за него!
Чудя се друго ли да си вземем -но няма кой да замени такова умно и добричко кученце. много ми е зле и от два дни само плача! :'(
Като ви чета нашия Майки като чели беше ангел. още когато го купихме от магазина и го сложихме в неговото легълце в коридора той изобщо не изкимтя нито една нощ. научи се че навън се ходи до тоалетна точно за един месец а беше на четери месеца. беше кротък и безшумен като коте и нито обувките наяде -дето му бяха пред нослето нито нещо друго!
С нас остана само гласовития му глас когато се хранихме и той обикаляше около нас и ни лаеше! Много съжалявам че се стъписах когато той изхвърчя от парка и право на пътя и не реагирах и нищо не можах да направя. а и му дадох цялата му свобода а не трябваше -беше още малък за това. но беше толкова отговорен. и се чудя защо господ така си го прибра за миг -защото наистина беше болничък и ветеринарите казваха че няма надежда -за да не се мъчи ли. но много ми липсва защото цялата отговорност беше моя за него!
Чудя се друго ли да си вземем -но няма кой да замени такова умно и добричко кученце. много ми е зле и от два дни само плача! :'(