Мини Пинчер
Публикувано: 28 November 2008 - 10:32 AM
Публикувано: 28 November 2008 - 10:37 AM
Като гледам снимчиците с вашите любимци пълни с толкова много доброта и взаимна любов, че ми става едно такова мило. Дано си ги обичаме дълги години и си се радваме взаимно :blink:
Арни с това пухче е голям сладур, но и на мен не ми се дават толкоз пари, то колкото един мой костюм значи :angry:
Аз този уикенд смятам да се заема с шиене на якенце на моя Ричи, и събрах доста идеи от вашите гардероби. Ще видим какво ще го сътворя и ще пратя снимка ;D
А преди това ето една снимка - където има смях и закачка той задължително е там с водещо участие:
Публикувано: 28 November 2008 - 11:43 AM
Аз, преди години, нямах опит с отглеждане на дом. любимец вкъщи, нямаше масово интернет, и съм правила нещата по съвети на хора с дом. любимци.
Тоест, като се изпика някъде, топваш вестника и го оставяш в банята. Водиш го регулярно там и то си познава миризмата и се приучава да го прави там. Е, доста акита съм чистила преди да го науча да не ака навсякъде, но то е неизбежно.
Аз, обаче, повече заложих на по-дългите разходки навън и лека-полека той свикна само навън. По принуда трябваше да си прекарва деня самичък и се научи да стиска и да не прави бели до следващото извеждане.
Желая ти успех с уроците ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 12:45 PM
Цитат
Има начин, но трябва и много търпение. Ние научихме Тони да ходи само на памперсите(продават ги в зоомагазините около левче струват). Като се изпиша някъде другаде, попиваш му с памперса. После при всяко пишане на друго място му давахме да подуши памперса, така малко по-малко той самичък започна да ходи на памперса. А след това и самичък започна да драска по вратата като иска вън. Ние очаквахме, че всичко това ще ни отнеме месеци. А то взе, че стана за няма и 2 седмици при постоянен надзор.
Публикувано: 28 November 2008 - 03:11 PM
Който умее да шие може да си вземе идейка :blink: А който не умее, може да си поръча ;)
Публикувано: 28 November 2008 - 04:39 PM
Публикувано: 28 November 2008 - 05:59 PM
http://www.croxbox.b...00680deca304e9/

СИТИ
Публикувано: 28 November 2008 - 08:15 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 November 2008 - 10:13 PM
А за дрешките-наистина са много скъпи...по 50-60-70 лева а даже и по скъпи....обаче са много красиви...Това оранжевото с пуха на качулката е по евтино-за 25 лева обаче не е много дебело и ще му е студено в големия студ...а тия по скъпите са супер дебели с крачоли... абе гъзърия :rolleyes: :rolleyes: B)Ще ше ми се и обувчици да му взема че като има сняг не може да стъпва от студ-ама и те по 30-40 лева....а все пак аз няма гола да ходя-и аз искам дрешки ;) ;D :angry:
А има такива красоти че ми се иска всичките да му купя.....Иначе сега се опитвам да му плета една блуза....ако въобще излезне нещо обещавам да го снимам и да я покажа :yahoo:
Публикувано: 29 November 2008 - 12:55 PM