Мини Пинчер
Публикувано: 26 February 2009 - 11:44 AM
И аз ви чета много -но рядко пиша!
Сега имам проблем със сина ми -малкия неиска да ходи на градина. плаче. напикава се и в къщи и в градината. не яде -обявил ни е бойкот и дано отмине и се климатизира вече. но това не е за тук!
А Майки е на 3 месеца и половина вече е 1.100кг. вечно гладен. и гризе всичко дървено -особено на малкия кошарата. и моите пантофи. А за белите -като кажа -какво направи- или -неее- и той скрива ушите навежда се и изчезва на местото си в колибката си -обикновенно така правя когато се наака другаде освен в банята -защото за чишкането вече е научен -ех тия наградки или ако готвя през 15 минути чишка за наградка!
Сега имам проблем със сина ми -малкия неиска да ходи на градина. плаче. напикава се и в къщи и в градината. не яде -обявил ни е бойкот и дано отмине и се климатизира вече. но това не е за тук!
А Майки е на 3 месеца и половина вече е 1.100кг. вечно гладен. и гризе всичко дървено -особено на малкия кошарата. и моите пантофи. А за белите -като кажа -какво направи- или -неее- и той скрива ушите навежда се и изчезва на местото си в колибката си -обикновенно така правя когато се наака другаде освен в банята -защото за чишкането вече е научен -ех тия наградки или ако готвя през 15 минути чишка за наградка!
Публикувано: 26 February 2009 - 01:00 PM
Публикувано: 28 February 2009 - 09:23 AM
neonkaa, в Feb 28 2009, 07:06 AM, написа:
ichi -вие направихте ли на Рафи третата ваксина?
на нас ни направиха между ръменете и от четери дни стои едно топле -1см. голямо и не се распространява и ме притеснява -май ще се обаждам на вета. вие имате ли го?
на нас ни направиха между ръменете и от четери дни стои едно топле -1см. голямо и не се распространява и ме притеснява -май ще се обаждам на вета. вие имате ли го?
Когато направих на Айра третата ваксина и тя имаше такова топче. Не се притеснявай няма нищо страшно, аз я отведох при вета и го попитах но той каза да не се притеснявам и да и спра за известно време калцийте :)
Публикувано: 28 February 2009 - 09:28 PM
neonkaa, в Feb 28 2009, 08:06 AM, написа:
ichi -вие направихте ли на Рафи третата ваксина?
Днес му правихме третата ваксина и досега нямаше такова топче.Утре сутринта ще го видим,ако има ще пиша.Вета ни каза,че след тая ваксина(която се водела последна)трябва да се ваксинира чак като стане на годинка.Но ни каза че ако искаме пожелание може да се направи ваксина на 6 месеца.Просто било по-безопасно за Рафи ако си играе с други кучета

Публикувано: 28 February 2009 - 09:39 PM
И ние имахме топче след ваксината, освен това поне 2 дена след всяка ваксина се чувстваше много зле, отпаднал и омърлушен . С времето топчето изчезна

Публикувано: 02 March 2009 - 07:13 PM
Не съм се обаждала на вета -че сина и дъщерята легнаха с 40 градусова температура и бягам ту в детската че там е каката -ту в спалнята че там е малчо -сина. и двамата мрънкат и гледам да им угаждам!
А топчето на майки още не се е разнесло -стои си и почнах и за него да се притеснявам че от сряда му е ваксината. а пък и сега в почивните дни ме е срам да притеснявам човека -можеда е някъде на почивка. а аз да го занимавам с проблемите ни -иначе е казал да го търсим по всяко време на денонощието!
А за вън само -чишкаме там /като нося в джоба си наградка -парче саламче.за свършена работа/ и то излизаме по обяд и се отпуска да бяга след малкия -а иначе следобед му е студено и само върви след мен и скимти да го гушкам!
А топчето на майки още не се е разнесло -стои си и почнах и за него да се притеснявам че от сряда му е ваксината. а пък и сега в почивните дни ме е срам да притеснявам човека -можеда е някъде на почивка. а аз да го занимавам с проблемите ни -иначе е казал да го търсим по всяко време на денонощието!
А за вън само -чишкаме там /като нося в джоба си наградка -парче саламче.за свършена работа/ и то излизаме по обяд и се отпуска да бяга след малкия -а иначе следобед му е студено и само върви след мен и скимти да го гушкам!
Публикувано: 03 March 2009 - 06:29 PM