Мини Пинчер
Публикувано: 28 June 2009 - 07:40 PM
Отдавна не сме изстисквали аналната жлеза.Последния път той сам я изпразни от страх.Страха му беше породен от нокторезачка в ръката на вета.
Публикувано: 28 June 2009 - 07:49 PM
А колкото до разходките(някой беше питал)аз в началото като беше на около 3месеца я извеждах през около 2 часа-даже ме хвана срам от съседите че взехме да се засичаме често с тях и аз все с кучето-Беше ми доста трудно в началото даже съм използвала времето когато дъщеря ми спеше и аз хоп набързо или и двете заедно ги носих-Ама свика малко по малко и сега все още сме на 4 пъти разходка инъче не може да издържи-но бели не прави вече в къщи
kremka_07 браво че се е оправила Сара с разтройството-А за ваксините нашия вет като е слагал първата и е написал датите за следващите 2 ваксини и така ние я водихме-но знам че не трябва да се забавя датата защото всяка следваща ваксина била нещо като реимунизация на предната-ама най хубаво с вета да ти обясни да не те подведа нещо
Публикувано: 28 June 2009 - 08:18 PM
kremka_07, в Jun 28 2009, 06:14 PM, написа:

Много е сладка , одрала е кожата на Бруно като малък , все едно ,че него виждам на снимките. Да ви е жива и здрава и много да ви радва хубавицата.

Публикувано: 28 June 2009 - 08:21 PM
БРУНО, в Jun 28 2009, 06:11 PM, написа:
lutova_83, в Jun 28 2009, 05:23 PM, написа:
То и на нас са ни изтискваха жлезата, ама не съм чувала да излиза от друга дупка секрет

На Габи също беше от ануса.
Но дано Ветовете си свършат работата добре и да се оправи по бързо мъничето.

Публикувано: 28 June 2009 - 08:29 PM
suzana, в Jun 28 2009, 06:26 PM, написа:
Здравей!! Да са ти живи и здрави момичетата и много да те радват.

Ети някой предложения за имена от мен: Кари, Лори, Самира-Сами (Аз много се чудех дали мойто да не се казва така, много нежно име), Чери......това е което ми идва сега наум.
Успех,

Публикувано: 29 June 2009 - 01:17 PM
БРУНО, в Jun 28 2009, 04:22 PM, написа:

Оказаха се наистина аналните жлези ,само че със фистула.Дупчицата се е появила от там че секретът е трябвало да излезе но е станало запушван на един от каналите и затова е избило(нещо като циреи,ми обясни вета).Та би му 3 инжекции,изтиска му жлезите и утре сме пак на преглед.Просто вчера в неделя нямаше при кои друг да отида,затова го заведох при лекар на които нямам особено доверие и с право,тъйкато сутринта се обадих да попитам какво точно му беше инжектирал(за дамога да кажа на ветеринаря при които ходя)вдигна ми колежката му и се оказа че в компютъра тои е вписал че му е бил антибиотик и противовъзпалително а младежа му би само антибиотика.Общо взето малко мошенническа работа, ама ще си знам за друг път,тъи като не стига че ми взе пари за нещо което не е сложил(макар че парите в този случаи са без значение),а ми отгоре на това му беше бил прекалено голяма доза антибиотик за неговите килограми.Извинявам се че ви натоварвам с проблемите си,но споделям просто защото наистина трябва да обращаме по голямо внимание на лекарите при които водим любимците си.
Публикувано: 29 June 2009 - 01:32 PM

Прикачени снимки
Публикувано: 29 June 2009 - 03:00 PM