За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.
Уважаема госпожо

И за да не питате тая пък ква е та се меси Ви казвам веднага.Тая е най-големият и един от най-старите почитатели на чистопоридният мини пинчер от 87година,отглеждала и развъждала също като вас едно такова същество,но с ясното съзнание какво е!
Моля Ви читатели и притежатели преди да твърдите нещо се информирайте максимално,за да не се излагате!
Бихте ли ни запознали нас непросветените за стандарта?
Не няма,сами го направете.Търсете,учете и успех!И да го направя няма да имате желание да го разберете.Това е дълга и отговорна работа,която ще отиде на ватъра.Влезте във FCI на стандарти,прочетете,преведете,търсете по сайтове и форуми коментари върху стандарта и ще разберете за какво става дума.Мился,че това е достатъчна насока от мен.