Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9181 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 15 October 2009 - 10:42 AM

chocolate ако знаеш аз колко изненадана бях като я видях дрешката в магазина .Продавачката каза че стои от няколко дни а аз не пропускам такава възможност като знам колко струват по зоомагазините а аз дадох стотинки .Иначе нашийници имаше цял кашон за малки и големи кученца .Забравих да го снимам но после ще помоля моя мъж да го щракне .Много са евтини излизат по 0.20-0.30ст бройката .Сара я разхождам с нагръдник но сина вечер като няма никой я пуска отвързана и за това на нашийника и прикачих и адресника .

#9182 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 October 2009 - 02:50 PM

Цитат(chocolate80 @ Oct 15 2009, 10:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Оффф чудя се как да го измисля с тез снимки,че всеки по всяко време като реши да може да види еди кой си...На профила на лична снимка не знам дали ще е добре защото ако е по-отдалеч правена снимката нищо няма да може да се види.Чудя се защото примерно аз съм си пратила моя снимка,но помня ли на коя страница точно е ???Трябва да се разрушкам сега че да я открия и да ви кажа на еди коя си страница съм аз,който иска да ме види да отиде там....ами малко ми е тъпо ама като няма друг начин....Така,че някой ако има идеи да казва,аз с тез "хакерски" истории сим на Вие ама ако се наложи ще помагате ab_041.gif

Много ме е срам ама.......на 437 стр. са ми снимките... ab_041.gif
Взимайте пример от мен,срам не срам голяма работа,няма да се избираме я,не сме на конкур за красота все пак....хайде давайте смело ba_025.gif И да не забравяме все пак че сме тук заради кучовците си,така че коментари относно кой как изглежда може и да няма...просто се виждаме и толкоз

А защо не си сложим снимките на аватарите,така всеки път ще се виждаме smile.gif !
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#9183 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 October 2009 - 02:58 PM

Цитат(m1r @ Oct 15 2009, 03:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(chocolate80 @ Oct 15 2009, 10:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Оффф чудя се как да го измисля с тез снимки,че всеки по всяко време като реши да може да види еди кой си...На профила на лична снимка не знам дали ще е добре защото ако е по-отдалеч правена снимката нищо няма да може да се види.Чудя се защото примерно аз съм си пратила моя снимка,но помня ли на коя страница точно е ???Трябва да се разрушкам сега че да я открия и да ви кажа на еди коя си страница съм аз,който иска да ме види да отиде там....ами малко ми е тъпо ама като няма друг начин....Така,че някой ако има идеи да казва,аз с тез "хакерски" истории сим на Вие ама ако се наложи ще помагате ab_041.gif

Много ме е срам ама.......на 437 стр. са ми снимките... ab_041.gif
Взимайте пример от мен,срам не срам голяма работа,няма да се избираме я,не сме на конкур за красота все пак....хайде давайте смело ba_025.gif И да не забравяме все пак че сме тук заради кучовците си,така че коментари относно кой как изглежда може и да няма...просто се виждаме и толкоз

А защо не си сложим снимките на аватарите,така всеки път ще се виждаме smile.gif !

А,не става много са големи снимките!
User's Signature

#9184 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 15 October 2009 - 03:05 PM

Е,chocolate срам не срам...ЕТО НИ И НАС СЪС СЪНИ!Права си ,че няма да се избираме smile.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9185 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 04:30 PM

вие на каква възраст сте на мен моя ми изглежда тоста дребен ама по добре по мъничак да си стой

#9186 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 15 October 2009 - 05:07 PM

Олее като ви гледам мъниците направо... gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif ние сме по-"великанести" от вас,но в никакъв случай не го казвам все едно се оплаквам...напротив,аз още като реших,че искам пинчерче не исках да е от най-малките(да не ме помислите за луда,май всички искат точно обратното)...ама какъвто и да беше излязъл пак щеше да е на "мама убавеца" ab_041.gif и пак щях да съм толкова луда по него както съм сега ha_081.gif

radison,не знам коя точно питаш,но тез линийки мила за какво мислиш ги слагаме ??Всички да виждат как се казва куч и колко е голям... wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#9187 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 05:07 PM

Радисон зависи за кого питаш.Мисля,че на почти всички профили пише колко са големи кученцата wb_052.gif Ето ни и нас af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9188 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 15 October 2009 - 06:24 PM

Това е нашийника на САРА .А това съм аз Галя wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9189 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 October 2009 - 07:04 PM

На вас младите само луди мисли ви минават през главите,сега па снимки на собствениците.Ми нали сме по на 50 год ,бе деца,ще ви стресираме кат ни видите ud_009.gif
Моя кърлеж се инати до вратата да излиза навън,ама му хванах цаката.Мятам каишката в най-топлата стая и той отива да я пази от котката.Така откарва цял ден smile.gif Много е студено навън,как го изведа и корема му почва да свири.Вчера го водих при една лабрадорка,уж да ги запознаем та да ги водим на вила.Запознанство в близък план нямаше,на нея се наложи да и сложат нашийник с шипове,а той се качи на най късия ми косъм на върха на главата.Тя е на 1 год и тежи 50 кг.......та не настоявах много ,много да се опознаят.И сега Чафи ще ходи на вила,а тя не.

#9190 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 08:44 PM

Ами решихме се да си вземем кученце. Моля ако има някой от Бургас и има кучило да пише. smile.gif
User's Signature

Йоркширски териер

#9191 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 09:56 PM

Лина със сълзи съм се смяла на запознанството на Чафи с лабрадорката чак не мога да прочета на милото за какво се смея толкова .Сара се е навряла под китеника и не мърда от там умря ми детето от студ .
tanq_york питай Анчето от темата за той териерите тя има много хубави кучета може и да има бебета . ae_085.gif

#9192 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 11:24 PM

Цитат(tanq_york @ Oct 15 2009, 07:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами решихме се да си вземем кученце. Моля ако има някой от Бургас и има кучило да пише. smile.gif

Благодаря ви много. smile.gif Ще я попитам.
User's Signature

Йоркширски териер

#9193 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 09:09 AM

извинявам се сега видяхна всички възраста а има ли някой от пловдив

#9194 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2009 - 09:47 AM

Цитат(4afi @ Oct 15 2009, 08:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На вас младите само луди мисли ви минават през главите,сега па снимки на собствениците.Ми нали сме по на 50 год ,бе деца,ще ви стресираме кат ни видите ud_009.gif
Моя кърлеж се инати до вратата да излиза навън,ама му хванах цаката.Мятам каишката в най-топлата стая и той отива да я пази от котката.Така откарва цял ден smile.gif Много е студено навън,как го изведа и корема му почва да свири.Вчера го водих при една лабрадорка,уж да ги запознаем та да ги водим на вила.Запознанство в близък план нямаше,на нея се наложи да и сложат нашийник с шипове,а той се качи на най късия ми косъм на върха на главата.Тя е на 1 год и тежи 50 кг.......та не настоявах много ,много да се опознаят.И сега Чафи ще ходи на вила,а тя не.

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Ей това уникално чувство за хумор много ми липсва и за това всеки път те призовавам да пишеш по-често....голяма си работа rc_036.gif Само един такъв човек със същото уникално чувство за хумор познавах,но за съжаление... rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif
А това кой на колко години е няма никакво значение щом намираме общ език...И повярвай ми никой няма да се стресира....Все пак аз съм гледала албума на Чафи над 10пъти и съм те виждала там и да ти кажа съм много добре,камо ли стресирана md_064.gif но все пак не те насилвам в никакъв случай,все пак това е по желание.
User's Signature

Качена снимка

#9195 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 09:56 AM

ето ни и нас всичките ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9196 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2009 - 10:32 AM

Цитат(Bubka_93 @ Oct 15 2009, 08:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
PETIO ,аз бях на срещата,но не видях "познати" хора.Организацията наистина беше слаба,защото не се познаваме.До 3 стоях на Пантеона,но никои не дойде при мен dry.gif eg_033.gif Много съжелявам,че не се получи,но поне се разходихме хубаво с Бубка smile.gif

Bubka 93, май че те видях, но не можах да ви стигна! Аз се появих към 2 и 10 някъде, обиколих Пантеона като гоних едно пинчи (може би беше ти) и после срещнах Петьо, заговорихме се и с други пинчособственици, тогава пак те видях, но ти пак изчезна. Жалко, че не сме се намерили. Другия път ще си уговорим точно определено място. Този път ходех от човек на човек да питам: "Вие за срещата ли сте?" ab_041.gif

Ето ни и нас:
Прикачена снимка

Галка, имаме същото якенце като вашето синьото, но не е капитонирано. Взех го за 14 лева от борсата. Страхотни дрешки сте си взели.

Шоколадче, можем да си сложим по една снимка в профила, може и не на аватара и като искаш да видиш кой кой е, просто разглеждаш профила!
User's Signature

Качена снимка

#9197 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 16 October 2009 - 01:06 PM

Цитат(Skipper @ Oct 16 2009, 11:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Шоколадче, можем да си сложим по една снимка в профила, може и не на аватара и като искаш да видиш кой кой е, просто разглеждаш профила!

Скипи,права си май така ще е най-добре...Бъди беше ми обяснявала един път как да си намалям снимките и ще взема да пробвам вече дали ще стане(че в нас ми е по-различен Office пакета и не му разбирам нищооо) ако не мога май ще и пратя снимката си и тя да ми я намали(ако няма нищо против де) и ще си я кукна на аватара да виждат хората каква "убава мама" си има Арчи ac_007.gif ac_007.gif ac_007.gif

Чакайте да ви пратя една бебешорска снимка на Арчонката,да му видите прощъпулника във фото-моделската кариера ab_041.gif
То поза,то чудо....професионална работа ac_007.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9198 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 05:47 PM

Цитат(radison @ Oct 16 2009, 10:09 AM) <{POST_SNAPBACK}>
извинявам се сега видяхна всички възраста а има ли някой от пловдив

Ами то в профилите пише кой от къде е. Има и от Пловдив, аз например.
User's Signature

Качена снимка

#9199 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2009 - 05:55 PM

Здравейте eyes.gif , гледам имаме ново попълнение af_089.gif .
За студа и Доди е така насилвам я сутрин рано-рано да излиза навън да пишка, че съм на училище и трябва да стиска, а тя е една жална картинка като стане и като почне да трепери ab_041.gif ..Бренда за момента е добре, но пак не иска да яде нищо и не знам какво ще я правим mellow.gif ..

User's Signature

Качена снимка

#9200 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 16 October 2009 - 07:20 PM

Цитат(chocolate80 @ Oct 16 2009, 02:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Skipper @ Oct 16 2009, 11:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Скипи,права си май така ще е най-добре...Бъди беше ми обяснявала един път как да си намалям снимките и ще взема да пробвам вече дали ще стане(че в нас ми е по-различен Office пакета и не му разбирам нищооо) ако не мога май ще и пратя снимката си и тя да ми я намали(ако няма нищо против де) и ще си я кукна на аватара да виждат хората каква "убава мама" си има Арчи ac_007.gif ac_007.gif ac_007.gif

Чакайте да ви пратя една бебешорска снимка на Арчонката,да му видите прощъпулника във фото-моделската кариера ab_041.gif
То поза,то чудо....професионална работа ac_007.gif

АРЧИ,вече си го харесах за зет!И от нас една бебешка снимка smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461