Мини Пинчер
Публикувано: 15 October 2009 - 10:42 AM
Публикувано: 15 October 2009 - 02:50 PM

Много ме е срам ама.......на 437 стр. са ми снимките...

Взимайте пример от мен,срам не срам голяма работа,няма да се избираме я,не сме на конкур за красота все пак....хайде давайте смело

А защо не си сложим снимките на аватарите,така всеки път ще се виждаме

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 15 October 2009 - 02:58 PM

Много ме е срам ама.......на 437 стр. са ми снимките...

Взимайте пример от мен,срам не срам голяма работа,няма да се избираме я,не сме на конкур за красота все пак....хайде давайте смело

А защо не си сложим снимките на аватарите,така всеки път ще се виждаме

А,не става много са големи снимките!

Публикувано: 15 October 2009 - 04:30 PM
Публикувано: 15 October 2009 - 05:07 PM

radison,не знам коя точно питаш,но тез линийки мила за какво мислиш ги слагаме ??Всички да виждат как се казва куч и колко е голям...

Публикувано: 15 October 2009 - 06:24 PM
Публикувано: 15 October 2009 - 07:04 PM

Моя кърлеж се инати до вратата да излиза навън,ама му хванах цаката.Мятам каишката в най-топлата стая и той отива да я пази от котката.Така откарва цял ден

Публикувано: 15 October 2009 - 09:56 PM
tanq_york питай Анчето от темата за той териерите тя има много хубави кучета може и да има бебета .

Публикувано: 15 October 2009 - 11:24 PM

Благодаря ви много.

Йоркширски териер
Публикувано: 16 October 2009 - 09:09 AM
Публикувано: 16 October 2009 - 09:47 AM

Моя кърлеж се инати до вратата да излиза навън,ама му хванах цаката.Мятам каишката в най-топлата стая и той отива да я пази от котката.Така откарва цял ден

А това кой на колко години е няма никакво значение щом намираме общ език...И повярвай ми никой няма да се стресира....Все пак аз съм гледала албума на Чафи над 10пъти и съм те виждала там и да ти кажа съм много добре,камо ли стресирана

Публикувано: 16 October 2009 - 09:56 AM
Публикувано: 16 October 2009 - 10:32 AM

Bubka 93, май че те видях, но не можах да ви стигна! Аз се появих към 2 и 10 някъде, обиколих Пантеона като гоних едно пинчи (може би беше ти) и после срещнах Петьо, заговорихме се и с други пинчособственици, тогава пак те видях, но ти пак изчезна. Жалко, че не сме се намерили. Другия път ще си уговорим точно определено място. Този път ходех от човек на човек да питам: "Вие за срещата ли сте?"

Ето ни и нас:

Галка, имаме същото якенце като вашето синьото, но не е капитонирано. Взех го за 14 лева от борсата. Страхотни дрешки сте си взели.
Шоколадче, можем да си сложим по една снимка в профила, може и не на аватара и като искаш да видиш кой кой е, просто разглеждаш профила!
Публикувано: 16 October 2009 - 01:06 PM
Скипи,права си май така ще е най-добре...Бъди беше ми обяснявала един път как да си намалям снимките и ще взема да пробвам вече дали ще стане(че в нас ми е по-различен Office пакета и не му разбирам нищооо) ако не мога май ще и пратя снимката си и тя да ми я намали(ако няма нищо против де) и ще си я кукна на аватара да виждат хората каква "убава мама" си има Арчи

Чакайте да ви пратя една бебешорска снимка на Арчонката,да му видите прощъпулника във фото-моделската кариера

То поза,то чудо....професионална работа

Публикувано: 16 October 2009 - 05:47 PM
Ами то в профилите пише кой от къде е. Има и от Пловдив, аз например.
Публикувано: 16 October 2009 - 05:55 PM

За студа и Доди е така насилвам я сутрин рано-рано да излиза навън да пишка, че съм на училище и трябва да стиска, а тя е една жална картинка като стане и като почне да трепери

Публикувано: 16 October 2009 - 07:20 PM
Скипи,права си май така ще е най-добре...Бъди беше ми обяснявала един път как да си намалям снимките и ще взема да пробвам вече дали ще стане(че в нас ми е по-различен Office пакета и не му разбирам нищооо) ако не мога май ще и пратя снимката си и тя да ми я намали(ако няма нищо против де) и ще си я кукна на аватара да виждат хората каква "убава мама" си има Арчи

Чакайте да ви пратя една бебешорска снимка на Арчонката,да му видите прощъпулника във фото-моделската кариера

То поза,то чудо....професионална работа

АРЧИ,вече си го харесах за зет!И от нас една бебешка снимка