Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9381 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2009 - 03:35 PM

Цитат(Bubka_93 @ Oct 27 2009, 09:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добро утро на всички tb_195.gif Аз съм фенка на всички кученца af_089.gif Искам да ви попитам дали и вашите сладурчета са лакоми и нахални като Бубка???? Сутринта бях оставила една чиния от торта на масата и излязох само за секунда от стаята,като се върнах тя беше се качила на масата и ми облизваше чинията eg_033.gif Кажете как да се справя?Опитах се да и се скарам,но май влезе през едното ухо и излезе през другото dry.gif

Привет и от нас re_037.gif Нашия Майк се качи за една палачинка на масата,Дъщеря ми я остави за да вдигне телефона и като се върна той мляскаше и половината я нямаше,Не знам къде побира толкова храна,И се извинявам за закъснението но да ви е здрава,пъргава и красива рожденничката,
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9382 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2009 - 04:07 PM

Цитат(Galka43 @ Oct 27 2009, 11:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
dog.gif

КЪДЕ СЕ ЗАГУБИХА БРУНО И ЧЕРИ??? ЛИПСВАТ МИ .........ТАЙРИЧКА wub.gif КОЛКО ЛИ Е ПОРАСНАЛА ФЪСТЪЧКАТА?

Хе,хе, Тайричка е пораснала....последно беше 1.750 преди десетина дена."Майка и",демек аз,нали се е заела да спасява бездомните,напоследък май само тях снимам....Ще поправя в най-скоро време този факт.Мъкна я с мен почти навсякъде,ама за игра става само една мъничка Бубка.Обикновено ми седи в ръцете като съм при големите.
Иначе ви чета редовно и се радвам на мъниците ви.И завиждам за апетита им.Мойта не яде почти нищо,предлагам и от всичко дето ядем ние,ама нИще....казва само "пфу"....И засега само фъстъци гледам да не докопа,че не може да ги дъвче и после трудно минават "на митницата" ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Има постоянно гранулки в чинията,с половин кило караме един месец най-малко....
Та така....все ни е студено и ако не сме с дрешка сме замушени под одеялото ab_041.gif И си поспиваме доста през деня,а нощес ни се играе ab_041.gif
За кучешките зъби и ние имахме един двоен,ама аз го разклащах всеки ден с пръст и накрая като отидохме при ветката беше вече "омаломощен" и се предаде,та не се наложи упойка,с голи ръце успя да го махне ae_085.gif А горните са ни паднали и двата,даже не съм разбрала кога и сега чакаме нови да порастнат.
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#9383 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2009 - 04:15 PM

Цитат(чери @ Oct 27 2009, 04:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Galka43 @ Oct 27 2009, 11:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
dog.gif

КЪДЕ СЕ ЗАГУБИХА БРУНО И ЧЕРИ??? ЛИПСВАТ МИ .........ТАЙРИЧКА wub.gif КОЛКО ЛИ Е ПОРАСНАЛА ФЪСТЪЧКАТА?

Хе,хе, Тайричка е пораснала....последно беше 1.750 преди десетина дена."Майка и",демек аз,нали се е заела да спасява бездомните,напоследък май само тях снимам....Ще поправя в май-скоро време този факт.Мъкна я с мен почти навсякъде,ама за игра става само една мъничка Бубка.Обикновено ми седи в ръцете като съм при големите.
Иначе ви чета редовно и се радвам на мъниците ви.И завиждам за апетита им.Мойта не яде почти нищо,предлагам и от всичко дето ядем ние,ама нИще....казва само "пфу"....И засега само фъстъци гледам да не докопа,че не може да ги дъвче и после трудно минават "на митницата" ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Има постоянно гранулки в чинията,с половин кило караме един месец най-малко....
Та така....все ни е студено и ако не сме с дрешка сме замушени под одеялото ab_041.gif И си поспиваме доста през деня,а нощес ни се играе ab_041.gif
За кучешките зъби и ние имахме един двоен,ама аз го разклащах всеки ден с пръст и накрая като отидохме при ветката беше вече "омаломощен" и се предаде,та не се наложи упойка,с голи ръце успя да го махне ae_085.gif А горните са ни паднали и двата,даже не съм разбрала кога и сега чакаме нови да порастнат.
Чери, чакаме в най скоро време снимки Нали знаеш ,че тайричка ми е любимка? Снощи ходих в зоомагазин и помолих да я претеглят 1950гр. не е пораснала цял месец вече си стои същото тегло!

User's Signature

Качена снимка

#9384 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2009 - 04:29 PM

Цитат
Снощи ходих в зоомагазин и помолих да я претеглят 1950гр. не е пораснала цял месец вече си стои същото тегло!

Наш "калибър" сте и ние сме сигурно там някъде вече smile.gif По-нисички сме ама по-дундави ab_041.gif
Вече е достигнала височината си твойта принцеска,щом не качва.Сега вече само ще се оформя и шишкавее ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#9385 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2009 - 04:34 PM

Черита вие на колко станахте? me_065.gif

#9386 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2009 - 04:58 PM

Ето я Тайра като бебе ( на около 50 дена),прилича на мишка ab_041.gif
А на 5 ставаме на 7 месеца. af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9387 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2009 - 05:03 PM

Мишка......... ab_041.gif а сега е голяма какичка......почти в пубертета....ааа....... ab_041.gif

#9388 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2009 - 05:27 PM

здр ние пък сме на 5 мес и сме само 1кг това нормално ли е а си хапва доста дреничък е и на ръст

#9389 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 October 2009 - 05:33 PM

Цитат(radison @ Oct 27 2009, 05:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
здр ние пък сме на 5 мес и сме само 1кг това нормално ли е а си хапва доста дреничък е и на ръст

щом си хапва и се чувства добре,не виждам защо да не е нормално.....просто вие сте мини-мини....представям си какъв желан ерген ще бъде,неговия размер е мечта за всяка пинчерка smile.gif ,а за собствениците и да не говорим ab_041.gif

А Тайричка е била просто разкошно бебенце,не че и сега не е де...мамино сладурченце gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif
User's Signature

Качена снимка

#9390 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2009 - 05:40 PM

Да и аз исках мини ама стана макси ab_041.gif вече Цвета е 3 кила и половина някъдедано да не расте повече ab_041.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9391 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 October 2009 - 05:47 PM

Божкеее сигурно съм сбъркана нещо...моя е 2.300 и е такъв скакалец и все искам още малко да заглади косъма ама така или иначе има надежда,не е спрял да расте все още...А кога се очаква да спре разтежа на кучо ?? Това май е обсъждано ама нищо който знае да казва....А относно разтежа и аз мислех,че Арчи е по-тежък,защото е по-височък такъв,и малко по-дългичък,но като го сложихме в събота на кантара...2.300 dry.gif Да са живи и здрави пък колкото-толкова....
User's Signature

Качена снимка

#9392 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2009 - 05:56 PM

днес питах доктора каза че растяли до 8 месец.

#9393 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 27 October 2009 - 06:30 PM

Моля някой да ме насочи или да ми пише лични ако знае къде да намеря мини пинчерче за не повече от 140 лв или да подаряват.Много ми трябва за една моя приятелка тя иска пинчерче.Надявам се да ми помогнете.
Благодаря предварително smile.gif
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#9394 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 October 2009 - 07:45 PM

Цитат(Julieta_Romeo @ Oct 27 2009, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля някой да ме насочи или да ми пише лични ако знае къде да намеря мини пинчерче за не повече от 140 лв или да подаряват.Много ми трябва за една моя приятелка тя иска пинчерче.Надявам се да ми помогнете.

Да не те отчайвам,но няма да намериш пинчер за по-малко от 140 лв.И е по-добре защото не се знае какъв "пинчер" може да и продадат.Има толкова много приюти за изоставени кученца,защо не си осинови някое и да направи добро??
User's Signature

Качена снимка

#9395 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 October 2009 - 10:37 PM

Ето от нас една "гола" и една "облечена "снимка ab_041.gif
Искам да попитам тези от вас които имат момиченца дали са мислили да кастрират,аз съм в чуденка wa_048.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9396 Потребителят е офлайн   PETIO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2009 - 07:43 AM

здравейте на всички и от нас със Карина,отдавна не се бяхме включвали по необясними причини ob_173.gif чери много ти а сладко сладурчето zz_224.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9397 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2009 - 09:27 AM

Айде бе Петьо, къде се изгубихте? Не мога да я позная Карина, много е пораснала smile.gif !
Чери, браво мила rc_036.gif ! Как се справяш не знам? Темите ти в "Без дом" стават все повече, чудя се дали и кученцата у вас няма да се увеличат!? А Тайричка както винаги е на ниво wub.gif ! За кастрацията, аз имам мъжко куче и пак се обърках, а вие с момиченцата не знам. Като чета и говоря с лекари - хем така, хем иначе zz_031.gif . Нашите лекари ми казаха, че абсурд да го кастрираме сега, понеже е малък и не могат да разберат защо ще го правя. Мен ме е страх да не хукне след разгонена женска и да го изгубя или не дай Боже да го блъсне кола, или............. и какви ли не ужасии! Чафи, дай съвет!
И сега да ви се похваля какво ни оплете "мама" ab_041.gif Галка. Тя има златни ръце и Бъдко й е много благодарен dog.gif ! Малко не иска да позира, но колкото - толкова:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9398 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2009 - 09:39 AM

Цитат(Julieta_Romeo @ Oct 27 2009, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Права е Бубка, защо не погледнете темите в "Без дом", включително кученцата по изолатори и приюти. Обясни й, че така или иначе за такава цена не може да си купи кученце с родословие (поне така мисля).

рамка, Цвети е чудесно куче, завиждам ти md_064.gif ! Аз искам Бъдко да стане към 4 кг. По-спокойна ще съм за него. Той днес стана на 5 месеца и е 2 кг vf_066.gif .
User's Signature

Качена снимка

#9399 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 28 October 2009 - 01:10 PM

Благодаряя на всички много и изклучително се надявам да се съгласи.Дали има и други породи тя ми каза че няма претенции.
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#9400 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2009 - 01:59 PM

Жулиета,на скоро моя позната се похвали,че кучето и е родило.Кръстоска са между пинчер и шпиц.Мисля,че каза ,че на 10 ноември ще са готови за продаване.Цената е 100лв.Ти откъде си?
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема