Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9441 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 November 2009 - 01:55 PM

Цитат(Galka43 @ Nov 2 2009, 01:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Като видях, дамите лакирани,че да се оплача. Преди доста време когато правихме втора имунизация нашата ветка отряза ноктите на Сиси. Скоро обаче отидох при друг вет да помоля да отреже ноктите и той като започна да обяснява ,че не трабва, че ноктите имали живец и можело да я боли и така ........след доста обяснение ми отказа окончателно. Сега съм решила да отида при друг ,че дано той се съгласи.
А забравих,вета каза ,че като я водим на разходки и да я караме да бяга по асфалта и те щели да се изпелят сами...................

Ами Гале, ние сме рязали ноктите на Бъдко само веднъж, преди да почна да го извеждам. Оттогава редовно ги проверяват, но не се е налагало да ги режат. Изпилява ги като бяга, но аз го пускам редовно в "кучешката градинка", така че зависи къде я разхождаш и тича ли.
User's Signature

Качена снимка

#9442 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 November 2009 - 02:04 PM

Ани, в студа не тича много Вчера я взехме с нас в морската градина и като кон бягаше ,но не излизаме редовно. Затова,че няма да стане от самосебе си Искам да я види вета и да я подкастри малко. Издра ми и новата покривка на дивана. Аз заради нея килими и покривки смених ,но то така не може .......... smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9443 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 02:58 PM

Цитат
Чери, Тайричка е невероятен бонбон. Преди ми изглеждаше дундавка, а сега ми се струва толкова слабичка gd_044.gif . Да й нацелуваш голото тумбаче.

Мерси Buddy28,тя по стандартите за чихуа е мнооого зле милата,ама иначе е сладурче де,спор няма ab_041.gif
Наистина се е вталила,от един месец не е качила ни грам,даже в събота като се мерихме беще 1.720,а преди 2 седмици 1.740 ud_009.gif Аз харесвам по-дундавки и ще се охранваме сега ae_085.gif
Вашите все са манекени и вталени,ама поне имат апетит af_089.gif много се кефя на ящни кучовци,ама не ми се падна такова tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#9444 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2009 - 03:06 PM

Чери, много ти е сладка Тайричка Да я нацелуваш va_010.gif по голото тумбаче.
Сиската е станала толкова ящна,че вчера дори повръща.
User's Signature

Качена снимка

#9445 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 November 2009 - 03:11 PM

Да ви се похваля и аз колко е пораснала Моли,няма вече гадинки в нея и започна много да яде,даже и легълцето й стана мъничко... wub.gif До вчера й давах да яде котешки паучове за закуска и през останалата част от деня Роял Канин за чихуа хуа,но акото й беше много меко и ароматизирано и от днес сме само на гранули...Много им се мръщи на пустите сухи храни,но аз съм инат,ще гладува пък ще започне да яде (така поне се надявам).Има ли дтуги пинчета,които не обичат,или не са обичали гранулите и свикват ли с тази храна,или ще уморя Моли от глад?!? tb_195.gif

User's Signature

Качена снимка

#9446 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 02 November 2009 - 03:24 PM

Ох,толкова мъчно ми стана като й го подарих,но какво да се прави!Да и аз мисля,че са гъбички,защото и по ушите имаше!Тя си знае за ваксините!Специално до кнежа ходихме.През нощта много се разигра и започна да ни хапе ab_041.gif Днес беше най-трудния ден който съм преживявала ab_041.gif Трябваше да го водя до училище!!!Ще ви покажа и снимки от чина!
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#9447 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 03:47 PM

Искам да питам с какво чистите ушите на кученцата си,защото моята от както й слагах капки,че ги беше възпалила й миришат ужасно...Онзи ден я къпах,но от миризмата от ушите имам чувството,че цялото й телце мирише.Гледах по разни сайтове,че се предлагат мазила за почистване на ушите + премахване на миризмата.Някой пробвал ли е нещо ефикасно.Не са й мръсни,защото редовно ги почиствам,но незная от къде идва неприятата миризма!!!
User's Signature

Качена снимка

#9448 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 November 2009 - 05:00 PM

"Вашите все са манекени и вталени,ама поне имат апетит много се кефя на ящни кучовци,ама не ми се падна такова" Чери ние от апетит ядем салфетки,весници,моливи,гумички dry.gif Ушите на Бубка ги чистя с клечки за човешки уши,а ноктите ги режа в къщи,като гледам да не засегна живеца smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#9449 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 November 2009 - 05:15 PM

Мале мале какви сте хубавки всички wub.gif wub.gif "оплакнах окото " днес....Тази Сиска каква мома станала,не мога да разбера повече на малко лисиче или сърне ми прилича,много ми е сладичка...и тази остра муцунка gb_023.gif gb_023.gif пу пу
Гале,това със живеца е вярно,но те само връхчетата се подкастрят,така знам аз ,но на Арчи не съм ги рязала никога,особено на задните крака са му толкова късички ноктенцата,той като лае и рита като катър и си ги пили сам(радостен,уплашен или ядосан много рита като лае,такива къчове хвърля ab_041.gif ab_041.gif ,много е смешен)....живец,живец ама до къде точно се намира защото неговите са много късички и не го боли,продължава да рита така,че...
На моя ушите никога не съм му ги чистила защото е мисията невъзможна,но той сам си ги чисти...пак е много смешен тръска тръска главата,после си вкарва крачето и почва едно внимателно ровене,че после задължително ги души,че и понякога си ги ближе zz_020.gif ...но на скоро и на мен ми позамирисаха и явно си ги е чистил защото вече не мирише.И аз съм гледала разни балсами за уши в нета,но не съм поръчвала...
А аз да попитам някой ползвал ли е сух шампоан,така реших да го къпя зимата,че да не взема да го простудя нещо,че той студено или не,всяка сутрин и вечер иска да излиза на разходка...
Взех му една паста за имунната система на Xtra Care и уж била много вкусна за кучетата...дрън дрън само като я помирише и бяга,някой давал ли е такова чудо ???
User's Signature

Качена снимка

#9450 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 November 2009 - 06:29 PM

Цитат(Bubka_93 @ Nov 1 2009, 10:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лелеееее тая Доди как се е сгънала. ab_041.gif ud_009.gif Май ще става гимнастичка af_089.gif

Абсулютно af_089.gif ab_041.gif .
И Доди иска половерче като на Молии ba_025.gif Искам за вкъщи да има нещо по-удобно и прибрано, ама баба ми нещо не може да разбере какво точно искам да оплете ac_007.gif .
Аз си мислех на Доди някакви витамини да почна да й давам, за да е по-силна имунната й система. Някой дава ли от вас?

User's Signature

Качена снимка

#9451 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2009 - 06:44 PM

Здравейте на всички от нас с Арчи,
редовно ви четем и се радваме на всички пинчовци.
Искаме да попитаме знаещите,всички зъби ли се сменят
при кучето или само до кучешките и още един въпрос,
от 3 дни сутрин нарочно явно се изпишкваме или на дивана
или на спалнята незнайно за мен по какви причини,като вече
имаме изградени хигиенни навици,не е ял бой поне така казват
другите членове в къщи,като му се поскарваме когато прави бели,
но не сме излизали 3 дни на разходка защото е студено и аз така
прецених че е добре за него ,но днес като отворих вратата пробяга
набързо трите етажа и чакаше за разходка,изведох го и за мое
учудване той тичаше с повод естественно а аз умрях от студ,маркира
всички полянки и след всяко маркиране раздаваше едни странни
къчове с предни или задни крачета,а преди да излезем беше
яхнал една играчка и след това като го видях се ужасих,
члена му бе излязъл навън заедно с тестисите до него,
помислих си дори че нещо се е изсипал защото ходеше като......
но после се оправи,та си мисля да неби да се е разгонил или нещо
друго е причината за напишкването по леглата.
Ще съм благодарна на всички съвети
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#9452 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 02 November 2009 - 07:15 PM

Новата стопанка на мини пинчерччето го кръсти Леон.Вече започва да играе с нея и и хапе ръцете smile.gif

Ето и снимки на малкия френски лъв (Леон на френски е лъв ако не се лъжа)

Тук й хапе одеалото

А тук говори по телефона ab_041.gif

User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#9453 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 07:42 PM

ето ни и нас като чета на неговата възраст колко тежат вашите мъничета започвам да се притеснявам ние сме само 1.200кг дребнички сме мн ама сигурно ще навакса

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9454 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2009 - 07:44 PM

Какъв е бебешок. Голям сладур е eyes.gif .
silvatixo, при малките породи е често срещано да не паднат сами всички зъби и трябва оперативно да се махнат (както в нашия случай). Почват да се сменят към 4-5 месец и до годинка би трябвало всички да паднат и да порастнат нови.
Може родителите му да са малки и затова и той да е такъв дребчо zz_223.gif .

User's Signature

Качена снимка

#9455 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 11:39 PM

Цитат(chocolate80 @ Nov 2 2009, 05:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мале мале какви сте хубавки всички wub.gif wub.gif "оплакнах окото " днес....Тази Сиска каква мома станала,не мога да разбера повече на малко лисиче или сърне ми прилича,много ми е сладичка...и тази остра муцунка gb_023.gif gb_023.gif пу пу
Гале,това със живеца е вярно,но те само връхчетата се подкастрят,така знам аз ,но на Арчи не съм ги рязала никога,особено на задните крака са му толкова късички ноктенцата,той като лае и рита като катър и си ги пили сам(радостен,уплашен или ядосан много рита като лае,такива къчове хвърля ab_041.gif ab_041.gif ,много е смешен)....живец,живец ама до къде точно се намира защото неговите са много късички и не го боли,продължава да рита така,че...
На моя ушите никога не съм му ги чистила защото е мисията невъзможна,но той сам си ги чисти...пак е много смешен тръска тръска главата,после си вкарва крачето и почва едно внимателно ровене,че после задължително ги души,че и понякога си ги ближе zz_020.gif ...но на скоро и на мен ми позамирисаха и явно си ги е чистил защото вече не мирише.И аз съм гледала разни балсами за уши в нета,но не съм поръчвала...
А аз да попитам някой ползвал ли е сух шампоан,така реших да го къпя зимата,че да не взема да го простудя нещо,че той студено или не,всяка сутрин и вечер иска да излиза на разходка...
Взех му една паста за имунната система на Xtra Care и уж била много вкусна за кучетата...дрън дрън само като я помирише и бяга,някой давал ли е такова чудо ???

Здравей, видях , че питаш за сухия шампоан.Аз ползвам такъв и съм много доволна от него.Моя е от типа на пяната за коса.Има и спрейчета но тях не съм ги ползвала.Това което имаме ние се използва по следния начин: разклащам флакона и след това слагам на ръката както когато ще си слагам пяна за коса (в опътването иначе пише на памучно или хавлиено парцалче) , след това намазвам обилно телцето на кучо и подсушавам с бяла хавлиена кърпа.(бяла защото в пяната има малко спирт и ако кученцето е светло а кърпата цветна може да го боядисаш. Но трябва и от време на време истинско къпане, че само със сухия не става.
User's Signature

Качена снимка

#9456 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2009 - 12:19 AM

И ние ползваме сух шампоан,по-точно пяна за почистване.Не знам колко почиства,ама поне ухае приятно.Чери много мразеше такъв тип "къпане",скъсваше се да лае като видеше флакона и тичаше да се скрие,а на Тайра не и прави впечатление.А от разтвора за уши съм много доволна,използвам го един път седмично,а напоследък и по-рядко даже и ушичките са чистички и без мирис ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#9457 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 November 2009 - 11:46 AM

smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9458 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2009 - 01:41 PM

Цитат(4afi @ Nov 3 2009, 11:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif

Чафи, ама ти си ги научила да се събуват преди да си легнат ab_041.gif . Май котето командва парада.
User's Signature

Качена снимка

#9459 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2009 - 02:40 PM

Ние за почистване на ушите ползваме това:
Прикачена снимка

А на мама сурикатчето по цял ден или лежи, или иска да се качи някъде, или се опитва (и успява) от една играчка да направи три ab_041.gif . Ами то какво друго да прави?

Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9460 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2009 - 02:59 PM

Ето пък Сиската как обича да се гуши вм лапите на малкия ми син