Мале мале какви сте хубавки всички

"оплакнах окото " днес....Тази Сиска каква мома станала,не мога да разбера повече на малко лисиче или сърне ми прилича,много ми е сладичка...и тази остра муцунка

пу пу
Гале,това със живеца е вярно,но те само връхчетата се подкастрят,така знам аз ,но на Арчи не съм ги рязала никога,особено на задните крака са му толкова късички ноктенцата,той като лае и рита като катър и си ги пили сам(радостен,уплашен или ядосан много рита като лае,такива къчове хвърля

,много е смешен)....живец,живец ама до къде точно се намира защото неговите са много късички и не го боли,продължава да рита така,че...
На моя ушите никога не съм му ги чистила защото е мисията невъзможна,но той сам си ги чисти...пак е много смешен тръска тръска главата,после си вкарва крачето и почва едно внимателно ровене,че после задължително ги души,че и понякога си ги ближе

...но на скоро и на мен ми позамирисаха и явно си ги е чистил защото вече не мирише.И аз съм гледала разни балсами за уши в нета,но не съм поръчвала...
А аз да попитам някой ползвал ли е сух шампоан,така реших да го къпя зимата,че да не взема да го простудя нещо,че той студено или не,всяка сутрин и вечер иска да излиза на разходка...
Взех му една паста за имунната система на Xtra Care и уж била много вкусна за кучетата...дрън дрън само като я помирише и бяга,някой давал ли е такова чудо ???