Честито Гале
Мини Пинчер
Публикувано: 06 January 2010 - 06:44 PM
Цитат(zahoo @ Jan 5 2010, 12:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте. Някой от вас купирал ли е ушите или опашката на кученцето си от всички, които пишат в темата ?
Честит първи месец на сладурите (на патерици)! Д са живи и здрави и да порастнат големи големи големи
При пинчерите уши не се купират, те са си прави. Само при доберманите се купират, но вече не, защото е забранено със закон.
Публикувано: 06 January 2010 - 11:11 PM
Цитат(Bubka_93 @ Jan 5 2010, 09:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А Бъди започна ли да лае 
Не! И съм му казала, че ще му изскубна езика, ако почне да лае на дърти години
Публикувано: 07 January 2010 - 05:10 PM
Цитат(magitt @ Jan 7 2010, 02:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много е хубав Бъди 
А знаеш и колко е смел също така
Публикувано: 07 January 2010 - 06:18 PM
За много години на всички,много здраве,радости и успехи ви пожелавам .Честит рожден ден на малките сладурани(на патерици) да са ви живи и здравички и много много белички да правят
.Ние си изкарахме хубавичко посрещането на новата година само от Оскар не можах да мръдна никъде(даже и до WC) страшна работа такова нещо просто няма хора,само да се отделя от него и започва едно реване малееее,постоянно до гъза ми беше залепен,че и на 2рия ден като започна да лае хората,ужас,само да се отвори една врата и се почва едно виене .....,даже едни приятели с който бяхме в една стая се бъзикаха че виел като вълк
,представете си на 01.01.2010 сутрента рано рано тоз звяр да почне да реве.Иначе почти през цялото време излизахме навън и си правеше работата,това е за хвалене вече
Публикувано: 07 January 2010 - 08:36 PM
Здравейте на всички любящи породата и притежатели на мини пинчер...мнооого здраве и радост през новата 2010......незнам вашите как са но имам чувството че моето е полудяло....луда мома се очертава КАРИНА.Да попитам с какво си храните пинчетата че Карина се мръщи на гранулките...?
Публикувано: 07 January 2010 - 09:08 PM
PETIO ние почнахме с Про план,сега сме на Роял канин джуниар за чихуахуа
,ама тои нашия е винаги гладен каквото му дадеш ще го изяде,даже днеска му дадохме едино голямо ребърце,само кокала де,и половината го унищожи,голям кеф ми направихме,мен малко ме беше страх да му го дам ама се престраших,може да пробвате да й готвите,пилешко с ориз например,някъде го бях чела.Малката е много хубава
,утре и аз ще пусна малко снимки
Публикувано: 08 January 2010 - 08:32 PM
Здравейте и Честита нова година от нас!!! Желая Ви много хубава и усмихната година, изпълнена с много щастие.
Много хубави снимки сте пуснали аз редовно ви гледам и чета, но нямам време да пиша.
Габчето е добре, всеки ден маршрута и е един и същ, от едното легло до печтката и от печката на другото легло
Много хубави снимки сте пуснали аз редовно ви гледам и чета, но нямам време да пиша.
Габчето е добре, всеки ден маршрута и е един и същ, от едното легло до печтката и от печката на другото легло

Вход

Горе
Цитиране +