Мини Пинчер
Публикувано: 12 January 2010 - 11:26 AM
Публикувано: 12 January 2010 - 01:26 PM
ЗА МНОГО ГОДИНИ И ДА СТЕ ЗДРАВИ,
Много съм пропуснала и днес два часа четох и разглеждах сними Ми то каравица до красевец, а да не казвам колко са ми сладки малките дунди ,че и много пораснали бееееее ПУПУПУПУУПУУУУ да са Ви живи
Наша Сиси горката няма снимки ,но то е защото майка й е некадърна да вземе камерата и да снима
Иначе да се похваля ,вече и без повод я пускам еееееееее край морето де ,но пак си е голямо постижение. Само да не я пусна на пясъка ...........малееееееее прави дупки , бяга и е готова да влезе в морето Абе луда работа.... В събота времето беше хубаво и решихме да отидем пешком от Бургас до Сарафово по морската ивица. До там бяга и лудя и си мислех ,че на връщане ще я носим,но нееееее Пак бяга и така пробяга 11-12км ..........ще става спрентьорка
Лек ден на всички!
Публикувано: 12 January 2010 - 08:25 PM
Новото при нас е,че от преди нова година не съм на работа и няма да ви казвам Арчи колко е щастлив,ами аз......сега е като моя сянка,само да стана и той се е изтрелял до вратата,да не го забравя ако излизам или просто да ми виси по краката,голям лигоч си е както винаги и.....пак се разгони,тук четох,че мъжките не се разгонвали и ветове също са писали по въпроса,но....аз не съм съгласна с тях,Арчи вече за втори път се разгонва!!!!
Пускам няколко снимчици,не са кой знае колко хубави,но диването му мръсно не иска да го снимам и туй и то,само като чуе,че включвам фотоапрата и се чуди на къде да хукне,тези са някакво изключение....
Публикувано: 13 January 2010 - 10:42 AM
На Бъдко преди няколко дена за първи път му дадох един кокал. Мале, пет дена го дъвка! Някой да е чувал, че им се били измествали капачките на коленцата?
Публикувано: 13 January 2010 - 01:37 PM
Публикувано: 13 January 2010 - 02:53 PM
Бъди от два дена си вдига едното задно краче и избягва да стъпва на него. Вчера ходихме на лекар за обезпаразитяване, та пак задавах глупави въпроси
Как можа да кажеш, че Тайричка е шишкава
Лекарят вчера ми казва да не го храня поне час и аз: "Ами аз и без това не смятах.", а той: "Личи си
Публикувано: 13 January 2010 - 09:23 PM
И мойто беше нямо цели 4-5 месеца,сега вече се отваря,лае в къщи при всеки подозрителен шум,за щастие не прекалява
Спуках се да се смея
Абе всичките пинчовци тук са едни такива финни манекенчовци...само Чафунчо май е от нашата категория -дето вика 4afi "като бидонче за маслини",
Ей ни тук във вихъра на играта
Днес мъжО се заигра с нея,и го чувам как и говори" тая тъпата ти майка ти вместо да се занимава с теб тръгнала да се занимава с уличните"Настройва я против мен,един вид....интригант....Та като се заиграх,та се вдетиних,до сега тичахме около масата,Тайрата си умря от кеф,то не бе грухкане и пуфкане
Публикувано: 14 January 2010 - 12:16 PM
Имам,дръжки...чудя се какво да я храня,пък се помайва,пък иска нещо,ама да е друго от това дето е в паничката.Едно залъче го яде по 16 минути и то не с мерак,а все едно казва"айде от мен да мине като няма друго с това ще се мъча...."
И аз не знам как успя да стане такава мазничка
Публикувано: 14 January 2010 - 12:29 PM
doi4i_n
4afi, Чафунчо да не би да е изоставил Пингвинка
Bubka_93, снимки-и-и-и........... Нали ще ги сгодяваме? Трябва да я показвам по-често на Бъдко
Публикувано: 14 January 2010 - 02:34 PM
O,
Забравих да ви се похваля, че Бъди от вчера е чипиран и тези дни ще го регистрирам, и ще му платя данъка
Публикувано: 14 January 2010 - 08:25 PM
Е, хайде честито ви чип !
А аз искам да питам има ли пораснали кучета които да се хранят само с гранули и какво количество изяждат на ден ?
Тук пък Бруно пак е заел целия диван .
Публикувано: 14 January 2010 - 09:15 PM
Днес имах гости една от дъщеричките на Сарка дойде на кафе Сара умря от ревност само ходи и застава между бебка и човека който я държи
Гушки на всички сладки пинчери
Публикувано: 14 January 2010 - 09:51 PM
Публикувано: 15 January 2010 - 09:45 AM

Вход

Горе
Цитиране +