Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#841 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 March 2006 - 05:07 PM

Катрина явно не съм разбрала няма проблем ще ви чакаме другата седмица super best Аз също бях на работа в събота но до обяд Нашите гости нещо не идват сега ще пусна едно съобщение да идват по скоро .
Наде то не е до поколение ти по настоятелно я убеди и ще се съгласи с теб b)

#842 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2006 - 09:51 AM

На нашата Сара след вчерашното гости трябва да и търся кучешки психиатър и да и лея куршум за страх .Дакела който ни беше на гости и взе страха цяла вечер стоя гушната в мен освен това децата на колежката ми и приложиха физически и психически тормоз oleeee Те мачкат дърпат ушите ритат и каквото се сетите още правят дакела но нашата Сара не е свикнала на такова отношение и направо се стресира.Мушна се под масата в кухнята и започна да ръмжи срещу децата като се доближат до нея .Ама и те не разбират от дума аз им казвам да я оставят на мира те продължават да и досаждат .Боже аз ли одъртях ама направо се изнервям от малки деца oleeee bash направо съм забравила какво е да ти щъкат дребосъци из къщата успяха да ми изкъртят единия контакта как не ги е хванал тока не знам чак като си тръгнаха го видях .Снимки ще пусна утре че снощи нямаше време да ги качим на компютъра

#843 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 March 2006 - 10:08 AM

worthy oleeee bravoS камера бе Галче--еее трябвало е да се види l)

#844 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2006 - 10:44 AM

Гале, аз споменах, че ще имаме път кам Казанлък, но още незнам кога - служебно... 1super
Наде, аз и сина ми сме хапани от пинчер oleeee - не от нашия worthy
За моето хапане си имах и аз малко вина - стои пред входа едно чеРно паленце, а аз натварена със сакове и раници му тропам с крак и КЪШ та КЪШ...
Премести се и ми направи път да мина, ама явно много съм го изнервила с това КЪШ, че като ме докопа на тясно в асансьора - изкачи се по саковете и ме захапа по носа ouu не му стигна хапането и започна да ми лае в ухото bash - явно се опитеаше да ми каже -На кого викаш КЪШ ти бе? fow

#845 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2006 - 11:20 AM

Лина имам видео но от телефона на Гошко направо сме цирк Буш b) Ако знаеш колко пъти съм съжалявала че нямаме камера такива комични ситуации не съм можала да снимам oleeee Снощи със две кучета и две малки деца направо си бяхме за най смешните хора и животни на България .Тази седмица ще съм втора смяна и ще мога сутрин на спокойствие да чета какво ново в нета.
Кети когато ти се отвори път на сам с удоволствие ще те чакам .

#846 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2006 - 11:47 AM

Хей ама и вие да не ме чакате само мене, ако имате път към София и на мен се обаждайте :))))) w)
Искам вече да се оправя времето и пак към Ракитово да поемем, та да се съберем всички ако можем. w) Лина, Ани Майльо много си харесва подаръка, почти го в разкъсал вече b) и само като се пусне музичката и се стряска милото, ама бързо бързо се окопитва и пак почва да яде жабчетата.:) Благодарим ви w)
User's Signature

Качена снимка

#847 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 March 2006 - 11:49 AM

Галя дакелчето мъжко или женско е.Моя е пукнал да дойде куче у дома--не ми обръща никакво внимание и като реша да го гушна чак ми ръмжи ,че го откъсвам от играта.А би требвало дакелчето да седи у майка му b) нали е на гости b) А за контакта ееееее немам думи.Дали пък Сарка не я е било страх от децата--моя се навира в мен като види малки деца b)

#848 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2006 - 01:36 PM

oleeee Галя ,направо ти съчуствам.....и тук идват едни дечица... bash bash ..на гости при свекървата-и само като ги чуе Чоко и се навира под масата worthy и те само го дърпат,мачкат и гонят..ама аз вече знам!Дойдат ли,само да ги видя и грабвам Чоко и изчезвам на разходка l) l) обикаляме докато си идат.../малко гадничко ама../..не давам да ми стресират кучето!!И ти така ще правиш-гостите да си гостуват..ти със Саричка на разходка!! l)
User's Signature

Качена снимка

#849 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2006 - 03:13 PM

Извинете ме , че се намесвам , ама малките деца нямат подход към животните и ги смятат за играчки, та нормално е да ги стресират. Вкъщи минахме през голямо възпитание докато се преборим с моя син, който е на 5 години. Биги беше в ужас от него. Та добре е наистина като дойдат малки дечурлига - навън на разходка. Не мисля , че е егоистично. Просто те не знаят какво причиняват на малките кутрета.
Поздрави
User's Signature

Качена снимка[br] Поздрав най-сърдечен Драги ми Смехурко!!!

#850 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2006 - 08:08 PM

Дакела е мъжки той се държеше дружелюбно но Сара започна да му се дзвери и той съответно на нея и резултата беше две гушнати кучета .Наистина втори път като дойдат на гости дечурлигата ще я командировам на разходка те са на 4 и 5 години .Свикнали са тяхния Роко да го мачкат като плюшена играчка ритат го хвърлят се върху него пъхат му ухото то нали е голямо в устата му и го мъчат да си го дъвче .Честно момичета направо ми измиля горкото куче идеше ми да го взема и да не им го дам а той е подложен на това ежедневно oleeee не знам как издържа .Много е кротък като не го дразнят си лежи и гледа умно тихо мълком се присламчи до купичката на Сара и и излапа гранулите а тя го лае от ръцете ми и не смее да слезе при него .
Гошко още не се е прибрал и не мога да кача снимки дано утре да можете да ни видите какви сме хубави bash

#851 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 March 2006 - 12:28 PM

Вижте в темата--куче в хижа-в къщата на кучето.там е писано за вилно селище Бор в Ракитово.Много е хубаво ама лятото-затова всички в наше село на отдих b)

#852 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2006 - 04:53 PM

Аз съм с двете ръце и двата крака ЗА селище Бор, Майльо с четирите лапи, а колата с четирите гуми :))) w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#853 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 March 2006 - 03:07 PM

И ние така с лапи -зъби-нокти b) чакаме всички пинчета. d)

#854 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 01:56 PM

Ей пинчета d) къде изчезнахте, домъчня ми за вас worthy
Има да пазим още печките oo докато опрем до разходката в Ракитово - Бор b)
Големия ми сен иска трето куче
oleeee - чуди се, кое повече му харесва - дакел или Френски булдок ouu
И на двете кучета харесва ушите dribble на едното - големи, а на другото изправени...
Ми да му купя тогава един слон super best

#855 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 03:10 PM

keti, купи му една маймунка l) да й сменя памперсите

наскоро даваха един епизод на Малкълм с една маймуна, доста беше лошичка l)

и при нас е мокро и доста кално, с Тайра като излизаме после се къпем целите, хвърчи кал чак в ушите й влиза ouu

#856 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 03:31 PM

Oooo, MeeLa, мои са мераците за маймунка 1super
Искам да ви питам - някой водил ли е пинчето си при вет. доктор за рязане на нокти bl)
Аз съм решила да го заведа - нямам вече нерви ouu и съм развила страхова невроза.
Като ме види с нокторизачката не се крие, а направо се гътка и се прави на умрял.

#857 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 March 2006 - 06:04 PM

Ми то оставаше да занимавам доктора и с ноктите на Чафун-и вече worthy от нас.Не мога да ги изрежа d) изпада в състояние на силен бяс a) и затова зимата сме с маникюр па лятото без.Вчера се опитвах за пореден път да му чистя ушите---нищо не изчистих b) Не дава-извива се-зъби се.То нема и как да го стистнеш та да направиш нещо s)
За трето куче dribble незнам-интересно ще да става в къщи bl) Милия Чочко ако вземете пак момиченце--ще спи на полюлея на спокойствие b)

#858 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2006 - 02:04 PM

l) Кети нищо не казваш за Бека....не се ли е усетила вече w) И ако може третото куче да е по-малко от Чочко....вие сте решили направо да го елиминирате.. worthy ..Бека е по-голяма и го тормози. (love) ..и третото се очертава по-голямо да го тормози....ми то горкото къде ще се дене???Я по-добре му намерете приятелка и си я вземете да му прави компания! w)
User's Signature

Качена снимка

#859 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2006 - 03:05 PM

Цитат

Искам да ви питам - някой водил ли е пинчето си при вет. доктор за рязане на нокти bl)
Аз съм решила да го заведа - нямам вече нерви ouu и съм развила страхова невроза.
Като ме види с нокторизачката не се крие, а направо се гътка и се прави на умрял.

Нашите са водили Чоки само веднъж при ветеринар да му реже ноктите. вързал го с едно въженце, че Чоки го ухапал
от това рязане сега Чоки има панически страх от доктори, а доктора има фобия от Чоки oleeee

Кети, по-добре не му ги режи, ето идва пролет, ще си ги изпили скоро, така иначе ще му навлечеш само тормоз и ако се наложи после да идете до доктора за нещо, ще се видиш в чудо как да го успокояваш bash

#860 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2006 - 03:25 PM

Цитат

Кети ние като водихме Майльо за ечемика във Варна му подрязаха ноктите. Нямахме такова намерение но доктора предложи и го напрвихме. Аз го държах, а доктора с една ножичка клъц клъц на бързо се справи. :) Майлс издържа без никакъя проблем. w) Но то и доктора си беше готин. b)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема