Пробвахме с наградки, ама май не ги възприема като такива поне за сега. Пишка понякога на памперса, понякога където му падне (на паркета най-често) а ака из целия апартамент, където го свари там ака :) Вестник не иска, къса го и го дърпа.
В банята само души, нищо не прави. На разходка вече 2 пъти го водим, души, души, но не ака и не пишка.
[/quote]
При нас не се получи нито с памперс нито с вестник,само директно на плочките,въпреки че винаги имаше памперс с малко урина да го привлича .Просто си реши че иска на плочките.В началото сме стояли доста доста без да направим нищо и аз си бях помислила че положението е безнадежно,но свикна.Иначе когато взехме да го извеждаме и при нас беше същото души, души и нищо но малко по малко свиква и навън и в банята .Даже когато се приберем от вън пак си чака наградката.Само където не може да се научи през деня да стиска,когато му се пишка си отива в банята.Иначе вечер пишка към 9-10 и чак сутринта към 7.Но мисля че му е рано още да му затварям банята но около 5 месец мисля да го пробвам