Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 17 November 2007 - 02:47 PM
Ооо, а да ви се похваля... сутринта на разходката ми Арма и приятеля ми са се запознали с друга женска шар пей, малко по-голяма от Арма от нашия квартал! :) Той, обаче, не й запомнил името! :- Аз пък преди малко минах през вет'а да купя нещо и вътре за втора ваксина беше едно мъжко бебе!!! Много беше сладичък, но ми направи впечатление, че беше дребен- момчето каза, че е на 57 дни, а като размер беше голям +- колкото Арма беше на 35-40!!! :o :o
Публикувано: 17 November 2007 - 04:11 PM
Цитат
Значи и с нас сте роднини, макар и по-непряки!!! :) :wub: Leila de Shon (CAC, CACIB,BOB) е баба на Арма по бащина линия (татко й е O'K Boss Alladdin- с CAC, CACIB,BOB), но дядо й по същата линия е CH BG BAK (със 3xCAC, 3xBOB). По майчина линия баба й е Style Bullet Barby de Baby Fluke. ;D
Съвсем далечни роднини сме дори. Не че нещо, ама Арма и Кайра са сестри по бащина линия :sarkastichen: ;D
Mама е JCh BG Bekky of Sharanto.

Публикувано: 17 November 2007 - 05:39 PM
Днес пък през деня два пъти се опитвах да звъня на Ранд да срещнем Арма и Кибо, но очевидно му бях записала номера грешно, а бях навън и нямаше как да видя съобщението му тук... Та, някакъв нищо неподозиращ човечец изпадна в пълно недоумение от обясненията ми, че съм Надя на Арма и го питам кога иска да запознаем прасетата ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 17 November 2007 - 07:07 PM
Публикувано: 17 November 2007 - 09:02 PM
Цитат
:prase: :prase:О-о-о-ох! Не мога да спра да се смея!

lusi_ta , Честито! Чакаме снимки от изложбата!
Успех на всички бръчковци, които ще участват на утрешната изложба! :->)
Не съм сигурна дали ще успея да дойда да ви гледам, но ще стискам палци мно-о-о-ого силно! :blink:
Публикувано: 17 November 2007 - 11:32 PM
Цитат
Каква изложба днес, при положение че има CACIB в София?!?
И какво "1-во място в групата" за бебе?!
:huh:
Публикувано: 18 November 2007 - 12:04 AM
Цитат
:huh:
Може да е имало някой CAC в Свиленград?
Публикувано: 18 November 2007 - 12:16 AM
Доколкото зная, в ден, в който има CACIB не може да има други изложни- независимо дали CAC или CACIB.
Keri14,
както забелязваш не аз съм автора на снимката ;D Така че няма как да я пусна ;) А и си пазя квотата там за шедьоври :blink:
А утре- там сме разбира се!!! За какво, мислиш, че беше цялото това къпане?! :yahoo: Сега и двете миришем на мокро куче :prase: :sarkastichen:
една история за любимата печка, мързела и синия език ;)

- Мамо, мамо, я кажи
колко слончето тежи?!
- Слончето тежи, деца,
има-няма сто килца!

Публикувано: 18 November 2007 - 12:27 AM
;D ;D ;D
Ние сме малко по-лесни с размерите и успях добре да я подсуша с две кърпи една след друга ;) После пък тя сама си легна пред любимата печка, както на по-горната снимка (тя е от вчера, а не след къпането). Но откровено сега аз мириша на мокро куче... а тя на шампоан... ама не нейния, а моя! :rolleyes: ;D Нейният няма аромат, а моят има- на кайсия ;D ;D ;D