Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 23 November 2007 - 09:56 AM

Публикувано: 23 November 2007 - 10:36 AM
Публикувано: 23 November 2007 - 11:10 AM
Не уточних, тъй като бях сигурна, че lusi_ta има предвид душач.
Иначе- да, тези от плат май са по-подходящи. Миналата седмица, обаче, като търсих в 3-4 зоомагазина нямаше такъв като за нас :( Затова взех металния. Този уикенд пак ще потърся такъв от плат, ще гледам да е хубав, за да отива на красавицата ми ;)
Публикувано: 23 November 2007 - 11:20 AM
Ако човек прочете последните постове, сериозно може да се обърка какво точно разхождаме. То не са контузени хора, то не са дърпащи страшни зверове :yahoo:Изключителна порода са тези бръчковци. Роди е най-вече клоун. Бръзо действащ актьор-просител на храна. Не мислите ли , че сме галеници на съдбата, заради избора си? И да ви питам пак бръчковците имат ли нужда от дрешки? Дали не става дума за нас- собствениците. Роди, когато не му се ходи на разходка трепери, а когато е настроен авантюристично-не. Треперенето няма връзка с температурите.Предишният ми любимец - Лъки - беше пинчер албинос и никога за 14 години не е имал дрешка. Излизаше си "гол" и при минус 20.
Публикувано: 23 November 2007 - 12:24 PM
Публикувано: 23 November 2007 - 12:30 PM
Цитат
Nickey ние сме с кола няма проблем за транспорта само да нацелим пътя и мястото ВИЕ кога се събирате след обяд предполагам ?? :yahoo:.
Май малко ви обърках с въпросите за градския транспорт :P
аз харесах на Шая много готин нашийник ама непогледнах колко е голям сега ще я измеря и ще ида да го взема ;D
Публикувано: 23 November 2007 - 03:03 PM
Jessika Nickey Ние сме свободни в събота така че ме окс. Мойта приятелка е в магазина, та аз ще трябва да се оправям с двата звяра но ще се справя. Както кажете вие, за мен е удобно по всяко време.
Публикувано: 23 November 2007 - 03:18 PM
при нас май ще се окаже че не съм виновна аз.. и не е от крачето .. подозираме я в "гълтане на кокъл за гризене" имаше една малка част останала а сега неможем да я намерим ... и тя пръцка смъртоностно... /така беше и когато глътна малко от опаковка за пастет/ :huh: :rolleyes: :huh: :rolleyes:
Публикувано: 23 November 2007 - 03:24 PM
В СЪБОТА, 24.11.2007 ОТ 14Ч (примерно?!)
В ГРАДИНКАТА ЗАД ОБРЕДНИЯ ДОМ В КРАСНО СЕЛО - ТУК
МОЛЯ, ВСИЧКИ ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОКАНЕНИ!!!
КАКТО Е КАЗАЛ МЕЧО ПУХ- КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!!
PS Големите букви да не се възприемат като крещене- просто искам поканата да бъде максимално видна за всички :)
Публикувано: 23 November 2007 - 03:59 PM
Както подозираш собствениците на бръчковци не са като обикновените хора. Защо пък да не решим, че една русенска разходка ще бъде от полза за хората и кучетата! ;)Толкова много примери има за мечтаното от фантастите и случилото се в живота. :wub:
Публикувано: 23 November 2007 - 05:15 PM
Относно Руситу- на мен ми стана много любим град напоследъъъъъъъъъъъъъъъъък!!!! :->) :yahoo: Пък и нали Арма е русенче.... идва ни се на гости... ако ни искат ;)
Публикувано: 23 November 2007 - 06:02 PM
krissssko: в този ред на мисли мога да спомена, че нашите горни "мигачи" също се завъртат навътре и много ни дразнят очичките. По-назад съм споменавала, че преди няколко месеца ги подложихме на коригиране "предсрочно", тъй като бяха настъпили усложнения, НО в близкия месец ще се наложи за съжаление пак да се подложим на операция. По принцип Д-ра ни обясни, че такава ранна корекция на клепачитета както беше при нас не е препоръчителна при нормални условия, тъй като кучето расте и се развива до 1год. - година и нещо и както се получи при Ричи макар, че бяха оправени клепачите, то беше временно и те отново пораснаха и се извиха твърде много навътре, затова сега се налага нова ДАЙ БОЖЕ окончателна корекция - вече минахме годинка. Тоест моето непрофесионално мнение е да изчакате да поотрасне преди такава намеса, като си го водите на профилактични прегледи за очичките.