Привет!
Накратко за днешната [glow=red,2,300]шар пей сбирка[/glow] :blink:
Бяха само Арма, Кибо и Кая (със съответните си придружители). Аз за първи път пуснах Арма без повод, ама тя такова свободно пространство не беше виждала и като цяло не се отлепи от мен. Иначе, хем се закача с Кибо и Кая, хем като те я закачат, я е шубе! По едно време се разтърчаха тримата като луди около нас- Кибо гони Арма, която квичи и тича, а след тях и Кая да не остане капо ;D ;D ;D Към края, обаче, към нас се присламчи един бездомен гигант. Хубавец и много мил, ама.... не можахме да го разкараме... най-малкото, защото и двамата не можехме да му крещим или нещо такова, та се пръснахме като Битълсите по домовете си :) Макар че Арма като влезе в колата, скачаше на прозореца и вилнееше яко- не й се ходеше вкъщи... Маймунката после вкъщи малко повилня- точно й беше дошъл power'a... след което с нейната любов - печката, отгръхтята към страната на кучешките сънища...
Искам да отбележа, че Кая е страшно мила и много търпелива!!! Можем само да предполагаме какъв живот е водила, но със сигурност мога да кажа, че заслужава безкрайно много ласки и внимание!!! :wub:
Излишно е да споменавам, че Кибо е като силен магнит към нея- търчи, скача, лети- но все е с нея!
[move]
Утре около 16.00ч пак ще сме там!
ШАР ПЕЙ СБИРКА
градинките зад Културен център Красно Село
(Ритуална Зала, централа на ЛевИнс, зад BILLA)
тук[/move]
Ние до там сигурно ще бъдем пеша, понеже тигърът ми заспа... колата, тоест... :-
А относно обявата- само с две думи ще кажа, че много ме учуди реакцията ви?!
Посочих ви я като пример за поредния мошеник- прекупвач, който си играе с живота и здравето на животинките! И защо заради такива хора трябва да внимавате какво и откъде взимате!