Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 28 November 2007 - 04:50 PM
[quote author=krissssko link=topic=1908.msg304830#msg304830 date=1196231257]
А какви съкровища съм намирала - не е за разправяне :P
[/quote]
Не мисля, че футболна топка може да се скрие в тези устища, но не съм склонна да се хвана на бас. Я какви сте се сбръчкали! Да не е снимана, след като нещо скрито е било открито в устата й :yahoo:
Публикувано: 28 November 2007 - 04:55 PM
Цитат
То май само футболна топка не съм вадила от там, ама никога не е късно ;D Добре поне, че ги хващам още на входа, а не ми се налага да дебна на изхода :sarkastichen:

Публикувано: 28 November 2007 - 05:26 PM
За ушите за жалост не работи.

Публикувано: 28 November 2007 - 05:31 PM

Вече я изпълнява почти безотказно. :blink:
Публикувано: 28 November 2007 - 05:34 PM
Цитат

:->) :->) :->)
Браво, това е команда от първостепенна важност ;D При нас нейно малко височество още не схваща добре за какво иде реч, но по-голямото височество схваща идеята... понякога ;D
Jessika, аз лично не мия зъби, но Кариета мисля да я подкарвам скоро. Но доколкото я познавам, тя ще има собствено мнение по въпроса и ще има емоции. ;)
Ние днес теглихме малкия слон от Странджа планина - на 4 месеца и 5 дни вече тежим 13 килограма - само 3 по-малко от Кайра :huh: Бихме ваксина за бяс, пък тя милата даже не разбра, че й бият инжекция ами както обикновено си гледкаше любопитно разни работи, удобно разположена на вет-ската маса. После ходихме на разходка по кея, бягахме като луди и понеже не ни слуша много главата се търколихме в едни храсти и едвам издрапахме нагоре. След всички тези емоции сме припаднали порядъчно и сме някъде далеч в страната на сънищата Грухландия (простете, ако бъркам заглавието).

Публикувано: 28 November 2007 - 07:08 PM
Ние да не отглеждаме Шар слонове? :rolleyes: На 27 и ние ще станем на 4 месеца, но още нямаме 10 килограма. Не ми казвайте, че толкова бързо от тази сладка бръчка ще стане сбръчкано гюле :'(Как ще мие лапите на мивката тогава?
На нас вет-ът ни е казал да го храним с по 200 грама Роял Кънин/смърдин/ на ден. Роди не обича да му я даваме с течности и си я яде сухичка. После пие много вода. Гледам другите лакомства да са в норма. Малко месце, парче ябълка, но в норма. Наистина ли ще станем и ние шар-слонче? ;D
Публикувано: 28 November 2007 - 07:14 PM
Честно казано проблемът май е в моят телевизор. Започвам да си мисля, че отглеждам динозавър.
едит: Някой ми беше казал, че недоносените наваксвали с растежа и понякога задминавали родените навреме (за кучета говорим, де). Чина е родена около седмица преди термина. Може и да има нещо вярно B)

Публикувано: 28 November 2007 - 07:28 PM
виждам че тук става нещо дума за ..манджа ;D
Стрелата си хапва доста добре и сега и преди.. на около 6-7 месеца понеже му сипвахме повечко гранули , той си разпределяше яденето за деня.. яде по няколко пъти и малко.. така сутрешната доза си я хапва до след обяд. вечерната си папка до сутринта :blink: кой да ти каже...май кулинар ще дойде..но вече не иска гранули откак опита консервите на "Чапи" и "дарлинг" ..но иначе ябълки, сирене, какшкавал, грозде, краставички и всякакви подобни лакомстсва ;D но на 1 годинка си закова 22кг... и не мърда.. :-
Публикувано: 28 November 2007 - 07:33 PM
Цитат
Е възможно! Вече съм забравила кой и по какъв повод ми го е казал, та затова не бях убедена дали и доколко е вярно. А за родените по-фини... Хм.. Не стига, че е недоносена, ами.. Какво да обяснявам, направо ще покажа.. Познайте кои сме ние и защо на един месец още не бяхме проходили :rolleyes: :
Като знам с голямата какъв зор виждам с яденето, направо започвам и на себе си да завиждам (за малката), а на вас останалите - така или иначе.

Публикувано: 28 November 2007 - 08:12 PM
Публикувано: 28 November 2007 - 08:17 PM
Друг е въпросът, че ако човек иска всичко да му е наред, купува директно от развъдник, а не от прекупвачи. Но станалото - станало, дано да могат да се оправят нещата.

Публикувано: 28 November 2007 - 08:53 PM
Добре ли е да мина до магазина и да попитам за унгарския развъдник? ;)