Dog.bg Форуми : Шарпей (СТАРА ТЕМА)

Към съдържанието

БКК Китайски Шар-Пей

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (129 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Шарпей (СТАРА ТЕМА)

#1401 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 November 2007 - 04:50 PM

[quote author=renshi link=topic=1908.msg304875#msg304875 date=1196239803]
[quote author=krissssko link=topic=1908.msg304830#msg304830 date=1196231257]

А какви съкровища съм намирала - не е за разправяне  :P
[/quote]

Не мисля, че футболна топка може да се скрие в тези устища, но не съм склонна да се хвана на бас. Я какви сте се сбръчкали! Да не е снимана, след като нещо скрито е било открито в устата й :yahoo:

#1402 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2007 - 04:55 PM

Цитат

Не мисля, че футболна топка може да се скрие в тези устища, но не съм склонна да се хвана на бас.

То май само футболна топка не съм вадила от там, ама никога не е късно  ;D Добре поне, че ги хващам още на входа, а не ми се налага да дебна на изхода  :sarkastichen:
User's Signature

Качена снимка

#1403 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 04:58 PM

;D

#1404 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 05:01 PM

Чакала съм едни стари 5 стотинки - емисия 74-та. Те бяха почти с големината на днешните 50. Много съм чувствителна на входа. :->)
    Даже Роди дава уста, но уши.... :rolleyes:само с дебнене.

#1405 Потребителят е офлайн   bruno Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 05:11 PM

честно ние с Бруно нямаме такива проблеми за лапане на някакви странни неща и предмети ?!? :yahoo: само дето веднъж беше загризал едно..ако... :- и нали се сещате че не съм се опитвал да го вадя...  ;D

#1406 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 05:20 PM

Това с 5-те стотинки беше синът ми на 3 години. Оттогава съм бдителна, но на Роди няма кой да му обясни :yahoo: Много се чуди, като хукна към устана му с небивал интерес. Толкова се потриса, че дава плячката

#1407 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2007 - 05:26 PM

Потресът е най-силното оръжие, вкъщи го интегрирам системно и върши доста добра работа, особено ако скоростта ми когато се засиля е близка до тази на светлината. Някой друг крясък също допринася за желания ефект.  И докато се чудят точно кое пиле ме е окълвало, вече съм извадила всичко скрито под, над, между и встрани от зъби и бузи  ;D

За ушите за жалост не работи.
User's Signature

Качена снимка

#1408 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 05:27 PM

;D :yahoo:

#1409 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 05:30 PM

Опитах да му обясня, че ако не даде ушите с добро, ще се наложи да му слагам капки.  :angry: Проработи, но само няколко пъти. Сега му давам да помирише клечката :rolleyes: Много е потресен :->)

#1410 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 05:31 PM

Аз да се похваля, че успях да науча Данте на команда "Плюй!".Качена снимка
Вече я изпълнява почти безотказно. :blink:

#1411 Потребителят е офлайн   Jessika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2007 - 05:32 PM

А вие чистите/миете  ли зъбките на бръчките... че досега четох за някакъф зъбен камък който /по накратоко/ може да доведе до болест на венците и опадване на зъбите  :rolleyes:  :o
User's Signature

Качена снимка

#1412 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2007 - 05:34 PM

Цитат

Аз да се похваля, че успях да науча Данте на команда "Плюй!".Качена снимка

:->)  :->)  :->)

Браво, това е команда от първостепенна важност  ;D При нас нейно малко височество още не схваща добре за какво иде реч, но по-голямото височество схваща идеята... понякога  ;D

Jessika, аз лично не мия зъби, но Кариета мисля да я подкарвам скоро. Но доколкото я познавам, тя ще има собствено мнение по въпроса и ще има емоции.  ;)

Ние днес теглихме малкия слон от Странджа планина - на 4 месеца и 5 дни вече тежим 13 килограма - само 3 по-малко от Кайра  :huh: Бихме ваксина за бяс, пък тя милата даже не разбра, че й бият инжекция ами както обикновено си гледкаше любопитно разни работи, удобно разположена на вет-ската маса. После ходихме на разходка по кея, бягахме като луди и понеже не ни слуша много главата се търколихме в едни храсти и едвам издрапахме нагоре. След всички тези емоции сме припаднали порядъчно и сме някъде далеч в страната на сънищата Грухландия (простете, ако бъркам заглавието).

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1413 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 07:08 PM

Привет отново!
    Ние да не отглеждаме Шар слонове? :rolleyes: На 27 и ние ще станем на 4 месеца, но още нямаме 10 килограма. Не ми казвайте, че толкова бързо от тази сладка бръчка ще стане сбръчкано гюле :'(Как ще мие лапите на мивката тогава?
    На нас вет-ът ни е казал да го храним с по 200 грама Роял Кънин/смърдин/ на ден. Роди не обича да му я даваме с течности и си я яде сухичка. После пие много вода. Гледам другите лакомства да са в норма. Малко месце, парче ябълка, но в норма. Наистина ли ще станем и ние шар-слонче? ;D

#1414 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2007 - 07:14 PM

Ами не знам, Чинка не е дебела, но откровено казано си тежи на мястото - буквално и преносно. 10 килограма тежеше преди.. 2-3 седмици, пък уж е мадама!? Яде само гранули, ненакиснати и без допълнения (освен от време на време по някоя наградка при заслуги) - по 350 грама на ден, но и марката е друга. Намалила съм с 50 грама препоръчителната дажба, която е написана на чувала. И на диета беше известно време, но няма смисъл. Иначе тепмовете на растеж принципно намаляват с възрастта, но пак си е до куче.

Честно казано проблемът май е в моят телевизор. Започвам да си мисля, че отглеждам динозавър.

едит: Някой ми беше казал, че недоносените наваксвали с растежа и понякога задминавали родените навреме (за кучета говорим, де). Чина е родена около седмица преди термина. Може и да има нещо вярно  B)
User's Signature

Качена снимка

#1415 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 07:27 PM

Това за недоносените важи за човешките бебета. Мога да допълня и, че родените доносени, но по-фини, :yahoo: два до три пъти по-бързо наддават на тегло

#1416 Потребителят е офлайн   bruno Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 07:28 PM

привет и от нас :blink:
виждам че тук става нещо дума за ..манджа ;D
Стрелата си хапва доста добре и сега и преди.. на около 6-7 месеца понеже  му сипвахме повечко гранули , той си разпределяше яденето за деня.. яде по няколко пъти и малко.. така сутрешната доза си я хапва до след обяд. вечерната си папка до сутринта :blink: кой да ти каже...май кулинар ще дойде..но вече не иска гранули откак опита консервите на "Чапи" и "дарлинг" ..но иначе ябълки, сирене, какшкавал, грозде, краставички и всякакви подобни лакомстсва ;D но на 1 годинка си закова 22кг... и не мърда..  :-

#1417 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2007 - 07:33 PM

Цитат

Това за недоносените важи за човешките бебета. Мога да допълня и, че родените доносени, но по-фини, :yahoo: два до три пъти по-бързо наддават на тегло

Е възможно! Вече съм забравила кой и по какъв повод ми го е казал, та затова не бях убедена дали и доколко е вярно. А за родените по-фини... Хм.. Не стига, че е недоносена, ами.. Какво да обяснявам, направо ще покажа.. Познайте кои сме ние и защо на един месец още не бяхме проходили :rolleyes: :

Качена снимка

Като знам с голямата какъв зор виждам с яденето, направо започвам и на себе си да завиждам (за малката), а на вас останалите - така или иначе.
User's Signature

Качена снимка

#1418 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 08:12 PM

Ето ме и мен мога да разкажа какво приживяхме....Бях споменала на Ренши,че се одарихме обаче имаме проблем :(а той е,че нашата малка Нора постоянно разранява раната и сега там няма козина... :(мазахме го с йод със спирт,риванол но непомага лепенка лепях не нестава и сега май ще сме с белег.. :'(Но като ми е тръгнало да не ми върви това си е...Значи моя приятел отиде вчера да се види с тези хора дето трябва да ни заверят,че сме с родословие и,че е изтинско,че е внесено найстина от Сърбия и в крайна сметка... :'(охххх ако изкайте ми вярвайте докато пиша това ми се стичат сълзите(много съм напрегната в последно време) :'( :mazohist: та всичко се оказа нормално само дето нямаме ЕКСПОРТ-ПЕДИГРИ.....от къде да го измъдря(изкарам) с извинение за израза...та незнаехме ние не го взехме с някаква цел но ни хареса да ходим по изложби изка ми се да се запознавам с нови хора и приятели...тръпката е огромна завиждам на всички онези който знаят какво е... :blink:да не се разсейвам от темата...та намерих едни номера та се обадих до София говорих с жената и разбрах,че е напълно права.... :-Обадихме се до този човек от който взехме кучето и обеща,че ще ни помогне...а като го питахме за парите каза,че ще се оправим накрая...ако ми вземат много ще пукна вече(надявам се,че непрозвуча грубо) :angry:и така надявам се да си изкажите мнението и да ме посъветвате какво да правя..... :sos: :sos: :sos:а нещо хубаво да кажа взехме си душач нали така се казва метален ама не (строг нашийник)и сега палавницата ходи редом с мен.. :yahoo: :P Като стана въпрос за това за плюенето пинчера го прави пез проблем ама Нора неизка доста е опорита...Лека вечер и се надявам да ми дадете съвет за всичко и най-вече какво да направя да не ни остане белег.. :tikva: :prase: :zaek: :viking: :prase: :viking: :zaek: :namigam:

#1419 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2007 - 08:17 PM

lusi_ta, първо - много съжалявам за това, което ви се е случило. Второ - НЕ БИВА да ви искат пари за нещо (експортното педигри), което е ТРЯБВАЛО да ви дадат така или иначе. Опитай да се свържеш с развъдника, бях пуснала линка - дано да има координати за връзка. Може да опиташ да се свържеш и с тяхната федерация (сръбската) и да попиташ дали може да ти издадат експортно на базата на нормалното педигри, ако всичко с него е редовно. Друго не се сещам, но и на мен би ми било кофти.

Друг е въпросът, че ако човек иска всичко да му е наред, купува директно от развъдник, а не от прекупвачи. Но станалото - станало, дано да могат да се оправят нещата.
User's Signature

Качена снимка

#1420 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2007 - 08:53 PM

Всъщност последните постове ме подсещат да питам за нещо, на което не отдавам значение. А може би не трябва така. Аз харесах Роди на една витрина в зоомагазин. От родословието му не съм се интересувала. Не знам трябва ли? Ние нямаме амбиция да ходим по изложби......Не съм сигурна обаче, че само за това става дума :huh:
    Добре ли е да мина до магазина и да попитам за унгарския развъдник? ;)

• (129 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни