Dog.bg Форуми : Шарпей (СТАРА ТЕМА)

Към съдържанието

БКК Китайски Шар-Пей

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (129 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Шарпей (СТАРА ТЕМА)

#1492 Потребителят е офлайн   bruno Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 December 2007 - 11:57 AM

информацията е потвърдена...Кураджо и Кайра ,придружени от Стрелата Бруно ,ще присъстват :yahoo:

криско, а Вие? няма ли да разходите някоя бръчка при нас...  ;)

#1493 Потребителят е офлайн   bruno Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 11:59 AM

на бул. Цар Борис 1 има супер-маркет Билла.. това е точно зад него . пада се като вървиш по Борис  към центъра от дясно :blink:

#1494 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 01:10 PM

;D Идвамеееее!

#1495 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 02:56 PM

Ехо никой не ми пише все едно не съществувам....... :(И аз изкам да дойда на срещата ама няма как да бия 300км. за 1 час.....Пак питамкакво да правя с нашия проблем с таз раничка постоянно е разранява...ще остане белг и.....незнам....Никой не ми каза и за зъбите... :sos: :sos: :sos:
Ренши само ние липсваме на срещите :'(

#1496 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2007 - 04:46 PM

Докато вие се забавлявате, аз ще направя фоторепортаж от днешната разходка. Възможно е да прекаля със снимките, ама ще ме извинявате ;D

Това сме ние преди да се изкаляме и да станем целите в лиги:

Качена снимка

След това изследвахме обстановката обстойно и естествено - както винаги в комплект:

Качена снимка

Поиграхме си..

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Запознахме се с други космати същества..

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

А накрая даже и се уморихме  ;D

Качена снимка

Качена снимка

.. и решихме, че най-добре се седи върху себеподобен:

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1497 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 04:46 PM

Луси_та,
    Не съм доктор, но ако раничката постоянно се отваря, мисля че трябва да идете да я зашият. И после да я пазиш от зъбки! Ще мине! И аз разчитам на приказката :"..ще ти мине бързо, като на куче". Ние пък изглежда имаме някаква алергия към препарати. :'( Вече не знам с какво да чистя. Все пак Роди е бебе на 4 месеца.

#1498 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 04:50 PM

Привет, Ренши!
      Страхотни сте! :->)
      Много ви отиват и калта и лигите, ама как се отървавате от тях? Роди за първи път се видя с други бръчки, но освен, че се окаля до уши  се държа доста агресивно :'(. Едни ги нареждаше :huh:, даже на Бруно.
      Сега е окъпан и дебело завит! Е, хапна де! ;D

#1499 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2007 - 04:56 PM

Цитат

Много ви отиват и калта и лигите, ама как се отървавате от тях?

Привет!

Само с подвижния душ и топла водичка - и пак сме на 6 :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1500 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 05:32 PM

lusi_ta  , аз май те попитах дали сте ходили на лекар за раничката, но ти не ми отговори... Ако не сте ходили, няма как тук да гадаем какво му е на кученцето, няма как и да ти помогнем. Написах също така, че сме имали подобен проблем. Ако е сигурно, че са гъбички, мога да ти кажа с какво се излекуваха при нас, но ако не се консултираш с лекар, самолечението вместо да помогне, може да влоши нещата още повече.

Или май silvetomon беше споменала за гъбички? Тези дни нямам много време да чета, хвърлям един бърз поглед, но изглежда съвсем се обърках вече... :rolleyes: ;D

#1501 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 December 2007 - 07:24 PM

не можахме да дойдем на срещата  :'( пък толкова ни се идваше...  :( Имахме мн "приятни" занимания- водопроводчик в един апартамент, мини наводнение и спукани някъде в пода тръби за парното, гости от Търново.... не е лесно!!!  Сигурна съм, че сте си изкарали чудесно и нямам търпения да видя снимки и да чета случки!!!!  B)
зарежда пакета пуканки в микровълновата и чака сигнал, за да я пусне...

renshi,
ама каква игра, какво нещо, каква любов, какви лиги....... :yahoo: :yahoo: :yahoo: кееееф, каква хубаво компания си правят двете, не е истина!!!!  ;D От известно време насам си мечтая за другарче на Арма...  ;D Супер стеее

Ние днес въпреки всичките случки и задължения, водихме Арма почти непрекъснато с нас, понеже ни беше гузно и през уикенда да е самичка вкъщи... голям помагач се оказа на водопроводчика, а и определено има афинитет към катерене по кофи с латекс (сухи и затворени, спокойно!). Не ми бе лесно да я пазя да не лапне или нападне някой неподходящ материал, но пък беше весело... усмивката на деня ми!  :wub:

krissssko,
не се притеснявай! Май и на Арма всички първи срщи със себеподобни или с неподобни включва доза ръмжене, три дози страх и половин доза пренебрежение  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1502 Потребителят е офлайн   Jessika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2007 - 07:46 PM

renshi страхотни сте браво !!!  :yahoo: за придобивката сега нали знаеш следва най хубавата чат /почерпкааа/  :wub:  :wub:  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1503 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 10:27 PM

Анели..нямаме гъбички доколкото знам..Раничката е малка,но постоянно я чеши с зъбите а днес се е одраскала на нещо и има нова раничка.... :( :( :(Дивачка е голяма...А за лекар надявам се,че няма да се налага миналия път я заведохме каза,че ще и мине....! :-

#1504 Потребителят е офлайн   Ранд Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 05:05 PM

Ауууу колко сте исписали за два дена.

Значи ние бяхме малко на гости в провинцията с бръчките. Там имаше една печка на дърва, защото с това се топлят хората (няма парно). Печката значи от време на време пукаше. Наш хулиган Кибо застанал срещу печката и лае като полудял  ;D  :huh: тъкмо спре да лае и печката пукне и той отново  ;D ;D. Скъсахме се от смях. По едно време разбра че печката не е лош човек и че топли яко. Спря да лае и се опъна до нея, заедно с майка си разбира се и не станаха и двамата.

Дайте да видим снимки от срещата.

#1505 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 08:48 PM

;D ;D ;D ама че сте били сладки...немога да повярвам,че скоро никой не е писал сигорно щото е ...щото са почивни дни ама повечето от вас се вазползват от това,че са на работа и джаткат по конпютрите... ;D ;D ;D

#1506 Потребителят е офлайн   bruno Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2007 - 09:36 AM

Цитат

;D ;D ;D ама че сте били сладки...немога да повярвам,че скоро никой не е писал сигорно щото е ...щото са почивни дни ама повечето от вас се вазползват от това,че са на работа и джаткат по конпютрите... ;D ;D ;D

има нещо повече от вярно ,че май сме заети всички с работа ...работа и пак работа.. :- и само тези сладки сбръчкани муцунки които си имаме успяват да ни разсеят малко от това сиво ежедневие :huh: с нетърпение очаквам почивните дни за да мога да отделя малко внимание на "стрелата " и децата. но пък след почивните дни имам нужда от малко почивка отново...  ;D то не е бягане , тичане, обикаляне и всичко това със лек "свински тръс"  ;D
обещавам тази вечер да се постарая да кача снимки от последната среща на "братята и сестрите " от Шар Пей манастира  ;D

#1507 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2007 - 12:29 PM

Jessika, вие само си елате в Русе, пък почерпката е най-лесното  ;D

Nickey, те само така си изглеждат. Навън са ОК, но вкъщи правят погром. Не ми пука за покъщнината, но постоянно треперя да не си направят нещо докато се гонят и блъскат..

А най-интересното е, че вече започнаха да се държат като глутница. Кайра страшно много пази Чина и така окълва горкото лабче от снимките.. а на него просто са му такива габаритите, че като се засилеше и претъркалваше Чина по 3 пъти. Малката му се разджафка насреща (за пръв път чух от нея това "гаргарене", което ми е познато от Кайра и Арма), голямата скочи да я защитава и само като го видеше да наближава му се озъбваше и тръгваше да го гони. Добре поне, че се разминахме без жертви.

Да ви се похваля, имам си шар акула вкъщи  :rolleyes: Току що установих, че скоро ще си имаме 2 реда горни кучешки зъби и сега съм се въоръжила с милиони кокали и обувки от пресована кожа, та дано да се разминем по-бързичко.
User's Signature

Качена снимка

#1508 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 December 2007 - 05:57 PM

renshi,
ще трябва да се грижите за зъбореда, не е лесно!  ;D

Арма вчера трябваше да охранява хола ни от майстори... как не я заболя гърлото от лай, не знам :)

Малко видео материал, насъбран тия дни:

Забележете как се дразни от писукането на една от играчките си... полудява... и като я докопа, как дъвче блажено... ТУК

Като цяло играта с подобни играчки води до начален стадий на подивяване - ТУК

А нали ви обяснявах как яде като гъска за по-малко от минута... Забележете само, че в половината от клипа тя всъщност само си лиже и дрънчи в празната купичка... ТУК
User's Signature

Качена снимка

#1509 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2007 - 07:23 PM

;D ;D ;D МАле мислех си,че само ние сме така...хяхяхях Разгледах клипчетата и много ми харесаха наистина :blink:Големи сте сладури...а по повод на това което казахте за работата и аз съм на същото мнение...Нямам време да и отделям много внимание,но поне нямам деца за сега и не съм чак толкова заангажирана...м/у др.изках да питам има ли проблем ако някой е бременен в къщи и Моята бръчка е наоколо...питам само от любопитство :sviruka:А и още нещо ама как ми дойде на ум в последния момент...хахах Паднаха ни първите зъби какво да правя? :rolleyes:да и давам ли от тези кокали защото каквото хване гризе ..Като например докато спяхне изгриза и направи дупка на юргана??? :huh:Могат ли да и се изкривят зъбчетата ако и давам от тез кокалчета?Дето са направени от месце?

#1510 Потребителят е офлайн   krissssko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2007 - 03:12 PM

Привет!
    Анагажирани стопани на бърчковски!
    Доживяхме средата на седмицата! Идат почивни дни за поляни и срещи :yahoo:
    Ще ги доживеем! :rolleyes:
    А дотогава поляните могат да станат бели и бръчките да останат без кал! :->)

Лусита,
    точно сега е моментада даваш наволя всичките пресовани кокали от магазина. Освен, ако не искаш да имаш нахапани мебели и скъсани покривки ;D
    Роди и без да е тръгнал да сменя зъби се проявява като дизайнер и затова винаги у дома е заредено с всевъзможни кучешки дъвкалки, които обаче отвреме на време крия ;)После са му като нови :yahoo:

#1511 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2007 - 07:35 PM

Наистина ли супер много съм щастлива  :wub:целувки на теб и Роди и ако забеляза май сме само двамата.. :(

• (129 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни