Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 07 December 2007 - 11:42 PM
е,виждам доста сте си пописали тук...какво ли да кажа аз сега...не знам.. :huh:
ха... кога и къде ще е срещата?
а тези от Загреб...просто са уникални..но не по-вече ит нашите "младежи" ;D ;D
сега търся как да кача снимки малко така на първа страница..но ще отрки
Публикувано: 08 December 2007 - 11:07 AM
От кучетата на загребските снимки много харесах Gumby's Mark Jacobs. :blink:
Публикувано: 08 December 2007 - 11:15 AM
Еми..Видях една обява в интернет в един саит,че подаряват шар-пей на добри стопани и понеже търсих на Нора компанийка реших да се пусна до там.. :huh:нали съм луда.Една позната ме прати с кола(с хора който непознавам)чак до София...Там моя приятел е студент :blink:И ми помогна да намеря едреса и мястото на сем.което дава малкото кученце(подарява)Кученцето се казваше Шели-много голяма сладурана на 7месеца и половина... :wub:няма я обявата щях да ви я покажа..и в крайна сметка отидохме и си мислих,че ще дадат кученцето на нас а те ни казаха неможем да ви го дадем защото нямате опит с такава порода кучета :o :rolleyes: :huh:(Аз неспоменах,че имаме куче защото си мислих,че няма да ни го дадат а се оказа глупаво от моя страна) :-Сега много съжалявам дори вчера на една от спирките си поплаках..няма да ви казвам,че пътувах с часове и нямаше реис и се прибрахме за 6 часа с влака :( :'( :chaika:
Публикувано: 08 December 2007 - 01:58 PM
благодарим с Роди за полезната информация. Както се казва, знанието пъди страха....доколкото може. ;)
И тъй като нито едно добро не е останало ненаказано...... :blink: да питам още нещо.След колко дни се свалят конците. В нашия случай става дума за операция на горни клепачи.
Операцията ще извърши Главен асистент по хирурия Димо Димов от софийската клиника Бест Вет. И още нещо. Роди го взехме от магазин. Той е от Унгария. Вече има една операция на клепачите, но растящите бурно бръчки имат спешна нужда от нова корекция.Доколкото разбрах първата операция е била по-скоро козметична и затова ефектът не се е оказал добър.
Публикувано: 08 December 2007 - 05:45 PM

[glow=red,2,300]относно шар пей срещата- ами, предлагам същото място, същото време- утре към 14ч?[/glow]
Ние сме 99% сигурни, че ще дойдем, но няма да можем да се мотаем повече от час примерно. Anelly, имате ли си транспорт ?!? Ако ви се идва, да ви превозим? ;D
Публикувано: 09 December 2007 - 03:09 PM
Публикувано: 09 December 2007 - 07:53 PM
С Роди молим за извинение, но не успяхме да си намерим транспорт. Миналия път успяхме да хванем такси, но сега :'(..не ни качиха. И си се върнахме у дома.
И въпрос - защото ни предстои операция на очичките.....След колко време свалят конците и тежко ли е за бръчко? Как мога да го облекча :'(...та да не страда много?
Публикувано: 10 December 2007 - 12:40 PM
Откакто съм на работя нямам време да хвърля един поглед тук :rolleyes:
тааа Открихме този уикенд една огромна поляна на която няма нищо живо и страшно много се изкаляхме голямо тичане голяма игра..
Незнам дали истинахме или кво се случи.. :rolleyes: Тази сутрин повърна бяла пяна.... незна истина ли какво .... Моята колежка каза че неиното куче хванало някаквъв вируш и съм настръхнала... знаете ли на новия вирус нещо ? :'( :huh:
Публикувано: 10 December 2007 - 01:52 PM
Публикувано: 10 December 2007 - 04:56 PM
Тук сме, но имам малко лични проблеми напоследък и не ми е много до писане. Иначе девойките са добре - растат и дебелеят, а главите им стават все по-празни (като изключим прогресивно нарастващия брой бръмбари в тях). Пращат много поздрави и целувки на Роди и му стискат силно лапи за 12-ти :wub:

Публикувано: 10 December 2007 - 06:38 PM
Те всичките растат на бръчки - предимно отвън, между ушите-не!! :yahoo: Да са живи и здрави :->)Как няма да се наложи корекция на очичките, като те не се виждат. :'(То и на противоположния край се появиха бръчки ;D. Там поне корекции няма да се налагат.
Горе главата и доскоро. Като се оправя с моята техника ще пусна заснети бръчки -отпред и отзад :wub: