Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 12 December 2007 - 10:07 PM
Радвай се, че нямате такъв проблем. ;)
Публикувано: 12 December 2007 - 10:17 PM
Публикувано: 12 December 2007 - 10:29 PM
Публикувано: 12 December 2007 - 10:34 PM
Публикувано: 12 December 2007 - 10:46 PM
Публикувано: 12 December 2007 - 10:52 PM
Но който е решен да си гледа вкъщи бръчко, го приема с всичките му педимства и недостатъци. Многото грижи не тежат. Тежко е, когато гледаш как любимецът ти боледува и се мъчи, и не знаеш как да му помогнеш. :-
Публикувано: 13 December 2007 - 06:16 AM
Още веднъж с Роди благодарим за подкрепата :blink:
Сега вече е по-спокоен, защото си е у дома и не се мотат наоколо вет-ове ;D С яката, учудващо за мен, не се борихме. Някак естествено я прие този препатил дивак. Не знам дали ги надценяваме, .... усещам, че знае, че болката е била за добро :rolleyes: Сега обаче как ще се престраша да капя капки в очите незнам :o Роди вече яде, даже по-рано от очакваното прояви признаци на вълчи глад. Някак устискахме ;) Сега кротко хърка и затова аз успях да прочета всичко написано и на свой ред да оставя редове.
Мисля си, че само човешката намеса е била причина за сбръчкването. Обаче, когато някой иска Шар Пей, колкото и да чете, колкото и да го предупреждават, избира най-голямата бръчка. Да не говорим, че после идват изненадите от бързия растеж на бръчки. Вет-ът каза, че обикновено бръчките се изпъват. При нас е наопаки :rolleyes: Дано всичко бързо се оправи. Нямам сила да броя шевовете, много са :'(
Сега отивам да завивам, галя и говоря на хъркащият герой ;D
Публикувано: 13 December 2007 - 12:46 PM
Публикувано: 13 December 2007 - 01:13 PM
Как така жлезата ще си остава така?? На едното ми куче жлезите и на двете очи изпаднаха. Жлезата се фиксира за нула време и макар да е операция, кучо още след като излезе от упойката е готов за бойни действия. Поостарелят метод е да се премахва цялата жлеза, но това се практикува като цяло ако изпадането на жлезата рецидивира. Чудя се вашият ветеринар не е ли в час с тия неща, като гледам доста сте се измъчили.
Освен това, чистокръвно може да се нарече само и единствено куче без никакви примеси и със документ за произход, доказващ това. Обръщам внимание на това само защото ти казваш, че е проблем. Аз лично проблем не виждам, щом си го обичаш, едва ли е важно какъв е - дори може би е уникален. Да ти е жив и здрав и да те радва дълги години. Теми за възпитанието може да намериш в подфорума "Възпитание, обучение, спорт" на главната страница.
Успех!
krissssko, нашата малка глутница желае на Роди бързо оздравяване и мнооого, много бели след като махнат конците. Той е мъж, ще се справи! :palec: И разбира се, целувки от две тайни обожателки :wub:

Публикувано: 13 December 2007 - 01:19 PM
Успех с обучението. Може да качиш някоя снимчица, да се запознаем с него.
Публикувано: 13 December 2007 - 02:16 PM
Роди много благодари за подкрепата. Той явно се съвзема, защото започна да пробутва номерата на болното дете..... ;D Иначе му хареса телешкото варено - телешко с моркови :->) По спешност го сготвих, защото реших, че ще умре от жажда и глад. Нали е с яка и го жаля. А той се чувства така уютно на главата ми :yahoo: Да са живи и здрави девойките. Добре са стискали лапи. Дано успеят на живо някой ден да си стиснат лапи :wub:
След 10 дни ще сме без конци и малко след това, като нови. Сега отиваме за антибиотик при вет-а.
Целуффффки бръчкави от нас! :yahoo:
Публикувано: 13 December 2007 - 02:34 PM
Публикувано: 13 December 2007 - 06:17 PM
Роди пита, като явен обожател на вашата привлекателна глутница, може ли без да са му махнали конците и с царската яка да прави бели ;D Само защото е любезен...иначе си ги върши с пълна пара вече :P
Анели,
Данте травмира ли се след операцията? Като го галите, пази ли си очичките? :huh: Или отдавна е забравил. Защото на Роди това му е втора операция. От магазината така го вземе с декоративно повдигнати клепачи и понаплашен. :huh:А, сега, доста спокойно понесе това срашно изглеждащо нещо :'(
Публикувано: 13 December 2007 - 06:25 PM
Публикувано: 13 December 2007 - 06:41 PM
След кратко обсъждане нашата глутница реши, че е напълно възможно да е вероятно! Отсъждаме единодушно в полза на Роди (нали ни е слабост), като стопанката и покъщнината се задължават да поемат всички разноски и поражения оттук нататък ;D

Публикувано: 13 December 2007 - 09:13 PM