Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 15 December 2007 - 08:26 PM
Публикувано: 15 December 2007 - 08:28 PM
Публикувано: 15 December 2007 - 10:48 PM
репетираше своето появяване като ангелче в коледната нощ ,но му беше трудно летенето..поне от третия етаж ;D, но като еленче за шейната..се справи доста добре..носеше си рогцата с гордост :yahoo: и тайно се надява да го изберат тази година за впраяга :->)
krissko дано всичко ви е наред вече и следващата неделя да не се цепите от колектива :blink:
Утре..неделя ..16.12.2007 Ви предлагам на всички бръчковци ако имате желание ,можем да посетим масово и да залеем с бръчки откриването на зимната пързалка на езерето Ариана... :yahoo:кънки..бръчки..ние...всичко на камара :P окриването е към 17:00ч но ние естественно можем да се видим по-рано примерно към 15:30 за да се "понарадват" един на друг нашите муцуни.. ;D
е ,за сега отва от нас , очакваме включване от Вас..всички мили бръчици :blink: :wub:
Публикувано: 15 December 2007 - 10:48 PM
репетираше своето появяване като ангелче в коледната нощ ,но му беше трудно летенето..поне от третия етаж ;D, но като еленче за шейната..се справи доста добре..носеше си рогцата с гордост :yahoo: и тайно се надява да го изберат тази година за впраяга :->)
krissko дано всичко ви е наред вече и следващата неделя да не се цепите от колектива :blink:
Утре..неделя ..16.12.2007 Ви предлагам на всички бръчковци ако имате желание ,можем да посетим масово и да залеем с бръчки откриването на зимната пързалка на езерето Ариана... :yahoo:кънки..бръчки..ние...всичко на камара :P окриването е към 17:00ч но ние естественно можем да се видим по-рано примерно към 15:30 за да се "понарадват" един на друг нашите муцуни.. ;D
е ,за сега отва от нас , очакваме включване от Вас..всички мили бръчици :blink: :wub:
Публикувано: 16 December 2007 - 09:48 AM
На тази снимка е готова за шоу...Как тя ще тича а аз ще е гоня из двора! ;D
Публикувано: 17 December 2007 - 01:10 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 07:12 PM
Единственото, което се сещам като съвет е когато си около Роди и можеш да го наблюдавш, да сваляш яката от време на време. Вече би трябвало конците да не го дразнят толкова.
Публикувано: 18 December 2007 - 09:09 PM
Липсвате от хоризонта...незнам каде се губят всички или май съм пропуснала нещо и аз незнам какво ....Имам ? но дори и да го задам дали ще има кой да ми отговори....ПОнеже небяхме пускали Нора да излиза един ден...и снощи е съжалих и е изведохме на една спортна площатка и другпът сме е извеждали там и сме е разхождали...и тя тръгна да се разхожда и аз я виках 1-2-3-4-5 пъти и тя така и нед :huh: :o :rolleyes:ойде...изкам като и кажа ЕЛА ТУК да идва...и тръгнах да я гоня и мисля,че това ми бе огромна грешка...накосъм беше да я смажи 1 камион..защото излезе на магистаралата..КАКВО ДА ПРАВЯ?
Публикувано: 18 December 2007 - 09:35 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 09:41 PM
Цитат
Аз пак не разбрах... :huh: Кърпите ги слагаш под яката ли? Какъв всъщност е проблемът - престъргване кожата на врата или спарване?
П.П. Не си спомням в кой град живеете, но ако сте в София, бих могла да ти помогна за сваляне и слагане на яката. Не може да се мъчите така до неделя. :-