Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 24 December 2007 - 11:44 PM
Честита Коледа и Успешна Нова Година!
MERRY CHRISTMAS
Публикувано: 25 December 2007 - 10:42 AM
Желаем Ви много здраве,щастие и радост и вечна младост,защото без вечна младост няма здраве,щастие и радост.И Ви пожелаваме всичко онова което може да направи човека истински щастлив! ;)
Публикувано: 25 December 2007 - 05:09 PM
Цитат
..за разлика от "момчетата", които през цялото време се опитваха да ни убедят да се прибираме, че щели да настинат.. кученцата ;D ;D ;D
не знам бебешорите как си прекараха, но ние се посмяхме доста ;D

Публикувано: 26 December 2007 - 09:34 AM
За мен не беше много весела Коледа,но предполагам,че те много добре са ви вдигнали настроението...или ако не него...то поне кръвното ;D
Много целувки от мен-Йо :)
Публикувано: 26 December 2007 - 10:50 AM
Публикувано: 26 December 2007 - 11:47 AM
Публикувано: 26 December 2007 - 12:26 PM
Публикувано: 26 December 2007 - 01:02 PM
Честитим ви настъпващите празници и ви желаем велело посрещане на новата година.Нека тя ви донесе много радостни моменти,здраве на вас и вашите бръчковци и много,много късмет на всички. :wub: :wub: :wub: :yahoo:
Надявам се и ви пожелавам 2008 да бъде прекрасна и незабравима :yahoo: :wub: :yahoo:
Публикувано: 26 December 2007 - 01:29 PM
Досега не сме имали куче и взимането му стана внезапно без да сме го обмисляли...та ще досаждам с въпроси :namigam: стига да не е проблем!
Да ви представя и хубостника :blink: :

Ако може да ми кажете по снимките дали е добро състоянието му ще бъда благодарна...
Иначе това,което правя за него към момента е-бърша му очичките с лайка,направих му легло...уж там да спи,ама сутринта беше при нас в леглото(то е ниски и се намърдал) ;D ,за храната как трябва да се дава?Разбрах,че трябва 2 пъти на ден,но по колко?100-ина гр. достатъчни ли са?Уфф,толкова много въпроси имам...надявам се да не досаждам :wub:
Публикувано: 26 December 2007 - 02:00 PM
Двумесечно куче се храни 4-5 пъти на ден, а дневният грамаж варира според вида на храната. Препоръчвам ти да се запознаеш и с подфорумите "Къщата на кучето" и "Възпитание, обучение, спорт" - там има отговори на всички въпроси, свързани с храненето, възпитанието и всички останали грижи покрай едно кутре от каквато и да е порода.
По снимки няма как да се каже каквото и да е, когато се взима куче е най-добре да се отиде при ветеринарен лекар за профилактичен преглед и преценка на общото му състояние.
Поздрави

Публикувано: 26 December 2007 - 02:06 PM
Взехме го без да сме мислили....просто ходихме на разходка в друг град и на витрината на един магазин имаше снимка на 4 кученца и под тях"продавме се".Като ги видях пощурях....толкова бяха сладки :blink: Веднага се свързахме със собственичката и отидохме да ги видим.Едното беше продадено по-рано същия ден.Това беше средното.Имаше още 1 женско-по-дребно и още 1 мъжко,ама беше голям дебеланчо.Тоз беше среден и него избрахме :blink:
Натоварихме се на колата и към къщи.Милото толкова беше уплашено.....цяла вечер и на другия ден не се мръдна от мястото си.При най-малкото движение се свиваше всякаш да се предпази....от страх :( Чак вечерта реши да се размърда и си поиграхме с него :blink: и от тогава вече ни търси постоянно.Особено се радва на мъжа ми....все до него и все му гризе ръкава,ръката,или крака... щом вече си има и драскотини ;D ;D ;D
Иначе не сме имали куче досега и веднага се разрових из нета да чета..та днес ви открих и вас ;)
Искам да попитам дали може да се разхожда?Малко е нали?Кога ще мога да го извеждам?
Много любвеобвилен...само се натиска да го взимаме горе при нас на дивана и да го галим и мачкаме и грухка като прасенце ;D
Иначе голямо акане и пишкане пада....където му кефне си върши работата.Ама сега още изучавам как да го уча :izcherven
Ами това се сещам засега....утре като минем при ветеринаря ще мога да кажа повече :blink: