Публикувано: 20 December 2007 - 02:15 PM
renshi,
двете бръчки са като женски мини отбор по борба в свободен стил ;D
А да не говорим, че Чина май наистина ще излезе математичка и 1/2 - прати ми я, ако искаш, да малко частни уроци и мисля, че без проблем ще влезне във ФМИ-СУ на първо класиране :P А Кайра, милата... с тия гащи... просто е като чичко със вид "физик от '86г" (мой лаф;) ) по тъмно сини дълбоки "гащета" на плажа до Памела Андерсън ;D В смисъл... също толкова адекватно и всекидневно срещано... ако някой е чел "Пътеводител на галактическия стопаджия" и теорията за "невероятностния двигател" и всички тези неща... като например, че точно защото хората никога не биха повярвали, че на централния площад на града им има космически кораб... и затова ако има, те просто сякаш не го виждат- теория на невероятностите ^_^ отплеснах се... :huh:
Ние пък с Арма вече няколко вечери подред не сме си вкъщи, а "на гости" и баща ми с часове. И смея да кажа, че тя там си е много вкъщи вече :) Онази вечер, като тръгна да влиза чичо ми изведнъж (някакси по-рязко, сякаш влетя), тя започна да му се кара ;D
Отделно, че от около седмица насам... освен, че си имаме по две сутрешни аларми на телефоните... си имаме и трета, много сигурна и адски досадна- скачащо по главата ти куче (самопокачило се на леглото с широка усмивка от първа до десета бръчка), лижещо ти луцето и хапещо ти ушите и носа :angry: .... ммм, nice, както се казва!!! И докато не й обясниш "човешки"- "Добре, ето- станах! Мия се и ще те изведа.", няма мърдане! B)