Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 20 January 2008 - 04:29 PM
А пък ние чакаме снимки от срещаджиите. Поне като не можем да присъстваме да оплакнем очи със снимки. Ние вече забелязахме една женска шар-пейка в новият ни град, но още не сме установили взаимоотношения с нея. Дано някой ден станем компания за игра и си правим срещи като вас. Видяхме и в един двор смесица между боксер и шар-пей....не знаем как е станало, но милият имаше същата шар-пейска муца, в която сме влюбени. Поздрави!
Публикувано: 22 January 2008 - 08:00 AM
За нас събота е ок.
До колкото логистичната помощ - откровено не знам какви автобуси минават там, но точно там има спирка, така че със сигурност минава нещо. Не съм се возил на гр. транспорт от поне 10 години и съм много зле в това отношение. Евентуално може да ви вземем от някъде и да ви върнем, стига да е близко ?
До колкото логистичната помощ - откровено не знам какви автобуси минават там, но точно там има спирка, така че със сигурност минава нещо. Не съм се возил на гр. транспорт от поне 10 години и съм много зле в това отношение. Евентуално може да ви вземем от някъде и да ви върнем, стига да е близко ?
Публикувано: 22 January 2008 - 07:38 PM
Здравейте на всички!
Много ни е яд, но не успяхме да дойдем в неделя, тъй като извършвахме разбивно-довършително-почистващи дейности по един апартамент... :'( В тоя ред на мисли- ако някой търси двустаен необзаведен апартамент в южен район под наем- да ми свирне!!! ;D (това сериозно, ама подбробности- на лично, че ще ме баннат :) )
Като гледам, пак е било весело..... мръъъъъъъъъъъъъъъън :'(
Този уикенд пък сме на РД в Арбанаси на най-прекрасния фотографски сайт в БГ ;) Така че пак пропускаме :( Но по принцип и за в бъдеще би ни било по-удобно в неделя да се срещаме, а не в събота.
krissssko,
дори някакси да пропуснем факта, че в по-предния си пост съм писала кой транспорт минава и точно къде се намира парка (с цитирани 4 булеварда/улици)... Google?
iv0123,
Елена Йорданова (StyleBullet)
www.stylebullet-streletz.com
e-mail: stylebullet@abv.bg
тел: 0888 406 375
Камелия Босилкова (O-Kboss)
www.o-kboss.com
e-mail: kbosillkova@gmail.com
тел: 0888 817 034
Много ни е яд, но не успяхме да дойдем в неделя, тъй като извършвахме разбивно-довършително-почистващи дейности по един апартамент... :'( В тоя ред на мисли- ако някой търси двустаен необзаведен апартамент в южен район под наем- да ми свирне!!! ;D (това сериозно, ама подбробности- на лично, че ще ме баннат :) )
Като гледам, пак е било весело..... мръъъъъъъъъъъъъъъън :'(
Този уикенд пък сме на РД в Арбанаси на най-прекрасния фотографски сайт в БГ ;) Така че пак пропускаме :( Но по принцип и за в бъдеще би ни било по-удобно в неделя да се срещаме, а не в събота.
krissssko,
дори някакси да пропуснем факта, че в по-предния си пост съм писала кой транспорт минава и точно къде се намира парка (с цитирани 4 булеварда/улици)... Google?
iv0123,
Елена Йорданова (StyleBullet)
www.stylebullet-streletz.com
e-mail: stylebullet@abv.bg
тел: 0888 406 375
Камелия Босилкова (O-Kboss)
www.o-kboss.com
e-mail: kbosillkova@gmail.com
тел: 0888 817 034
Публикувано: 22 January 2008 - 09:15 PM
Здравейте аз попитах само за ТАЗИ събота ако някой има желание ... щом сте заети ... ок...
tutin на вас в борисовата градина примерно удобно ли ви е [glow=red,2,300]в събота [/glow] ако не ви е много далечко? там е май по-просторно.... :yahoo: :wub: ;D
tutin на вас в борисовата градина примерно удобно ли ви е [glow=red,2,300]в събота [/glow] ако не ви е много далечко? там е май по-просторно.... :yahoo: :wub: ;D