Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 24 January 2008 - 11:05 PM
Значи, в момента тя е на 5мес 12дни (т.е. почти 5,5м) и вече тежи 17,5кг :prase:
... в никакъв случай не мога да кажа, че е дебела, де... мдааа
Айде весело на срещата и пак се снимайте! :) Ние пък ще се снимаме на нашия си купон! ;)
Публикувано: 25 January 2008 - 01:33 PM
Шая си е 15кг все още :- , а изглежда поне 20кг ;D ....
Аз утре ще трябва да съм на работа :( и целия уикенд се обърква... за което Много съжалявам ....
Но пък ще можем да се съберем [glow=red,2,300]в Неделя [/glow]
така се надявам да се съберем повече бръчки :yahoo: tutin, krisssskо, Ранд, вие съгласни ли сте ? ? ?
Примерно Неделя пак в 14ч. където кажете! ;)
Публикувано: 25 January 2008 - 04:57 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 25 January 2008 - 07:43 PM
Цитат
Шая си е 15кг все още :- , а изглежда поне 20кг ;D ....
Аз утре ще трябва да съм на работа :( и целия уикенд се обърква... за което Много съжалявам ....
Но пък ще можем да се съберем [glow=red,2,300]в Неделя [/glow]
така се надявам да се съберем повече бръчки :yahoo: tutin, krisssskо, Ранд, вие съгласни ли сте ? ? ?
Примерно Неделя пак в 14ч. където кажете! ;)
По-скоро май няма да стане за нас. Утре (събота) трябва на Сарка да и махат конците от операцията и сигурно ще има упойка и т.н. Тоест няма да е за разходки и игри. Неделя може би ще ходим на вилата извън София. Ако има промени ще пиша тук.
Публикувано: 26 January 2008 - 01:52 AM
Не сам писал от 3 месеца някаде(това не означава,че не чета).
Моя разбойник стана на 4 месеца наскоро-Нерон. :P Правим много бели и много не слушаме,но иначе си е добричък.А и да се похваля вече си върши работите на вън.(За отрицателно време се научи).Ако искате да му видите снимки кажете и ще пратя на някой да качи,че нещо не съм много на ,,ти,, с качването на снимки ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 05:13 PM
Днес беше един много приятен ден и всички си прекарах ме чудесно,Били най много се забавляваше ;D.най интересното беше,че за първи път го видях ме да яде сняг :rolleyes:,но защо ли се учудвам.Вчера,незнайно от каде беше изял стотинки :huh: :rolleyes:.Видях ги когато повърна,щях да припадна.Монети от 1 и 2 стотинки,"леле,само това не беше опитвал да яде" казах си аз.Незнам дали съм ви разказвала за нашата репотация на всеядно куче,но накратко се си хапвали сапун,пиратки/от тия обикновенните,зелени,около 10 на брой/само да поясня че хартията на пиратките беше разкъсана,а барута беше около и в муцунката,хапвал си е и отрова за хлебарки,списъка е много дълъг :rolleyes:.И при вас ли е така,хапват ли си каквото им падне :rolleyes:,притеснявам се,че може да нахапе нещо което да му навреди сериозно :'(
Ще кача 2-3 снимки от днешната разходка,за жалост те немогат да покажат колко се забавлявах ме днес ;D ;D ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 06:19 PM
Ние ходихме на профилактичен преглед и след това заведохме Шая в парка на Илинден /май така се казва/ един много голям просторен и широк парк... много пъти сме минавали от там и днес решихме да се поразходим. Беше голямо тичане, даже намерихме и чешма с течаща водица :yahoo: ...
Ако искате и не ви е много далеко, може някой път да се съберем там :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Nickey , renshi , Ранд, къде се изгубихте пуснете малко снимки на бръчките ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 06:32 PM
Jessika :wub: благодарим за комплиментите :wub:
Ако искате и не ви е много далеко, може някой път да се съберем там :yahoo: :yahoo: :yahoo:
:blink: Питането към нас ли е отпрвено,съжалявам но неможах да схвана :izcherven: :izcherven: :izcherven:
Публикувано: 27 January 2008 - 09:07 AM
Добре дошли на Алекс и компания! Много сте готини!
Роди и компания се позагубихме заради многото работа, която ни се струпа. Тази неделя едва ли ще успеем, но за следващата сме на линия. Където кажете. Някой беше предложил Борисовата градина. Дали пък тя не е равно отдалечена отвсякъде? ;)А и е голяма. Все ще успеем да намерим уединено бръчкаво място. Ние обикновено / с малкия стопанин на Роди/ ходим около един паметник, приличащ на игла. Наоколо има много обособени полянки? Или където кажете.Важното е да има тичащи бръчки. Така чаровно си размятат кожите :yahoo:

Публикувано: 27 January 2008 - 09:23 AM
Страх ме е от Немските овчарки, личното ми наблюдение е, че нещо не я харесват. Веднъж една с истеричен лай тръгна към Шая. А вчера една като дойде да я души започна да настръхва :- :huh: ... Вие забелязвали ли сте нещо такова от тая порода? :rolleyes:
Публикувано: 27 January 2008 - 10:41 AM
а това на врата на Били строг душач ли е? :rolleyes:
[/quote]
;) ;)Да,душач със шипове.Само той помага да не ме тегли като шейна,носим го някаде от 4-5 месеца.Лошото при него е,че ни оцвети врата в сиво,явно душача е голямо менте,но да ти кажа честно с него се справям отлично и мога да го контролирам,та ние все пак сме 30 кг и според хора запознати с тази порода сме слабички и трябва да понапълнеем,да натрупаме още маса :rolleyes:.Имаме още няколко душача който са от алпийско въже,но с тях само се душим,не вършат при нас никаква работа ;D